Tuesday, January 24, 2012

Syukur ke hadratNya

Tiada kata yang bisa mengungkap perasaan kami sekarang ni. Cuma sepatah kata, Alhamdulillah syukur.. Tiada berita yang paling menggembirakan kami apabila sama2 dapat tahu hasil ujian ini. Kehadiran insan yang kami tunggu lebih dari 1 tahun...





Walaubagaimanapun, usia kandungan masih terlalu awal.. Risau juga dengan sebarang kemungkinan. Iskkk..risaunya. Harap segalanya berjalan dengan lancar.

Ya Allah ya tuhanku, berilah kesihatan dan kesempurnaan kpd zuriat kami.. Andai ini rezekiMu buat kami, Peliharalah ia dan permudahkanlah segala urusan kami ya Allah... Aminn..



Coretan hati di Penang by Ryna Hakimi

22 comments:

miss atie said...

tahniah!!!... :)

RynaHakimi said...

tq miss atie..doakan kami ye :)

niesa said...

congrate...hadiah perkahwinan yg sentiasa di tunggu setiap pasangan yg berkahwin...semoga semuanya dipermudahkan

Ummu Muhammad said...

alhamdulillah!! semoga diperlihara sehingga akhirnya...aminn!

p/s: singgah sini tgk masak2..jd silent reader hehe

nur easy said...

alhamdulillah.. tahniah ya. jaga diri baik2 dan semoga dipermudahkan urusannya

NoEn said...

tahniah rina..Alhamdulillah..tumpang happy tuk rina sekeluarga :)

Dinda Iva said...

Hello sayang...lama tak jumpa...hehehehe...
Wah TAHNIAH berita gumbira ditahun baru...
Alhamdulillah my dear..semoga Allah SWT melindungi baby dan mama baby yea.... take care tau...
*HUG*

aLiz@hsain said...

congrats and take care yer..

-Sara- said...

alhamdulillah..hppy 4 u kak ryna..congrats n tk cre! ;)

:: zara :: said...

Waaaahhhh Ryna!~
Happy nya! Double prosperity la ko..rezeki dpt kerja and baby sekali :)

Happy for you!Take care of yourself.Jangan stress2 :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

alhamdulillah... syukurrr..lama juga menunggu tu... tahniah dari akak.. semoga segalanya dipermudahkan olehNYA... jaga diri & kandungan baik2 ye.. jangan lupa ambil folic acid penting utk foetus/baby...

Alida Ali said...

Tahniah...

RynaHakimi said...

@niesa
tq niesa..doakan kami dua2 sihat :)

@Ummu Muhammad
thanks sudi singgah :)

@Noen
Kena banyak belajar dgn noen ni..eheh

@Dinda Iva
Alhamdulillah, Allah dengar keluhan HambaNya.. Syukur sangat2..hope Iva pon nanti ada berita gembira juga :)

@Liza aka kechek
thanks..rezeki tahun 2012..hehe

@Sara
thanks Sara.. Ingat nak saing sara.. Sara deliver dulu..huhu

@Zara
Alhamdulillah, memang tak sangka Allah kurniakan kami rezeki yang tak ternilai ni. Lama kami tunggu zara

@Kak Madihaa
Tq kak atas doa dan nasihat. Cayang akak..hehe

@Alida Ali
tq awak.. Doakan keselamatan kami :)

Miss Sunshine said...

Salam.
Ryna, alamak hana terlambat dapat tahu berita ni...
Tahnia ryna.. Jaga diri baik2.. Dah berapa minggu ryna...? Due bila...?

RynaHakimi said...

@Miss Sunshine
Hehe..masih tak terlambat la hana.baru 5 minggu.Belum lg folow up kat klinik.Minggu depan baru nak gi jumpa doktor. pasni turn hana n fizi la pula ya.. Kite doakan hana juga :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah!!
take a good care yup!

eamy milea said...

tahniah..selamat berkenalan....i'm ur new follower....:)

msrh's said...

tahniah! :)

Yusnida said...

Tahniah bakal ibu..;)

linn said...

congrate ryna-chan.. hehe... last year igt si Doni tu pnh call, dia tnya bila nk khawin, ryna dh ade ank dh tu... pstu ckp kt dia, memandai je kn... so take care ye.. (^.^)...

myamyza said...

assalam kak ryna, walaupon lambat nak jugak cakap tahniah, dah lama akak tak update blog, rindu dengan post masakan2 akak..heee, semoga semuanya selamat ye..

BeRRy MuMMie said...

congretz dear!!!salam ziarah & follow & follow bck..

