Wednesday, June 1, 2011

Yeay dapat hadiah.. (^__^)

Ololo.. macam budak2.. haha.. teruja weh dapat adiah tua2 ni.. Dah lama takde orang kasi hadiah.. Ala, dapat tepon made in Malaysia je pun.. kalau dapat blekberi ke, Ipad2 ke, Iphone ke.. maunya terlompat2 aku..ekeke..

Ni ole2 encik suami wat balik masa dia outstation hari tu.. Konon nak buat surprise la kan.. Ele, tak surprise pon, dah dapat agak dah..hehe.. nak buat kejutan, awal2 dah kasi hint.. Mestilah dah dapat teka kan.. huhu.

Front view

Back view
Tepon cap BM ni keluaran syarikat Malaysia.. Phone yg aku guna sekarang ni Sony Erricson ok lagi.. Sebelum2 ni, biasa guna Nokia je.. Yang Malaysia first time nak guna nih.. Dia nyer features sama macam Nokia jugak.. So, senang la nak guna.. Siap ada azan, petunjuk arah kiblat, etc.. Kira sangat sesuai untuk orang islam.. Lagi ciri2 boleh tengok kat bawah ni..

D3100 Camera Music Phone
Model
D3100
Features
1. Dual Sim Dual Standby
2. Camera
3. Bluetooth
4. Metal Housing
5. Flash Light
6. FM Radio
7. Music / Video Player
8. Azan Alarm
9. Multi Languages ( Malay / English )
10. Micro SD card supported

Oh ye, sebelum ni hubby pernah dapat sim pack Celcom Upax free.. Walaupun khas untuk mereka yg berumur <25tahun, aku n suami yang dah veteran ni dapatla jugak merasa kelebihan pakej Upax ni..Hehe.. Jangan jeles ye... Upax ni bagus sebab kadar SMS dan panggilannya rendah ke mana2 rangkaian pon.. Lagi satu yang super best, credit expiry takde ye kawan2.. tahun 2018 baru expired.. Kire kalau tak topup, kredit yang sedia ada dalam sim tu takkan ada tarikh luput..best tak?? Gila tak best.. haha


Upax free =)))


So, sebab tu aku teruja dapat tepon nih.. Leh buh 2 simkad.. Jakun tak?? haha.. Aku ni bukan gadget freak, so tak kisah sebenarnya sal phone ke, ape ke.. Biarlah orang len guna tepon canggih manggih pon.. Orang laggard macam aku ni takde perasaan pon.. hehe.. Guna phone Nokia 3310 pon aku tak kesah..serius!!

Lagi satu, dapat badge comel nih..comel tak???? haha.. *mode hati yang berbunga-bunga*



Sory ye kawan2.. dah macam kanak2 ribena pulak aku rasa.. hehe.. Ni kes bodek sebab tinggal lama hari tu la kan.. Ape pun, aku tak kisah.. Bukan hadiah yang aku nak.. Asal selamat pergi dan selamat pulang, tu pun dah cukup bersyukur kan.. Thank you my dear.. U've made me smile to ears =)

P/s: Moral of the story, support lah barangan buatan Malaysia.. Sekian terima kasih (^__^)






















6 comments:

nur easy said...

sweetnya.. tak kisah la barang buatan mana, y penting hadiah dari hati kan..;)

RynaHakimi said...

@nur easy
hehe..betol3..syukur dengan apa yg ada..apa pun hadiah dr yg tersayang, kita sgt2 hargai..tak ternilai harganya =)

Miss Sunshine said...

alalalala... comeinya ryna dapat hadiah... suke lah tu... ^_^. jeles ni, nak mintak hadiah jugaklah... hehehe

RynaHakimi said...

Haha..awk pon nnti akan dapat bnyk adiah jugak..mesti tak sabar tunggu detik2 bersejarah tu kan..hehehe..welcome to the club :D

Farah Shamsudin said...

comelnya korang..:) tak kisahlah mahal ke tidak, asalkan ikhlas kan..

RynaHakimi said...

