Saturday, January 29, 2011

Nasi Tomato Lagi!! (^_^)

Haiyaa!! mati kutu taktau nak masak ape..Lepas cabut rumput kat laman, kaki dah mula lenguh2..Adeh..penat sungguh. Mula lai dtg idea malas nak masak. Huhu..Baru wat keje sket dah bising..


Nak masak sesuatu yang simple, sedap dan tak banyak songeh. Ting!!! datanglah idea masak nasi tomato ni. Memang simple pun. Guna sos tomato je. Tak guna tomato puri pun. Janji, bau dan rasa tak lari.hehe..



Dulu dah pernah tepek resepi nasi tomato and the gang nih. Resepi ayam masak merah pun baru je letak. Sila tengok sini ye untuk resepi nasi tomato, dan di sini untuk ayam masak merah. Kali ni masak kuah kasi pekat sikit, tak macam selalu banjir punya style. Huhu..

Orait, masa  untuk berehat2 di hari Jumaat yang amat indah ini..Babaiiii (^_^)



7 comments:

Hot Mama said...

nampak sedap la..ehehe

Entri Terkini : Antara salah satu hobiku..Majalah

Wan Ryna said...

@Hot Mama
Hehe..bolehla untuk diri sendiri makan. =)

Anna said...

buat saya ni lapar balik. XD

Wan Ryna said...

@Anna
Hehe..ape lagi, order 1 pinggan kat restoran..ahaks!

DiriKu said...

bab masak memang failed! :D

Sue @ Nenie said...

Salam..
amboi, dalam duk lenguh2 kaki jadi gak nasi tomato..sedapp tuuu

Wan Ryna said...

@Diriku
ala,pasni pass la tu..skg je fail..hehe.berusaha!!

@Nenie
kena masak jugak la sebab ade yg nak makan.kang ade yg merajuk lak,tak larat nk pujuk.hehe

Saturday, January 29, 2011

Nasi Tomato Lagi!! (^_^)

Haiyaa!! mati kutu taktau nak masak ape..Lepas cabut rumput kat laman, kaki dah mula lenguh2..Adeh..penat sungguh. Mula lai dtg idea malas nak masak. Huhu..Baru wat keje sket dah bising..


Nak masak sesuatu yang simple, sedap dan tak banyak songeh. Ting!!! datanglah idea masak nasi tomato ni. Memang simple pun. Guna sos tomato je. Tak guna tomato puri pun. Janji, bau dan rasa tak lari.hehe..



Dulu dah pernah tepek resepi nasi tomato and the gang nih. Resepi ayam masak merah pun baru je letak. Sila tengok sini ye untuk resepi nasi tomato, dan di sini untuk ayam masak merah. Kali ni masak kuah kasi pekat sikit, tak macam selalu banjir punya style. Huhu..

Orait, masa  untuk berehat2 di hari Jumaat yang amat indah ini..Babaiiii (^_^)



7 comments:

Hot Mama said...

nampak sedap la..ehehe

Entri Terkini : Antara salah satu hobiku..Majalah

Wan Ryna said...

@Hot Mama
Hehe..bolehla untuk diri sendiri makan. =)

Anna said...

buat saya ni lapar balik. XD

Wan Ryna said...

@Anna
Hehe..ape lagi, order 1 pinggan kat restoran..ahaks!

DiriKu said...

bab masak memang failed! :D

Sue @ Nenie said...

Salam..
amboi, dalam duk lenguh2 kaki jadi gak nasi tomato..sedapp tuuu

Wan Ryna said...

@Diriku
ala,pasni pass la tu..skg je fail..hehe.berusaha!!

@Nenie
kena masak jugak la sebab ade yg nak makan.kang ade yg merajuk lak,tak larat nk pujuk.hehe

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...