Tuesday, January 24, 2012

Syukur ke hadratNya

Tiada kata yang bisa mengungkap perasaan kami sekarang ni. Cuma sepatah kata, Alhamdulillah syukur.. Tiada berita yang paling menggembirakan kami apabila sama2 dapat tahu hasil ujian ini. Kehadiran insan yang kami tunggu lebih dari 1 tahun...





Walaubagaimanapun, usia kandungan masih terlalu awal.. Risau juga dengan sebarang kemungkinan. Iskkk..risaunya. Harap segalanya berjalan dengan lancar.

Ya Allah ya tuhanku, berilah kesihatan dan kesempurnaan kpd zuriat kami.. Andai ini rezekiMu buat kami, Peliharalah ia dan permudahkanlah segala urusan kami ya Allah... Aminn..



Coretan hati di Penang by Ryna Hakimi

22 comments:

miss atie said...

tahniah!!!... :)

RynaHakimi said...

tq miss atie..doakan kami ye :)

niesa said...

congrate...hadiah perkahwinan yg sentiasa di tunggu setiap pasangan yg berkahwin...semoga semuanya dipermudahkan

Ummu Muhammad said...

alhamdulillah!! semoga diperlihara sehingga akhirnya...aminn!

p/s: singgah sini tgk masak2..jd silent reader hehe

nur easy said...

alhamdulillah.. tahniah ya. jaga diri baik2 dan semoga dipermudahkan urusannya

NoEn said...

tahniah rina..Alhamdulillah..tumpang happy tuk rina sekeluarga :)

Dinda Iva said...

Hello sayang...lama tak jumpa...hehehehe...
Wah TAHNIAH berita gumbira ditahun baru...
Alhamdulillah my dear..semoga Allah SWT melindungi baby dan mama baby yea.... take care tau...
*HUG*

aLiz@hsain said...

congrats and take care yer..

-Sara- said...

alhamdulillah..hppy 4 u kak ryna..congrats n tk cre! ;)

:: zara :: said...

Waaaahhhh Ryna!~
Happy nya! Double prosperity la ko..rezeki dpt kerja and baby sekali :)

Happy for you!Take care of yourself.Jangan stress2 :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

alhamdulillah... syukurrr..lama juga menunggu tu... tahniah dari akak.. semoga segalanya dipermudahkan olehNYA... jaga diri & kandungan baik2 ye.. jangan lupa ambil folic acid penting utk foetus/baby...

Alida Ali said...

Tahniah...

RynaHakimi said...

@niesa
tq niesa..doakan kami dua2 sihat :)

@Ummu Muhammad
thanks sudi singgah :)

@Noen
Kena banyak belajar dgn noen ni..eheh

@Dinda Iva
Alhamdulillah, Allah dengar keluhan HambaNya.. Syukur sangat2..hope Iva pon nanti ada berita gembira juga :)

@Liza aka kechek
thanks..rezeki tahun 2012..hehe

@Sara
thanks Sara.. Ingat nak saing sara.. Sara deliver dulu..huhu

@Zara
Alhamdulillah, memang tak sangka Allah kurniakan kami rezeki yang tak ternilai ni. Lama kami tunggu zara

@Kak Madihaa
Tq kak atas doa dan nasihat. Cayang akak..hehe

@Alida Ali
tq awak.. Doakan keselamatan kami :)

Miss Sunshine said...

Salam.
Ryna, alamak hana terlambat dapat tahu berita ni...
Tahnia ryna.. Jaga diri baik2.. Dah berapa minggu ryna...? Due bila...?

RynaHakimi said...

@Miss Sunshine
Hehe..masih tak terlambat la hana.baru 5 minggu.Belum lg folow up kat klinik.Minggu depan baru nak gi jumpa doktor. pasni turn hana n fizi la pula ya.. Kite doakan hana juga :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

tahniah!!
take a good care yup!

eamy milea said...

tahniah..selamat berkenalan....i'm ur new follower....:)

msrh's said...

tahniah! :)

Yusnida said...

Tahniah bakal ibu..;)

linn said...

congrate ryna-chan.. hehe... last year igt si Doni tu pnh call, dia tnya bila nk khawin, ryna dh ade ank dh tu... pstu ckp kt dia, memandai je kn... so take care ye.. (^.^)...

myamyza said...

assalam kak ryna, walaupon lambat nak jugak cakap tahniah, dah lama akak tak update blog, rindu dengan post masakan2 akak..heee, semoga semuanya selamat ye..

BeRRy MuMMie said...

congretz dear!!!salam ziarah & follow & follow bck..

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...