@Farah Shamsudin
hehe..comel ke?? malu nye..haha..ape pon, betul tu..yg penting ikhlas..tu yg paling bermakna =)

Wednesday, June 1, 2011

Yeay dapat hadiah.. (^__^)

Ololo.. macam budak2.. haha.. teruja weh dapat adiah tua2 ni.. Dah lama takde orang kasi hadiah.. Ala, dapat tepon made in Malaysia je pun.. kalau dapat blekberi ke, Ipad2 ke, Iphone ke.. maunya terlompat2 aku..ekeke..

Ni ole2 encik suami wat balik masa dia outstation hari tu.. Konon nak buat surprise la kan.. Ele, tak surprise pon, dah dapat agak dah..hehe.. nak buat kejutan, awal2 dah kasi hint.. Mestilah dah dapat teka kan.. huhu.

Front view

Back view
Tepon cap BM ni keluaran syarikat Malaysia.. Phone yg aku guna sekarang ni Sony Erricson ok lagi.. Sebelum2 ni, biasa guna Nokia je.. Yang Malaysia first time nak guna nih.. Dia nyer features sama macam Nokia jugak.. So, senang la nak guna.. Siap ada azan, petunjuk arah kiblat, etc.. Kira sangat sesuai untuk orang islam.. Lagi ciri2 boleh tengok kat bawah ni..

D3100 Camera Music Phone
Model
D3100
Features
1. Dual Sim Dual Standby
2. Camera
3. Bluetooth
4. Metal Housing
5. Flash Light
6. FM Radio
7. Music / Video Player
8. Azan Alarm
9. Multi Languages ( Malay / English )
10. Micro SD card supported

Oh ye, sebelum ni hubby pernah dapat sim pack Celcom Upax free.. Walaupun khas untuk mereka yg berumur <25tahun, aku n suami yang dah veteran ni dapatla jugak merasa kelebihan pakej Upax ni..Hehe.. Jangan jeles ye... Upax ni bagus sebab kadar SMS dan panggilannya rendah ke mana2 rangkaian pon.. Lagi satu yang super best, credit expiry takde ye kawan2.. tahun 2018 baru expired.. Kire kalau tak topup, kredit yang sedia ada dalam sim tu takkan ada tarikh luput..best tak?? Gila tak best.. haha


Upax free =)))


So, sebab tu aku teruja dapat tepon nih.. Leh buh 2 simkad.. Jakun tak?? haha.. Aku ni bukan gadget freak, so tak kisah sebenarnya sal phone ke, ape ke.. Biarlah orang len guna tepon canggih manggih pon.. Orang laggard macam aku ni takde perasaan pon.. hehe.. Guna phone Nokia 3310 pon aku tak kesah..serius!!

Lagi satu, dapat badge comel nih..comel tak???? haha.. *mode hati yang berbunga-bunga*



Sory ye kawan2.. dah macam kanak2 ribena pulak aku rasa.. hehe.. Ni kes bodek sebab tinggal lama hari tu la kan.. Ape pun, aku tak kisah.. Bukan hadiah yang aku nak.. Asal selamat pergi dan selamat pulang, tu pun dah cukup bersyukur kan.. Thank you my dear.. U've made me smile to ears =)

P/s: Moral of the story, support lah barangan buatan Malaysia.. Sekian terima kasih (^__^)






















6 comments:

nur easy said...

sweetnya.. tak kisah la barang buatan mana, y penting hadiah dari hati kan..;)

RynaHakimi said...

@nur easy
hehe..betol3..syukur dengan apa yg ada..apa pun hadiah dr yg tersayang, kita sgt2 hargai..tak ternilai harganya =)

Miss Sunshine said...

alalalala... comeinya ryna dapat hadiah... suke lah tu... ^_^. jeles ni, nak mintak hadiah jugaklah... hehehe

RynaHakimi said...

Haha..awk pon nnti akan dapat bnyk adiah jugak..mesti tak sabar tunggu detik2 bersejarah tu kan..hehehe..welcome to the club :D

Farah Shamsudin said...

comelnya korang..:) tak kisahlah mahal ke tidak, asalkan ikhlas kan..

RynaHakimi said...

@Farah Shamsudin
hehe..comel ke?? malu nye..haha..ape pon, betul tu..yg penting ikhlas..tu yg paling bermakna =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...