Friday, October 14, 2011

Kalau rajin blogwalking..

Entry nih bukanlah untuk menunjuk2 mahupun rasa bangga dengan apa yang diperolehi.. Cuma nak bagitau kat sini, tiada kejayaan yang boleh dicapai dengan mudah.. ececehhh...

Buktinya, semenjak dua menjak ni aku kembali aktif berblogwalking (BW).. Sebelum ni mood lemau2..kalau jalan2 pun, singgah ke blog kawan2 rapat je..  So, memang takdek la buffered earning nya.. Susah nau nak melekat..(bajet retis ke, ingat org rajin sangat nak terjah ur blog?? eheh)

Bila mood kembali bertandang, habis blog aku terjah..hehe.. So, rajin2lah  berBW ye.. InsyaAllah encik Nuffnang takkan mengecewakan anda =)


Sorry pic kureng berkualiti =)

Walaupun amaunnye takleh seberapa, tapi dah cukup membuatkan hati melonjak gumbira.. yeyeayyy dapat 3 BE.. hehehe.. *eleh, org lain dah dapat 5-6 keping cheque dah, tak bising pun =P*

So kawan2, berusahalah!!! Jom kite merajinkan diri Blogwalking (^_^).. I love u Nuffnang :))

P/s: Lambatnya tabung dapur aku nih nak penuh =P

13 comments:

Miss Sunshine said...

bagusnya ryna... hana dah malas sikit lah... tak larat nak BW. tak tahu kenapa.. mood blogging dah tak macam dulu2... huhu

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf dan Maryam singgah BW sini.. :D

RynaHakimi said...

@Miss Sunshine
Takla rajin sangat Hana, cuma bila ade waktu lapang tu rajin la sket. kalo tak, jarang singgah jgk..

Mane sempat nak BW, awk kan nk fokus untuk big day nti.. biar selesai semua urusan penting tu dulu :)

@Zefa NorAsmara
Thanks kak sudi singgah..nnti sy ke sana :)

-Sara- said...

sara dh lame x cek acc nuff nii..xtau pe cer dh..hehe

RynaHakimi said...

@Sara
baik cek.ntah2 lagi banyak BE..heheh :)

salwaismail said...

tahniah! hehe syoknya! :D

RynaHakimi said...

@Salwaismail
Memang syok bile dapat BE..tapi nak dapat tu memang lambat yang amat..akak ni bukan rajin sgt bw =)

sha my heart said...

OO, itu rahsianya..

TQ2 dan tahniah dapat BE =)

nur easy said...

suka nak bw, tp masa utk tu dah terhad.. ;)

RynaHakimi said...

@sha my heart
yeahhhh..no short cut..hehe

@nur easy
its ok..bile ada masa nnti bleh kembali aktif bw :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer ryna.. akak tak pernah merasa pun lg tau.. hehe.. tak sempat nak bw sgt.. tu yg masalahnya tu..

Nora Shahaira said...

tabung akak macam tu juga..memula rajin cek..pastu lantak ko la tertabung..sedar2 lah diri tu pun bukan aktif mana..haha...

RynaHakimi said...

@kak MaDiHaA
Ala kak, kite pon tak rajin sgt..bile ade mood bolehlah bw..kalo tak, jarang2 la jenguk blog kwn.. memang ade perbezaan la nuff bila kita bw dan tak bw :)

@Nora Shahaira
Hehe..mane tau, ntah2 dah penuh kot tabung tu..cer cek...hehhehe :)

Friday, October 14, 2011

Kalau rajin blogwalking..

Entry nih bukanlah untuk menunjuk2 mahupun rasa bangga dengan apa yang diperolehi.. Cuma nak bagitau kat sini, tiada kejayaan yang boleh dicapai dengan mudah.. ececehhh...

Buktinya, semenjak dua menjak ni aku kembali aktif berblogwalking (BW).. Sebelum ni mood lemau2..kalau jalan2 pun, singgah ke blog kawan2 rapat je..  So, memang takdek la buffered earning nya.. Susah nau nak melekat..(bajet retis ke, ingat org rajin sangat nak terjah ur blog?? eheh)

Bila mood kembali bertandang, habis blog aku terjah..hehe.. So, rajin2lah  berBW ye.. InsyaAllah encik Nuffnang takkan mengecewakan anda =)


Sorry pic kureng berkualiti =)

Walaupun amaunnye takleh seberapa, tapi dah cukup membuatkan hati melonjak gumbira.. yeyeayyy dapat 3 BE.. hehehe.. *eleh, org lain dah dapat 5-6 keping cheque dah, tak bising pun =P*

So kawan2, berusahalah!!! Jom kite merajinkan diri Blogwalking (^_^).. I love u Nuffnang :))

P/s: Lambatnya tabung dapur aku nih nak penuh =P

13 comments:

Miss Sunshine said...

bagusnya ryna... hana dah malas sikit lah... tak larat nak BW. tak tahu kenapa.. mood blogging dah tak macam dulu2... huhu

Zefa NorAsmara said...

Ibu Yusuf dan Maryam singgah BW sini.. :D

RynaHakimi said...

@Miss Sunshine
Takla rajin sangat Hana, cuma bila ade waktu lapang tu rajin la sket. kalo tak, jarang singgah jgk..

Mane sempat nak BW, awk kan nk fokus untuk big day nti.. biar selesai semua urusan penting tu dulu :)

@Zefa NorAsmara
Thanks kak sudi singgah..nnti sy ke sana :)

-Sara- said...

sara dh lame x cek acc nuff nii..xtau pe cer dh..hehe

RynaHakimi said...

@Sara
baik cek.ntah2 lagi banyak BE..heheh :)

salwaismail said...

tahniah! hehe syoknya! :D

RynaHakimi said...

@Salwaismail
Memang syok bile dapat BE..tapi nak dapat tu memang lambat yang amat..akak ni bukan rajin sgt bw =)

sha my heart said...

OO, itu rahsianya..

TQ2 dan tahniah dapat BE =)

nur easy said...

suka nak bw, tp masa utk tu dah terhad.. ;)

RynaHakimi said...

@sha my heart
yeahhhh..no short cut..hehe

@nur easy
its ok..bile ada masa nnti bleh kembali aktif bw :)

MaDiHaA a.k.a Ratna said...

bestnyer ryna.. akak tak pernah merasa pun lg tau.. hehe.. tak sempat nak bw sgt.. tu yg masalahnya tu..

Nora Shahaira said...

tabung akak macam tu juga..memula rajin cek..pastu lantak ko la tertabung..sedar2 lah diri tu pun bukan aktif mana..haha...

RynaHakimi said...

@kak MaDiHaA
Ala kak, kite pon tak rajin sgt..bile ade mood bolehlah bw..kalo tak, jarang2 la jenguk blog kwn.. memang ade perbezaan la nuff bila kita bw dan tak bw :)

@Nora Shahaira
Hehe..mane tau, ntah2 dah penuh kot tabung tu..cer cek...hehhehe :)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...