Saturday, March 19, 2011

Kesepian....

Acecehhh..tajuk takleh blah..haha!! Takde la kesepian mane pun..Kemengada2an je lebih. Uhuk, sepi ditinggalkan encik suami yang asyik kena paksa gi outstation. Huwaaa..kejam3x!


My hubby kena gi UKM..Esok malam baru balik..My other half is not here..please return him to me..please!!! Heheh..kemeroyanan melanda..Baru gi UKM dah kecoh. Belom gi obesi lagi tuh..tak sanggup berjauhan lame2..siyes!!

Kul 6am bangun siapkan sarapan. Hubby nak bawak bekal nasi goreng untuk 5 orang. Bekal untuk anak2 buah dia..Adeh, tak reti den nak bajet untuk 5 orang nih. Kang kurang garam ke, termasin ke..Ish..hentam je la. Yang penting ikhlas kan..Hamik kau, sampai melimpah2 nasi tu keluar kuali..haha

Berita terkini..trip yang sepatutnya diiringi oleh dua orang pengiring dah kena sabotaj..Encik suami kena gi sorang2 handle student..Apekah?? sepatutnya ada lagi sorang staff pergi, tapi tarik diri last minute sebab masalah peribadi. Kononnya gewe dia yang duk kat UKM tak nak jumpa dia. So what?? Boleh tak jangan campur adukkan hal keje ngan masalah peribadi. Kesian my hubby tau..Kalau dia biasa ke UKM takpe jugak..Cepuk kepala tu kang..Menyusahkan orang je..

Hope Allah swt permudahkan segala urusan suamiku..Amiin..Risau plak hati nih =(

*p/s: Sorry ye kalau entry ni membuatkan anda rasa menyampah..Huhu..cuma meluahkan rasa di hati..Peace no war (^_^)

4 comments:

Puan Kutu said...

ok jer! tq yer..polo u jugak!

Wan Ryna said...

@Puan Kutu
Tq polo me..hehe =)

wanythyra. said...

ala , , cian . dun be sad ea . Allah kan ada :)

Wan Ryna said...

@wanythyra
Hehe..takla sedey pun..nak manfaatkan masa bujang yang ada nih..esok suami balik tak bujang dah..aktiviti nonton tv dan online sepanjang hari ni..mabeles!! :)

Saturday, March 19, 2011

Kesepian....

Acecehhh..tajuk takleh blah..haha!! Takde la kesepian mane pun..Kemengada2an je lebih. Uhuk, sepi ditinggalkan encik suami yang asyik kena paksa gi outstation. Huwaaa..kejam3x!


My hubby kena gi UKM..Esok malam baru balik..My other half is not here..please return him to me..please!!! Heheh..kemeroyanan melanda..Baru gi UKM dah kecoh. Belom gi obesi lagi tuh..tak sanggup berjauhan lame2..siyes!!

Kul 6am bangun siapkan sarapan. Hubby nak bawak bekal nasi goreng untuk 5 orang. Bekal untuk anak2 buah dia..Adeh, tak reti den nak bajet untuk 5 orang nih. Kang kurang garam ke, termasin ke..Ish..hentam je la. Yang penting ikhlas kan..Hamik kau, sampai melimpah2 nasi tu keluar kuali..haha

Berita terkini..trip yang sepatutnya diiringi oleh dua orang pengiring dah kena sabotaj..Encik suami kena gi sorang2 handle student..Apekah?? sepatutnya ada lagi sorang staff pergi, tapi tarik diri last minute sebab masalah peribadi. Kononnya gewe dia yang duk kat UKM tak nak jumpa dia. So what?? Boleh tak jangan campur adukkan hal keje ngan masalah peribadi. Kesian my hubby tau..Kalau dia biasa ke UKM takpe jugak..Cepuk kepala tu kang..Menyusahkan orang je..

Hope Allah swt permudahkan segala urusan suamiku..Amiin..Risau plak hati nih =(

*p/s: Sorry ye kalau entry ni membuatkan anda rasa menyampah..Huhu..cuma meluahkan rasa di hati..Peace no war (^_^)

4 comments:

Puan Kutu said...

ok jer! tq yer..polo u jugak!

Wan Ryna said...

@Puan Kutu
Tq polo me..hehe =)

wanythyra. said...

ala , , cian . dun be sad ea . Allah kan ada :)

Wan Ryna said...

@wanythyra
Hehe..takla sedey pun..nak manfaatkan masa bujang yang ada nih..esok suami balik tak bujang dah..aktiviti nonton tv dan online sepanjang hari ni..mabeles!! :)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...