Saturday, September 28, 2013

Ke laut bersama nasi tomato

Assalamualaikum wbt

Susah kalo diri sendiri tak berdisiplin. Mulut kata nak berdiet. Alih-alih ke Lautan Pasifik lagi hari ni. Hukkkkksss.. Penangan nasi tomato kegemaran. Kalaulah tak ada yang request takkan sekali-kali ku masak menu ni. Encik kimiey yang bersalah dalam hal ini!!!!! Hahaha.. (sila salahkan siri sendiri hokayyyyy! mencikkk ar kantoi je..hihi)

Nasi tomato versi mudah. Habiskan tomato puri dalam peti sejuk, lebihan masak spaghetti bolognese hari tu. Nasib baik elok lagi. Rasa sedikit pelik sebab tak buh bawang goreng. Aroma yang sedap tu yillekkk.. Yang ada bau haruman daun limau purut, ganti daun pandan untuk masak nasi tu. Wangi...huuuuu~~

Layankan saja gambar-gambar di bawah. Mata dah makin berat ni. Makan terlebih had..kikiki



Semenjak dua menjak ni asyik update entry masak-masak je. Nak bercerita hal lain tak ada modal. Nak cakap tentang Shaklee, dah update kat rumah lagi satu. Hmm. Nanti update tentang anakanda lah.. Buh video dia membebel pun best jugak. Potpet potpet bahasa urdu..hahahah









Melayan kantuk memang tak mudah. Sangatlah menguji keimanan. huhu..Dah lama tak tidur siang ni. Rasa macam rugi je jika masa terbuang begitu je. Hmm.. Cari ilmu tentang bisnes lagi baik. Jejommm!!



RynaHakimi

2 comments:

Nur Azwa Edora said...

wow ! sedapnyaa ! hehee .. nak cari ilham buat bisnes ke kak ? try lah produk kecantikan wanita ke... konfirm dapat sambutan .. heee:)

RynaHakimi said...

@Nur Azwa Edora

Hehe..ilham dah ade..kikiki..tgh buat shaklee, cuma nak belajar caa nak boost sales.. Masih jauh perjalananku..hihi

Saturday, September 28, 2013

Ke laut bersama nasi tomato

Assalamualaikum wbt

Susah kalo diri sendiri tak berdisiplin. Mulut kata nak berdiet. Alih-alih ke Lautan Pasifik lagi hari ni. Hukkkkksss.. Penangan nasi tomato kegemaran. Kalaulah tak ada yang request takkan sekali-kali ku masak menu ni. Encik kimiey yang bersalah dalam hal ini!!!!! Hahaha.. (sila salahkan siri sendiri hokayyyyy! mencikkk ar kantoi je..hihi)

Nasi tomato versi mudah. Habiskan tomato puri dalam peti sejuk, lebihan masak spaghetti bolognese hari tu. Nasib baik elok lagi. Rasa sedikit pelik sebab tak buh bawang goreng. Aroma yang sedap tu yillekkk.. Yang ada bau haruman daun limau purut, ganti daun pandan untuk masak nasi tu. Wangi...huuuuu~~

Layankan saja gambar-gambar di bawah. Mata dah makin berat ni. Makan terlebih had..kikiki



Semenjak dua menjak ni asyik update entry masak-masak je. Nak bercerita hal lain tak ada modal. Nak cakap tentang Shaklee, dah update kat rumah lagi satu. Hmm. Nanti update tentang anakanda lah.. Buh video dia membebel pun best jugak. Potpet potpet bahasa urdu..hahahah









Melayan kantuk memang tak mudah. Sangatlah menguji keimanan. huhu..Dah lama tak tidur siang ni. Rasa macam rugi je jika masa terbuang begitu je. Hmm.. Cari ilmu tentang bisnes lagi baik. Jejommm!!



RynaHakimi

2 comments:

Nur Azwa Edora said...

wow ! sedapnyaa ! hehee .. nak cari ilham buat bisnes ke kak ? try lah produk kecantikan wanita ke... konfirm dapat sambutan .. heee:)

RynaHakimi said...

@Nur Azwa Edora

Hehe..ilham dah ade..kikiki..tgh buat shaklee, cuma nak belajar caa nak boost sales.. Masih jauh perjalananku..hihi

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...