.::Sahabat Maya::.

Thursday, January 30, 2014

Entry 2014

Assalamualaikum peeps!

Entry pertama untuk tahun baru 2014. Huahua.. Baru terdetik rasa hati nak update belog. Selalunya lalu macam tu je. Tangan tak gigih nak klik button 'new post'. Hihi. Alasan. Hiduplah dengan alasanmu sampai bila2.. Impian banyak. Berangan je lebih. Heh, takpe. Berangan free aje. tak payah bayar. kikiki

Masih aktif sebagai pengedar sah SHAKLEE. Best bisnes ni. Dari setakat duk umah melepek depan tv ada baiknya isi masa lapang dengan online biz ni. Masa lebih terisi. hidup pun ada matlamat dan visi. Adakalanya mood ke laut. tapi bangkit balik bila coaching or kena ketuk dengan mentor. Hahah.. Asyik kena ketuk je ni. Nampak bebenor kuat berangan tu kan..hikhik. BISNES ANDA, ANDA YANG TENTUKAN :)

Jemput Singgah


Owh, bulan Januari. Kembali berjinak-jinak dengan berniaga nasi berlauk Kelate. Dah lama tinggal hobi ni. Dulu kat Melaka galak juga terima tempahan. Kat Perak baru nak mula. Bertatih-tatih kata orang. Best, asalnya sorang cuba. Then berjangkit-jangkit yang nak mencuba. Macam virus pulak. Ehee.. Alhamdulillah, banyak ke sikit itu semua rezeki. Asal rajin je kan (malas yg lebih, cemana tu?? kihkih)






Anakanda Hafiey dah 16 bulan lebih. Laju dah berlari. Bercakap bahasa alien lagi. Belum pandai sebut Umi Abi. haihhh. Takpelah anak. Take your time. Asal kamu sihat dan membesar jadi anak yang soleh.




Nampaknya stakat ini dulu 'short update' dari belog sendu ni. Lama sangat tinggal, momentum lari uolss. Baru 2 blog, dah terkejar-kejar. Tak reti nak manage. Hahhah.. Cemana nak celen blogger otai kalo camni gayanya (memang tak la kan). Ohohoiii.. FOKUSS!!!! 



RynaHakimi


4 comments:

Emy Omar said...

Kalau dekat harus saya cuba ni..sedap2 nampaknya

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini sis...macam sedap jer sis..tapi Diana belum penah rasa lagi nasi berlauk kelate ni...selamat berniga sis..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga terus success di dalam perniagaan.. sedap tu nasi berlauk kelantan.. comelnya anak.. :D

Cik Mimie said...

mmmm...sedapnye, lapa ase tetiba..hehehe .. :)

Thursday, January 30, 2014

Entry 2014

Assalamualaikum peeps!

Entry pertama untuk tahun baru 2014. Huahua.. Baru terdetik rasa hati nak update belog. Selalunya lalu macam tu je. Tangan tak gigih nak klik button 'new post'. Hihi. Alasan. Hiduplah dengan alasanmu sampai bila2.. Impian banyak. Berangan je lebih. Heh, takpe. Berangan free aje. tak payah bayar. kikiki

Masih aktif sebagai pengedar sah SHAKLEE. Best bisnes ni. Dari setakat duk umah melepek depan tv ada baiknya isi masa lapang dengan online biz ni. Masa lebih terisi. hidup pun ada matlamat dan visi. Adakalanya mood ke laut. tapi bangkit balik bila coaching or kena ketuk dengan mentor. Hahah.. Asyik kena ketuk je ni. Nampak bebenor kuat berangan tu kan..hikhik. BISNES ANDA, ANDA YANG TENTUKAN :)

Jemput Singgah


Owh, bulan Januari. Kembali berjinak-jinak dengan berniaga nasi berlauk Kelate. Dah lama tinggal hobi ni. Dulu kat Melaka galak juga terima tempahan. Kat Perak baru nak mula. Bertatih-tatih kata orang. Best, asalnya sorang cuba. Then berjangkit-jangkit yang nak mencuba. Macam virus pulak. Ehee.. Alhamdulillah, banyak ke sikit itu semua rezeki. Asal rajin je kan (malas yg lebih, cemana tu?? kihkih)






Anakanda Hafiey dah 16 bulan lebih. Laju dah berlari. Bercakap bahasa alien lagi. Belum pandai sebut Umi Abi. haihhh. Takpelah anak. Take your time. Asal kamu sihat dan membesar jadi anak yang soleh.




Nampaknya stakat ini dulu 'short update' dari belog sendu ni. Lama sangat tinggal, momentum lari uolss. Baru 2 blog, dah terkejar-kejar. Tak reti nak manage. Hahhah.. Cemana nak celen blogger otai kalo camni gayanya (memang tak la kan). Ohohoiii.. FOKUSS!!!! 



RynaHakimi


4 comments:

Emy Omar said...

Kalau dekat harus saya cuba ni..sedap2 nampaknya

Mardiah Diana said...

Assalamualaikum dan salam singgah sini sis...macam sedap jer sis..tapi Diana belum penah rasa lagi nasi berlauk kelate ni...selamat berniga sis..

Mizz Aiza (Dunia Kecil) said...

semoga terus success di dalam perniagaan.. sedap tu nasi berlauk kelantan.. comelnya anak.. :D

Cik Mimie said...

mmmm...sedapnye, lapa ase tetiba..hehehe .. :)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...