Friday, June 3, 2011

Nora Elena yang comel ;)

Hehe.. Aku bukan niat nak buat sinopsis drama yang fofular sejak kebelakangan nih.. ehhe.. Ramai kot kat luar sana yang addicted dengan drama ni.. Tambah pulak ada Siti Saleha (nora elena) yang cute dan Aaron aziz (seth tan) yang hensem giler tu kan.. Lagipun standard la drama adaptasi novel, ala2 sweet gitu...

Dengar kata, golongan jejaka pun turut sama tak miss tengok citer nih..Weh, korang tengok drama ke, tengok Siti Saleha tu?? haaa..baik ngaku cepat.. hehe


Pic from Google

Bagi yang dah kawin macam aku nih, mungkin tak kisah sangat dengan sikap romantis si Seth Tan tu.. Mungkin sebab laki sendiri dah memang romantis kot.. Sebab tu tak terkesan pun.. ekeke.. *buwekksss, mesti korang muntah hijau =P*

Tetapi betullah, susah nak cari lelaki macam tu zaman sekarang ni.. Yang tak panas baran, cool dan betul2 sabar dengan kerenah isteri.. Tambah kalau dapat bini yang suka membebel manja macam aku nih, agaknya orang laki memang takleh tahan kot..hehe.. Fortunately, encik suami tak pernah pun marah2.. Cool je la yang dia tahu..Sampai satu tahap, kita pulak yang geram..haha

Okeh, berbalik pada Nora Elena tadi, Seth Tan tu memang sweet kan?? Sesuailah dengan heroin tu.. Mesti ramai yang nak kan suami se'sweet' seth tan tu..hehe..Bagi mereka yang sedang cari teman hidup, janganlah terlalu berharap untuk temui jodoh seromantis Seth tan tu.. Terimalah pasangan anda seadanya.. Adatlah tu, nobody's perfect.. Setiap pasangan tu akan ada kelebihan dan kekurangan masing2.. Saling melengkapi gitu..

Kalau nak sinopsis, baca kat sini ye.. Episod hari ni, Nora dah pun jatuh chenta kat Seth Tan.. Mesti korang tunggu2 saat ni kan.. hehe.. Aku pun begitu jugak.. Tak best pulak nak tengok babak bila rahsia 10 tahun lalu terbongkar.. Tapi, kalau takde babak mcm ni, mesti tak best pulak drama ni.. Heh, tengok sudahla kan..banyak pulak komen ko.. ekeke.. stop dulu..babaiii (^_^)


10 comments:

Hayati Hamzah said...

kalo dh kawen senyum2 sengih2 tengok cite ni mmg nak kena cubit la tu . HAHA

~SYAZ~ said...

kak ryna!!!
syaz suka sgt tengok cite ni..
best sgt..
syaz sanggup download tau cerita ni..
sebab tak puas tengok sekali..

RynaHakimi said...

@Hayati hamzah
haha..tau takpe..org yg dah kawen takde perasaan kot tgk citer nih.. Kecuali kalo suami tak syg bini la kan.. dah ade suami, mane leh gatai2..hehe

@Syaz
Amboi2 syaz, sukanya dia..hehe..Jatuh cinta kat seth tan ye =P

nur easy said...

sweet kn.. alahai, tersenyum2 kita sesorang tengok diorg ni ;)

RynaHakimi said...

@nur easy
ehe..tu la, feeling..haha..tambah plak dua2 pelakon tu ensem n comel.. =)

Hani said...

sy pun suka drama nie! ;)

RynaHakimi said...

@Hani
Mesti suka ngan watak seth tan tu kan?? hehe..Anyway, citer ni memang best ;)

mimie saie nie said...

hehehe best ar cite nie ... love seth tan

RynaHakimi said...

@mimie saie nie
hehe..love seth tan, bukan aaron aziz kan??ekekek..suka sbb sbab dia romantik la tu kan ;)

nik anna said...

best3..nik suke giler tgk cete ni...pe2 pon x sabar nk tgk ending..

