Monday, May 30, 2011

SALMA MENANG MENTOR5!!!!!!

Hoyeahhhhh!! Salma menang!! dapat 85 markah..Tak sia2 aku vote.. Korang pon tau aku die hard fan Salma.. She deserves it.. Tahniah Salma and Erra.. Walaupun korang tak kenal aku, aku tetap sokong kalian..hehehe.. Luv u SALMA..u're the champion (^__^)

Pinjam dr encik Google


Pada sesiapa yang ikut program mentor 5 ni, mesti akan merasai aura Salma ni..Serius weh..kenapa aku minat sangat pon aku taktau..Sampai nak tido malam pun tak lena bila Salma kalah hari tu.. Tak tipu nih..eheh

To Iqa(56 markah) n Shiha (63 markah), u've done ur best..Cuma, rezeki menyebelahi Salma.. Di samping bakat Salma yang memang membuka mata pihak juri kan.. Hope Salma dapat membantu mengubah nasib keluarganya dengan kemenangan ni..Congratss!! Yeay!! Serius aku puas hati..

*P/s: Malam ni dah boleh tido dengan nyenyaknya (^_________^)

10 comments:

~SYAZ~ said...

tengok vokal salma yang mantap pon dah tau yang dia ni akan jadi juara utk mentor 5 ni..
suara dia mmg superb best :D

Miss Sunshine said...

kita yang tak berapa ikut mentor ni pun, boleh rasakan aura suara salma.. masa separuh akhir yang die terkeluar tu, mcm tak percaya je... nasib die baik... ade peluang lagi, jadi juara pulak tu.. ^_^

nur easy said...

wah..bsemangat betul..hehe wpun salma tak kenal, tp mesti dia akan ucap terima kasih pd sume voters kn..;)

RynaHakimi said...

@Syaz
Ha'ah, memang dah dapat agak dia akn jd juara..cuma risau kalau undian tak telus, mcm hari tu kan..hehe..tengah semangat giler nih :P

@Miss Sunshine
Hehe..sy pon kalau tak ikuti dari awal program ni mungkin tak fanatik mcm ni kot..

Bila tiap2 minggu duk folow, tu yg boleh rasa salma ni the best among them..Nasib baik juara..yeay!!

@Nur easy
Semangat berkobar2 ni ez..ekeke...hope salma akn maintain sikap humble n hargai peminat2nya..Kalo bleh pegi international. lagi bagus =)

zaharina said...

ohh ! fan salma ke erra fazira . haaha~ nwy, suara salma mmg sedap antara 3 org finalis 2 punn~ :)

NoEn said...

wah bukan main lg eh rina kita ni..hehe..suka la tu org yang disokong2 menang..congratz la yer..

p/s:xthu setakat mana kehebatan salma sebab never follow the show

RynaHakimi said...

@zaharina
fan salma je..haha.. she deserves it.. suara lain dr yg lain =)

@NoEn
Hehe..kali ni je terminat program realiti ni..terbuang tebiat..ekeke..mestila suka bila dia menang..berbaloi2 vote dia..hehe =)

izra sofia said...

sya pn ska sgt2 salma nie..mmg tdo lena smlam..haha

Aida Omar said...

salma memang harus menang :)

RynaHakimi said...

@izra sofia
samala..akak pon suka gilerr ngn salma ni..hehe..puas hati sangat2 ngan result tu =)

@Aida Omar
Wajib menang!! hehee ;)

Monday, May 30, 2011

SALMA MENANG MENTOR5!!!!!!

Hoyeahhhhh!! Salma menang!! dapat 85 markah..Tak sia2 aku vote.. Korang pon tau aku die hard fan Salma.. She deserves it.. Tahniah Salma and Erra.. Walaupun korang tak kenal aku, aku tetap sokong kalian..hehehe.. Luv u SALMA..u're the champion (^__^)

Pinjam dr encik Google


Pada sesiapa yang ikut program mentor 5 ni, mesti akan merasai aura Salma ni..Serius weh..kenapa aku minat sangat pon aku taktau..Sampai nak tido malam pun tak lena bila Salma kalah hari tu.. Tak tipu nih..eheh

To Iqa(56 markah) n Shiha (63 markah), u've done ur best..Cuma, rezeki menyebelahi Salma.. Di samping bakat Salma yang memang membuka mata pihak juri kan.. Hope Salma dapat membantu mengubah nasib keluarganya dengan kemenangan ni..Congratss!! Yeay!! Serius aku puas hati..

*P/s: Malam ni dah boleh tido dengan nyenyaknya (^_________^)

10 comments:

~SYAZ~ said...

tengok vokal salma yang mantap pon dah tau yang dia ni akan jadi juara utk mentor 5 ni..
suara dia mmg superb best :D

Miss Sunshine said...

kita yang tak berapa ikut mentor ni pun, boleh rasakan aura suara salma.. masa separuh akhir yang die terkeluar tu, mcm tak percaya je... nasib die baik... ade peluang lagi, jadi juara pulak tu.. ^_^

nur easy said...

wah..bsemangat betul..hehe wpun salma tak kenal, tp mesti dia akan ucap terima kasih pd sume voters kn..;)

RynaHakimi said...

@Syaz
Ha'ah, memang dah dapat agak dia akn jd juara..cuma risau kalau undian tak telus, mcm hari tu kan..hehe..tengah semangat giler nih :P

@Miss Sunshine
Hehe..sy pon kalau tak ikuti dari awal program ni mungkin tak fanatik mcm ni kot..

Bila tiap2 minggu duk folow, tu yg boleh rasa salma ni the best among them..Nasib baik juara..yeay!!

@Nur easy
Semangat berkobar2 ni ez..ekeke...hope salma akn maintain sikap humble n hargai peminat2nya..Kalo bleh pegi international. lagi bagus =)

zaharina said...

ohh ! fan salma ke erra fazira . haaha~ nwy, suara salma mmg sedap antara 3 org finalis 2 punn~ :)

NoEn said...

wah bukan main lg eh rina kita ni..hehe..suka la tu org yang disokong2 menang..congratz la yer..

p/s:xthu setakat mana kehebatan salma sebab never follow the show

RynaHakimi said...

@zaharina
fan salma je..haha.. she deserves it.. suara lain dr yg lain =)

@NoEn
Hehe..kali ni je terminat program realiti ni..terbuang tebiat..ekeke..mestila suka bila dia menang..berbaloi2 vote dia..hehe =)

izra sofia said...

sya pn ska sgt2 salma nie..mmg tdo lena smlam..haha

Aida Omar said...

salma memang harus menang :)

RynaHakimi said...

@izra sofia
samala..akak pon suka gilerr ngn salma ni..hehe..puas hati sangat2 ngan result tu =)

@Aida Omar
Wajib menang!! hehee ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...