Thursday, June 16, 2011

Bila malas melanda

Hari ni terus terang sy dalam mood yang tak rajin.. Bila tak rajin, maksudnya sy tengah malas.. Hehe.. Maka hari ni dengan tak malunya gitau encik suami taknak masak. Nasi baiklah beliau memahami.. So lunch tadi makan kat Restoran sup utara.. Best giler dapat pekena sup daging.. Padahal boleh je masak sendiri kan.. Tapi tula, dah ketagih nak makan sup berajinomoto kat restoran tu.. hehe.. Botaklah kepala akuu..

Tapi tak snap pulak gamba tadi.. Amik gamba pon malas jgak.. Ish3..bini sape la ni asyik malas je.. huhu.. Ni dia restoran tu, banyak je kat Google.. kire femes la tu..hehe


From google

Tengahari semalam pun masak simple2 jugak, wat nasi goreng ayam.. Nasi tu digoreng bodo-bodo je..huhu...Penat tak hilang lagi kes bangun awal pagi masak gulai.. tu pun masak untuk suami je.. Aku pagi2 dah melantak nasi berlauk.. Just makan ringan2 untuk tengahari..

Nasi goreng ayam untuk lunch encik suami =)
Sekian dulu entry di kala mood yang lemau.. Nanti kalau rajin update lagi ye.. Babbaiiiiiiiiiiii =)


3 comments:

nur easy said...

nasi grg bodo2 dia tu pun nampak pandai & sedap. kalau dia grg pandai2 nasi tu tatau la cmn sedapnya..hehehe

Miss Sunshine said...

Takpe sekali sekala malas, suami mesti faham... tapi janag selalu malas tau... ^_^

RynaHakimi said...

@nur easy
ehe..goreng pandai pon ade ek??ekekek..selalu guna goreng bodo, term org malas masak.. ;P

@missSunshine
Tula, nasib baik dia jenis yg sporting..kalau tak, kena bebel dah..hihi =)

Thursday, June 16, 2011

Bila malas melanda

Hari ni terus terang sy dalam mood yang tak rajin.. Bila tak rajin, maksudnya sy tengah malas.. Hehe.. Maka hari ni dengan tak malunya gitau encik suami taknak masak. Nasi baiklah beliau memahami.. So lunch tadi makan kat Restoran sup utara.. Best giler dapat pekena sup daging.. Padahal boleh je masak sendiri kan.. Tapi tula, dah ketagih nak makan sup berajinomoto kat restoran tu.. hehe.. Botaklah kepala akuu..

Tapi tak snap pulak gamba tadi.. Amik gamba pon malas jgak.. Ish3..bini sape la ni asyik malas je.. huhu.. Ni dia restoran tu, banyak je kat Google.. kire femes la tu..hehe


From google

Tengahari semalam pun masak simple2 jugak, wat nasi goreng ayam.. Nasi tu digoreng bodo-bodo je..huhu...Penat tak hilang lagi kes bangun awal pagi masak gulai.. tu pun masak untuk suami je.. Aku pagi2 dah melantak nasi berlauk.. Just makan ringan2 untuk tengahari..

Nasi goreng ayam untuk lunch encik suami =)
Sekian dulu entry di kala mood yang lemau.. Nanti kalau rajin update lagi ye.. Babbaiiiiiiiiiiii =)


3 comments:

nur easy said...

nasi grg bodo2 dia tu pun nampak pandai & sedap. kalau dia grg pandai2 nasi tu tatau la cmn sedapnya..hehehe

Miss Sunshine said...

Takpe sekali sekala malas, suami mesti faham... tapi janag selalu malas tau... ^_^

RynaHakimi said...

@nur easy
ehe..goreng pandai pon ade ek??ekekek..selalu guna goreng bodo, term org malas masak.. ;P

@missSunshine
Tula, nasib baik dia jenis yg sporting..kalau tak, kena bebel dah..hihi =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...