Saturday, May 7, 2011

5 Perkara

Huwaaa..kena tag lagi..gumbiranyaaa..*terharu sambil nanges*..heheh.. Thanks AinSafian a.k.a Wonderwoman sebab sudi tag sahabatmu ini..eheee..


Okeh, kuiz dimulakan 10 minit dari sekarang!! (syarat reka sendiri)

5 Tarikh Penting
  • 15/03/1984
  • 23/02/1984
  • 16/09/2010
  • 07/09/1957
  • 27/12/1948
5 Perkara Dibuat Semalam
  • Kemas rumah sampai bersih (of coz la kemas nak bagi bersih kan)
  • Update blog, blogwalking, fesbuking..etc
  • Main masak2 macam selalu
  • Layan MariMar kat TV3..(aku dah addicted kat drama filipina nih)
  • Balut buku2 lama nak kasi chantek dan terpelihara =)
5 Perkara Yang Buat Saya Gembira
  • Kalau ibu-bapa saya sentiasa bahagia dah gembira
  • Dapat cuti2 malaysia, jalan2, shopping
  • Kalau dapat balik kampung..Then lepak2 kat Pasar Wakaf Che Yeh..heheh
  • Buat perkara berfaedah dan bermanfaat
  • Dapat masak sedap2 utk suami..then kena puji (hoh, kalo tak puji malas nak masak dah pasni =P)
5 Sebab Jawab Soalan
  • Ain paksa..eh2..bukan, ain tag la..hehe
  • Sebab suka kena tag dan jawab soalan mcm ni..
  • Boleh update blog kan =)
  • Boleh sy ingat tarikh2 penting dlm hidup sy..Dah tersimpan dalam entry nih..(Tq ain)
  • Suka2 je 
5 Kawan Untuk Di tag
  • Fawlin
  • MamaIris
  • Iva
  • MissSunshine
  • Syaz
  • Pada sahabat yang nak update blog tapi taktau nak update sal apa..So, boleh tag diri sendiri jugak =)

*P/s: Huk alosss..terlebih jugak 10 minit..Jawab 5 soalan pun terhegeh2 aku nih..kekekeke =P


4 comments:

mama iris said...

uuuuu dah lama x kene tag....hehhe...nanti kami buat okeh...

RynaHakimi said...

@mama iris
okeh, take ur time bebeh..hehe =)

Miss Sunshine said...

dah jawab tag ryna
http://mylovelylovelyme.blogspot.com/2011/05/5-perkara.html

RynaHakimi said...

@MissSunshine
very good..hehehe :)

Saturday, May 7, 2011

5 Perkara

Huwaaa..kena tag lagi..gumbiranyaaa..*terharu sambil nanges*..heheh.. Thanks AinSafian a.k.a Wonderwoman sebab sudi tag sahabatmu ini..eheee..


Okeh, kuiz dimulakan 10 minit dari sekarang!! (syarat reka sendiri)

5 Tarikh Penting
  • 15/03/1984
  • 23/02/1984
  • 16/09/2010
  • 07/09/1957
  • 27/12/1948
5 Perkara Dibuat Semalam
  • Kemas rumah sampai bersih (of coz la kemas nak bagi bersih kan)
  • Update blog, blogwalking, fesbuking..etc
  • Main masak2 macam selalu
  • Layan MariMar kat TV3..(aku dah addicted kat drama filipina nih)
  • Balut buku2 lama nak kasi chantek dan terpelihara =)
5 Perkara Yang Buat Saya Gembira
  • Kalau ibu-bapa saya sentiasa bahagia dah gembira
  • Dapat cuti2 malaysia, jalan2, shopping
  • Kalau dapat balik kampung..Then lepak2 kat Pasar Wakaf Che Yeh..heheh
  • Buat perkara berfaedah dan bermanfaat
  • Dapat masak sedap2 utk suami..then kena puji (hoh, kalo tak puji malas nak masak dah pasni =P)
5 Sebab Jawab Soalan
  • Ain paksa..eh2..bukan, ain tag la..hehe
  • Sebab suka kena tag dan jawab soalan mcm ni..
  • Boleh update blog kan =)
  • Boleh sy ingat tarikh2 penting dlm hidup sy..Dah tersimpan dalam entry nih..(Tq ain)
  • Suka2 je 
5 Kawan Untuk Di tag
  • Fawlin
  • MamaIris
  • Iva
  • MissSunshine
  • Syaz
  • Pada sahabat yang nak update blog tapi taktau nak update sal apa..So, boleh tag diri sendiri jugak =)

*P/s: Huk alosss..terlebih jugak 10 minit..Jawab 5 soalan pun terhegeh2 aku nih..kekekeke =P


4 comments:

mama iris said...

uuuuu dah lama x kene tag....hehhe...nanti kami buat okeh...

RynaHakimi said...

@mama iris
okeh, take ur time bebeh..hehe =)

Miss Sunshine said...

dah jawab tag ryna
http://mylovelylovelyme.blogspot.com/2011/05/5-perkara.html

RynaHakimi said...

@MissSunshine
very good..hehehe :)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...