Friday, January 13, 2012

Apa korang rasa kalau....


Apa korang rasa if pekerja under korang asyik kate taknak aje.. Suruh tu taknak, suruh ni tak mau.. katanya bukan dalam job description dia.. Ooooo..mentang2 aku baru tak nak respect la aku kan..

Takpe2..Aku nak tengok je dulu macam mane attitude sebenar budak ni. Yup, memang dia kebudak-budakan pon.. ehee.. Sampai masa aku meletup, don't blame me ok.. Ade assistant langsung takleh harap. Apa pun tak boleh.. Sy nak tukar deparment boleh tak encik bos?? haha..keje tak sampai sebulan dah nak tukar menukar ye =P


Credit to *link*


P/s: Rimas dengan kerenah manusia yang mengada2, tak reti buat kerja. Bajet pandai, tapi habuk pon tarak!!! Aku pon tak hingin nak jadi orang atasan nih..tapi dah tercampak macam ni nak wat cemana.. What should i do?? *Mode stress*


Ryna Hakimi

7 comments:

:: zara :: said...

chaiyok ryna!u can do it..
jgn mudah mengalah pd org mcm ni. :)

biasalah..ego rs diri senior.pdhal kita ni superior dia..klu kat pej gomen lg lah->staff sume pgkat makcik2 yg umur dh bleh jd mak mertua kita..hikhik..

Miss Sunshine said...

ryna....
ryna dah kerja ke?
hana tak tahu pun.. sabar banyak2 ye ryna..

nur easy said...

kerenah org macam2 kan.. ;)

RynaHakimi said...

@Zara
tu la zara..nak kate budak ni senior tak jugak.mengada je lebih..menyampah hari2 nak mengadap muka dia..huhu

@Miss Sunshine
Hehe..dah sebulan keje..tula, hana bz ngan wedding hari tu..takpe2.hehe

@Nur easy
tau takpe..sakit jiwa nak melayan kerenah mereka ni..nasib baik ada jugak yg ok sudi membantu

miss atie said...

hehehe... bese la kalo bekerja ngan orang... lebih baik keje ngan mesin kot...

atie pon salu lalui bende macam ni.. memang sangat menguji ksbrn..

tp, skrg atie men blsh je... kalo xbetul ckp depan2.. simpan lam hati wat sakit ati kite je... hehehe

RynaHakimi said...

@miss atie
nampak gaya nak kena ikut cara atie jugak ni..memang sakit hati bila simpan dalam..hishhh..takleh jadi ni..hehe :)

So Shy Lady said...

woh pns pns! sabar ryna sabar... btul, kita mungkin dpt handle kj... tp nk handle orang mmng susah n buat ita cpat hilang saba

Friday, January 13, 2012

Apa korang rasa kalau....


Apa korang rasa if pekerja under korang asyik kate taknak aje.. Suruh tu taknak, suruh ni tak mau.. katanya bukan dalam job description dia.. Ooooo..mentang2 aku baru tak nak respect la aku kan..

Takpe2..Aku nak tengok je dulu macam mane attitude sebenar budak ni. Yup, memang dia kebudak-budakan pon.. ehee.. Sampai masa aku meletup, don't blame me ok.. Ade assistant langsung takleh harap. Apa pun tak boleh.. Sy nak tukar deparment boleh tak encik bos?? haha..keje tak sampai sebulan dah nak tukar menukar ye =P


Credit to *link*


P/s: Rimas dengan kerenah manusia yang mengada2, tak reti buat kerja. Bajet pandai, tapi habuk pon tarak!!! Aku pon tak hingin nak jadi orang atasan nih..tapi dah tercampak macam ni nak wat cemana.. What should i do?? *Mode stress*


Ryna Hakimi

7 comments:

:: zara :: said...

chaiyok ryna!u can do it..
jgn mudah mengalah pd org mcm ni. :)

biasalah..ego rs diri senior.pdhal kita ni superior dia..klu kat pej gomen lg lah->staff sume pgkat makcik2 yg umur dh bleh jd mak mertua kita..hikhik..

Miss Sunshine said...

ryna....
ryna dah kerja ke?
hana tak tahu pun.. sabar banyak2 ye ryna..

nur easy said...

kerenah org macam2 kan.. ;)

RynaHakimi said...

@Zara
tu la zara..nak kate budak ni senior tak jugak.mengada je lebih..menyampah hari2 nak mengadap muka dia..huhu

@Miss Sunshine
Hehe..dah sebulan keje..tula, hana bz ngan wedding hari tu..takpe2.hehe

@Nur easy
tau takpe..sakit jiwa nak melayan kerenah mereka ni..nasib baik ada jugak yg ok sudi membantu

miss atie said...

hehehe... bese la kalo bekerja ngan orang... lebih baik keje ngan mesin kot...

atie pon salu lalui bende macam ni.. memang sangat menguji ksbrn..

tp, skrg atie men blsh je... kalo xbetul ckp depan2.. simpan lam hati wat sakit ati kite je... hehehe

RynaHakimi said...

@miss atie
nampak gaya nak kena ikut cara atie jugak ni..memang sakit hati bila simpan dalam..hishhh..takleh jadi ni..hehe :)

So Shy Lady said...

woh pns pns! sabar ryna sabar... btul, kita mungkin dpt handle kj... tp nk handle orang mmng susah n buat ita cpat hilang saba

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...