Saturday, May 14, 2011

Kenapakah??

Kenapa ye blogger.com ni selalu unavailable..Aku sorang je ke yang alami masalah ni??? Ke memang ia under maintenance.. 

Nak hapdet blog pun susah.. Rasanya dari semalam masalah ni..Tapi ada ketikanya dia ok.. pastu tak ok balik.. Hmm.. Takpe2, yang penting skang dah boleh update..yeay!!



*P/s: Semalam banyak benda nak cerita..tapi takleh update la pulak..Wat spoil mood i je..hehe (^__^)



7 comments:

Miss Sunshine said...

Tulah ryna... geram je... dahlah siap ade entri yang hilang...
Pagi ni dah muncul baulik entri tu... tapi komen hilang...
pastu kat label, ade benda mengarut... geram tau

nur easy said...

semalam satu hari rasanya...hilang entry n komen2..isk2

Afiq Din said...

ade lgi post yg hilang x muncul2...
shit btol...
komen pon hilang...

Muhammad Burn said...

sedih btl...

RynaHakimi said...

@MissSunshine
ha'ah la..komen2 banyak hilang..entah hape masalahnya..Kate maintenance..Bukan maintain namenya tu..menyusahkan ade la..

@Nur easy
semalam seharian takleh bukak..Kelmarin boleh bukak kejap kan.. fed up sungguh..nak online pon malas..hehe

@Afiq
Sakit hati je kan..tibe2 hilang macam tu je.. hampeh

@Muhammad Burn
Memang menyedihkan..tambah menyusahkan pun ye jugak

~SYAZ~ said...

samalah dengan syaz kak ryna..
tengah banyak idea nak update blog..
blogspot pulak problem..
risau tau..
jgan esok2 pon jadi mcm ni lagi sudah la..
hesh! sabo jelah..
dengan entry nye hilang..nasib dah ada balik..
tapi komen2 tu semua lesap tros..

RynaHakimi said...

@Syaz
Kalau jadi macam ni lagi, kita tukar domain lain plak..boikot2..hehe

Saturday, May 14, 2011

Kenapakah??

Kenapa ye blogger.com ni selalu unavailable..Aku sorang je ke yang alami masalah ni??? Ke memang ia under maintenance.. 

Nak hapdet blog pun susah.. Rasanya dari semalam masalah ni..Tapi ada ketikanya dia ok.. pastu tak ok balik.. Hmm.. Takpe2, yang penting skang dah boleh update..yeay!!



*P/s: Semalam banyak benda nak cerita..tapi takleh update la pulak..Wat spoil mood i je..hehe (^__^)



7 comments:

Miss Sunshine said...

Tulah ryna... geram je... dahlah siap ade entri yang hilang...
Pagi ni dah muncul baulik entri tu... tapi komen hilang...
pastu kat label, ade benda mengarut... geram tau

nur easy said...

semalam satu hari rasanya...hilang entry n komen2..isk2

Afiq Din said...

ade lgi post yg hilang x muncul2...
shit btol...
komen pon hilang...

Muhammad Burn said...

sedih btl...

RynaHakimi said...

@MissSunshine
ha'ah la..komen2 banyak hilang..entah hape masalahnya..Kate maintenance..Bukan maintain namenya tu..menyusahkan ade la..

@Nur easy
semalam seharian takleh bukak..Kelmarin boleh bukak kejap kan.. fed up sungguh..nak online pon malas..hehe

@Afiq
Sakit hati je kan..tibe2 hilang macam tu je.. hampeh

@Muhammad Burn
Memang menyedihkan..tambah menyusahkan pun ye jugak

~SYAZ~ said...

samalah dengan syaz kak ryna..
tengah banyak idea nak update blog..
blogspot pulak problem..
risau tau..
jgan esok2 pon jadi mcm ni lagi sudah la..
hesh! sabo jelah..
dengan entry nye hilang..nasib dah ada balik..
tapi komen2 tu semua lesap tros..

RynaHakimi said...

@Syaz
Kalau jadi macam ni lagi, kita tukar domain lain plak..boikot2..hehe

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...