Monday, February 20, 2012

Apa-apa aje...


Hokhokhok...dah bersawang weh blog nih.. nak masuk pon tak lalu.. Dah bersemak samun ni haaaa.. huhu.. Kalau nak salahkan masa, tak boleh jugak. Masa tu sentiasa ada. Cuma kerajinan yang kurang. Bila dah kerja ni priority lebih kepada tugas dan perkara2 lain. Lantas Blog ini dipandang sepi.. Acehhhhhh..

Banyak je benda yang nak dikongsi dengan kawan2.. Tapi malas nak ketuk keyboard. Boleh tak apa terbuku dalam fikiran di'autopost' je kat blog ni?? hehe.. Gila malas kan... 


Google


Haihhh..soal kerja, memang sentiasa banyak. Lepas satu, satu yang datang. Assistant plak dah takde, dapat kerja baru. maka terkontang kantinglah diriku keseorangan.. ehee.. nasib baik tak pengsan ni haa.. 

Hmmm.. bercerita tentang my pregnancy, takde banyak perkembangan sangat. Mual-mual tu selalu. Uwek-uwek pagi2 tu normal la, tapi tak selalu. Badan memang berangin je selalu.. Nasib baik ada tukang urut tak bertauliah kat rumah ni.. ekekekkee... ;p

Setakat ni masih aktif buat kerja. Time kerja selalu aku jalan laju je. Takde masa nak melenggang2 ni.. Selalu je kena tegur ngan kakak2 senior. Kata diorang masa kandungan awal lagi tak boleh lasak sangat. Aiseh... 


Google


Aku ni kadang2 lupa dengan kehadiran si kecil dalam perut ni. tu yang kadang2 menonong je jalan laju. eheh... Alhamdulillah setakat ni takde apa masalah. Sorry ye baby, mama lupa la.. Baby kena selalu strong untuk mama ;)

Sekarang ni masih di tempat kerja. Tengah menunggu supplier hantar barang ke kilang. Terpaksalah berkorban, dah nama pon tugas kan. Jam 10pm baru pulang kot. Nasib baik ada peneman.. Kalo tak seriau jugak duk sini sorang2.. Cerita kat sini pon macam2 ada.. haaa, cerita apa??? Paham2 sudeyyyy =P

Sekian dulu repekan di petang hari. Rindu sudah kat hubby kat umah. Makan apalah dia sorang2.. hehhh..baru 1/2 hari tak jumpa dah rhendu kunun.. ngaderrr.. Ahaksss.. Hingga jumpa lagi.. babaiiiiii (^_^)



Ryna Hakimi

4 comments:

nur easy said...

mummy layan2 baby, lupa blog ya.. hehe takpe2, take ur time..

baby sihat?

NoEn said...

sibuk..sibuk juga..tapi jgn lupa jaga diri ngan baby yer..payah nak dapat tu..jaga molek2.. ;)

:: zara :: said...

jgn lasak sgt i.e lari2 lompat2 or naik kereta bumpy roads.

jalan laju xpe.. :p

azimah fauzy said...

congrats ryna.. da tau ke edd bila? t,care, jgn angkat berat2 ye.. ;D

Monday, February 20, 2012

Apa-apa aje...


Hokhokhok...dah bersawang weh blog nih.. nak masuk pon tak lalu.. Dah bersemak samun ni haaaa.. huhu.. Kalau nak salahkan masa, tak boleh jugak. Masa tu sentiasa ada. Cuma kerajinan yang kurang. Bila dah kerja ni priority lebih kepada tugas dan perkara2 lain. Lantas Blog ini dipandang sepi.. Acehhhhhh..

Banyak je benda yang nak dikongsi dengan kawan2.. Tapi malas nak ketuk keyboard. Boleh tak apa terbuku dalam fikiran di'autopost' je kat blog ni?? hehe.. Gila malas kan... 


Google


Haihhh..soal kerja, memang sentiasa banyak. Lepas satu, satu yang datang. Assistant plak dah takde, dapat kerja baru. maka terkontang kantinglah diriku keseorangan.. ehee.. nasib baik tak pengsan ni haa.. 

Hmmm.. bercerita tentang my pregnancy, takde banyak perkembangan sangat. Mual-mual tu selalu. Uwek-uwek pagi2 tu normal la, tapi tak selalu. Badan memang berangin je selalu.. Nasib baik ada tukang urut tak bertauliah kat rumah ni.. ekekekkee... ;p

Setakat ni masih aktif buat kerja. Time kerja selalu aku jalan laju je. Takde masa nak melenggang2 ni.. Selalu je kena tegur ngan kakak2 senior. Kata diorang masa kandungan awal lagi tak boleh lasak sangat. Aiseh... 


Google


Aku ni kadang2 lupa dengan kehadiran si kecil dalam perut ni. tu yang kadang2 menonong je jalan laju. eheh... Alhamdulillah setakat ni takde apa masalah. Sorry ye baby, mama lupa la.. Baby kena selalu strong untuk mama ;)

Sekarang ni masih di tempat kerja. Tengah menunggu supplier hantar barang ke kilang. Terpaksalah berkorban, dah nama pon tugas kan. Jam 10pm baru pulang kot. Nasib baik ada peneman.. Kalo tak seriau jugak duk sini sorang2.. Cerita kat sini pon macam2 ada.. haaa, cerita apa??? Paham2 sudeyyyy =P

Sekian dulu repekan di petang hari. Rindu sudah kat hubby kat umah. Makan apalah dia sorang2.. hehhh..baru 1/2 hari tak jumpa dah rhendu kunun.. ngaderrr.. Ahaksss.. Hingga jumpa lagi.. babaiiiiii (^_^)



Ryna Hakimi

4 comments:

nur easy said...

mummy layan2 baby, lupa blog ya.. hehe takpe2, take ur time..

baby sihat?

NoEn said...

sibuk..sibuk juga..tapi jgn lupa jaga diri ngan baby yer..payah nak dapat tu..jaga molek2.. ;)

:: zara :: said...

jgn lasak sgt i.e lari2 lompat2 or naik kereta bumpy roads.

jalan laju xpe.. :p

azimah fauzy said...

congrats ryna.. da tau ke edd bila? t,care, jgn angkat berat2 ye.. ;D

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...