Sunday, March 20, 2011

Ke'jeles'an melanda =P

Tatkala entry ini ditaip, encik suami sedang jeles sebab tak dapat menikmati makanan feberetnya yakni tak lain dan tak bukan bubur nasi plus ayam. Haha..Jangan mare ye abang. Sila cuci mata ye (^_*)

Saye punyeee!!

Haa..siap ade sosej tu..maunya dia tak jeles. Haha..Takpe2, lenkali buat lagi. Walaupun tak sesedap bubur ayam McD, bolehla setakat nak kenyangkan perut ni..Nak masak lauk lain?? Buang maso jo!! Makan sorang2 jugak..

Malas nak tulis panjang2..Ni bukan first time masak bubur yang sinonim dengan kanak2 nih..huhu. Mak ngan bapak budak pon suka jugak makan bubur nih..Senang dan cepat..tak banyak songeh. Resepi bubur ni boleh tengok kat sini..lebih kurang je..tambah sosej je..ikut selera masing2 la ye.

Tak sabar tunggu encik suami pulang esok. Kompem dia jeles baca n3 nih..haha..isteri sape la yang kurang asam nih =P



4 comments:

mama iris said...

sudah bookmark resipi bobo kamu ryna...buleh la dibuat modal tatkala ditinggalkan suami ke perantauan....aicehh..

Wan Ryna said...

@mama iris/huda
haha..resepi bobo kanak2 nih khas untuk Iris.ehe..kamo nyer resepi ayam grilled black pepper pon dah di bookmark ;)

wanythyra. said...

waA , sedap2 . hehee

Wan Ryna said...

@wanythyra
Nampak je sedap thyraa..rasa sebenarnya tawar hebe..haha..

Sunday, March 20, 2011

Ke'jeles'an melanda =P

Tatkala entry ini ditaip, encik suami sedang jeles sebab tak dapat menikmati makanan feberetnya yakni tak lain dan tak bukan bubur nasi plus ayam. Haha..Jangan mare ye abang. Sila cuci mata ye (^_*)

Saye punyeee!!

Haa..siap ade sosej tu..maunya dia tak jeles. Haha..Takpe2, lenkali buat lagi. Walaupun tak sesedap bubur ayam McD, bolehla setakat nak kenyangkan perut ni..Nak masak lauk lain?? Buang maso jo!! Makan sorang2 jugak..

Malas nak tulis panjang2..Ni bukan first time masak bubur yang sinonim dengan kanak2 nih..huhu. Mak ngan bapak budak pon suka jugak makan bubur nih..Senang dan cepat..tak banyak songeh. Resepi bubur ni boleh tengok kat sini..lebih kurang je..tambah sosej je..ikut selera masing2 la ye.

Tak sabar tunggu encik suami pulang esok. Kompem dia jeles baca n3 nih..haha..isteri sape la yang kurang asam nih =P



4 comments:

mama iris said...

sudah bookmark resipi bobo kamu ryna...buleh la dibuat modal tatkala ditinggalkan suami ke perantauan....aicehh..

Wan Ryna said...

@mama iris/huda
haha..resepi bobo kanak2 nih khas untuk Iris.ehe..kamo nyer resepi ayam grilled black pepper pon dah di bookmark ;)

wanythyra. said...

waA , sedap2 . hehee

Wan Ryna said...

@wanythyra
Nampak je sedap thyraa..rasa sebenarnya tawar hebe..haha..

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...