Friday, June 3, 2011

Nora Elena yang comel ;)

Hehe.. Aku bukan niat nak buat sinopsis drama yang fofular sejak kebelakangan nih.. ehhe.. Ramai kot kat luar sana yang addicted dengan drama ni.. Tambah pulak ada Siti Saleha (nora elena) yang cute dan Aaron aziz (seth tan) yang hensem giler tu kan.. Lagipun standard la drama adaptasi novel, ala2 sweet gitu...

Dengar kata, golongan jejaka pun turut sama tak miss tengok citer nih..Weh, korang tengok drama ke, tengok Siti Saleha tu?? haaa..baik ngaku cepat.. hehe


Pic from Google

Bagi yang dah kawin macam aku nih, mungkin tak kisah sangat dengan sikap romantis si Seth Tan tu.. Mungkin sebab laki sendiri dah memang romantis kot.. Sebab tu tak terkesan pun.. ekeke.. *buwekksss, mesti korang muntah hijau =P*

Tetapi betullah, susah nak cari lelaki macam tu zaman sekarang ni.. Yang tak panas baran, cool dan betul2 sabar dengan kerenah isteri.. Tambah kalau dapat bini yang suka membebel manja macam aku nih, agaknya orang laki memang takleh tahan kot..hehe.. Fortunately, encik suami tak pernah pun marah2.. Cool je la yang dia tahu..Sampai satu tahap, kita pulak yang geram..haha

Okeh, berbalik pada Nora Elena tadi, Seth Tan tu memang sweet kan?? Sesuailah dengan heroin tu.. Mesti ramai yang nak kan suami se'sweet' seth tan tu..hehe..Bagi mereka yang sedang cari teman hidup, janganlah terlalu berharap untuk temui jodoh seromantis Seth tan tu.. Terimalah pasangan anda seadanya.. Adatlah tu, nobody's perfect.. Setiap pasangan tu akan ada kelebihan dan kekurangan masing2.. Saling melengkapi gitu..

Kalau nak sinopsis, baca kat sini ye.. Episod hari ni, Nora dah pun jatuh chenta kat Seth Tan.. Mesti korang tunggu2 saat ni kan.. hehe.. Aku pun begitu jugak.. Tak best pulak nak tengok babak bila rahsia 10 tahun lalu terbongkar.. Tapi, kalau takde babak mcm ni, mesti tak best pulak drama ni.. Heh, tengok sudahla kan..banyak pulak komen ko.. ekeke.. stop dulu..babaiii (^_^)


10 comments:

Hayati Hamzah said...

kalo dh kawen senyum2 sengih2 tengok cite ni mmg nak kena cubit la tu . HAHA

~SYAZ~ said...

kak ryna!!!
syaz suka sgt tengok cite ni..
best sgt..
syaz sanggup download tau cerita ni..
sebab tak puas tengok sekali..

RynaHakimi said...

@Hayati hamzah
haha..tau takpe..org yg dah kawen takde perasaan kot tgk citer nih.. Kecuali kalo suami tak syg bini la kan.. dah ade suami, mane leh gatai2..hehe

@Syaz
Amboi2 syaz, sukanya dia..hehe..Jatuh cinta kat seth tan ye =P

nur easy said...

sweet kn.. alahai, tersenyum2 kita sesorang tengok diorg ni ;)

RynaHakimi said...

@nur easy
ehe..tu la, feeling..haha..tambah plak dua2 pelakon tu ensem n comel.. =)

Hani said...

sy pun suka drama nie! ;)

RynaHakimi said...

@Hani
Mesti suka ngan watak seth tan tu kan?? hehe..Anyway, citer ni memang best ;)

mimie saie nie said...

hehehe best ar cite nie ... love seth tan

RynaHakimi said...

@mimie saie nie
hehe..love seth tan, bukan aaron aziz kan??ekekek..suka sbb sbab dia romantik la tu kan ;)

nik anna said...

best3..nik suke giler tgk cete ni...pe2 pon x sabar nk tgk ending..

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...