Sunday, May 1, 2011

Thank you Cik Biha =)

Wah, kawan2 saya dah genap 600 orang.. Alhamdulillah... Ada yang sudi mengenali diri ini..cewaahh.. skrip drama plak...hehe

Sebagai tanda penghargaan, sy bagi award ni kepada sahabatku yang bertuah, Cik Biha a.k.a Petom.. Hehe..unik nama Petom tu.. Biha ni mesti sorang yang happy go lucky kan?? Tengok nama pon tau..hehe =)


Klik sini

Thanks ye Biha sebab sudi jadi kawan akak..caaaayang Biha..hehehe..Terimalah award tak seberapa nih ye =)


Nice to know u Biha..Teruskan ber'blogging' ye.. Belajar rajin2 dan goodluck for your future undertaking (^_^).. Semoga ukhuwwah kita berpanjangan.. Aminnn



6 comments:

biha a.k.a PETOM said...

wahhhhh..cantek sgt sgt sgt! Thanx akak, really appreciate it and saya dh curik award ni letak kat blog sy, hehe..and juge hope ukhuwah kite berpanjangan. Saya rase mmg slalu la jengah blog akak sbb byk sgt share tntg mknn..walaupon kurus, tapi pantang ni tgok post2 tntg mknn, hehe ;)

RynaHakimi said...

@biha
Shantek ek?? hehe.. ni wat akak kembang ni..hehe.. akak harap gitu jugak.. semoga perkenalan kita kekal selamanya.. insyaAllah =)

biha a.k.a PETOM said...

amin...insyaallah ye kak, hehe :D

~SYAZ~ said...

wah!! tahniah follower dah cecah 600..
untung sape dapat award yg cantik tu..
weeeee~ ^__^

biha a.k.a PETOM said...

sy lah yg beruntung tu, hehehe

RynaHakimi said...

@Syaz
Nanti akan bagi award utk syaz jugak..tungguuuuuuu =)

@biha
Memng bertuah biha ni..hehe ;)

Sunday, May 1, 2011

Thank you Cik Biha =)

Wah, kawan2 saya dah genap 600 orang.. Alhamdulillah... Ada yang sudi mengenali diri ini..cewaahh.. skrip drama plak...hehe

Sebagai tanda penghargaan, sy bagi award ni kepada sahabatku yang bertuah, Cik Biha a.k.a Petom.. Hehe..unik nama Petom tu.. Biha ni mesti sorang yang happy go lucky kan?? Tengok nama pon tau..hehe =)


Klik sini

Thanks ye Biha sebab sudi jadi kawan akak..caaaayang Biha..hehehe..Terimalah award tak seberapa nih ye =)


Nice to know u Biha..Teruskan ber'blogging' ye.. Belajar rajin2 dan goodluck for your future undertaking (^_^).. Semoga ukhuwwah kita berpanjangan.. Aminnn



6 comments:

biha a.k.a PETOM said...

wahhhhh..cantek sgt sgt sgt! Thanx akak, really appreciate it and saya dh curik award ni letak kat blog sy, hehe..and juge hope ukhuwah kite berpanjangan. Saya rase mmg slalu la jengah blog akak sbb byk sgt share tntg mknn..walaupon kurus, tapi pantang ni tgok post2 tntg mknn, hehe ;)

RynaHakimi said...

@biha
Shantek ek?? hehe.. ni wat akak kembang ni..hehe.. akak harap gitu jugak.. semoga perkenalan kita kekal selamanya.. insyaAllah =)

biha a.k.a PETOM said...

amin...insyaallah ye kak, hehe :D

~SYAZ~ said...

wah!! tahniah follower dah cecah 600..
untung sape dapat award yg cantik tu..
weeeee~ ^__^

biha a.k.a PETOM said...

sy lah yg beruntung tu, hehehe

RynaHakimi said...

@Syaz
Nanti akan bagi award utk syaz jugak..tungguuuuuuu =)

@biha
Memng bertuah biha ni..hehe ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...