Tuesday, April 12, 2011

Terima kasih Mr.Nuffnang (^_^)

Wah2, ni first time aku tulis entry puji memuji nih..Hehe..Bukanlah niat nak membodek, tapi teruja sebenarnya..Heheh

Yela..taula korang dan selalu dapat cek dari Nuffnang kan..Aku ni jugakla duk bertatih2 lagi..Al-maklumla, blog picisan..huhu..Kalo nak traffic tinggi memang kena rajinla blogwalking..Macam aku ni, blogwalking ikut mood..ehee

Oh ye, aku sebelum ni tak faham sangat apa itu Buffered Earning (BE) ..Bila dh berjinak2 ngan dunia blog ni baru faham sikit2..Yang penting, kena sabar..Kena rajin update blog dan up traffic blog anda..

BE bermaksud pengiklan yang join Nuffnang akan pilih daripada ramai-ramai bloggers yang join Nuffnang ni yang mana website/ blog diorang ada potential untuk beri pulangan pada company diorang..Ok, kalo nak maklumat lebih lanjut, boleh rujuk sini www.lizarazak.com

Ehem2, apa yang buat aku teruja, Mr. nuff bagi aku BE..Tabung barang dapur rumah aku nih! Ehehe..Kebanyakannya dari Iklan Digi..Time kasih jugak kat Digi sebab sudi menempel di blog picisan ni..Terharu sangat2..Sob3x..



Dan kini terasa lebih excited nak berblog..pembakar semangat nih..hehe..Walaupun bukan banyak mane pon, tapi memang bermakna bagi new blogger macam aku nih..

Kepada kawan2 yang ade blog, tapi belum register Nuffnang, silala berbuat demikian sekarang juga..Sila ke sini ye untuk daftarkan blog anda (^_^)..Tak rugi pon, memang berbaloi2..

Yup, nak maintan traffic bukannya senang kan..tapi takpela, orang kate bangun perlahan2 kan..Ingat senang ke nak tarik orang datang blog kita?? Susah wooo..wat nye plak entry yang merepek2 (macam aku ni =P), sape la sudi bace kan..huhu

Sekali lagi, aku nak berterima kasih kepada kawan2 yang sudi jengah blog aku nih..Walaupun tak blog ni tak best, korang tetap support aku dari belakang..ceewah, ayat drama swasta plak..Akanku kenang jasa2 kalian..


P/s: I love Nuffnang very much!!!!!!!!! (^_^) ..Mode teruja~


11 comments:

aiman rashidd said...

tahniah tahniah :)

belanja lah :) LALALALALA

RynaHakimi said...

@aiman
elehhhh...RM1.80 je aiman..Blanje bubur kacang bolehla..hehe =P

Laluna_Semalaman said...

atleast ade ryna, i pon baru pasang nuffnang kt belog, huuhu :)

RynaHakimi said...

@Laluna
hehe..sikit2 lame2 jadi bukit kan..takpela baru pasang pon..masih belum terlambat..huhu =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

go-go-go..moga pasnie dpt byk lg =)

RynaHakimi said...

@Khumaera
Go go go untuk Khumaera jugak..hehe =)

Genta said...

assalamualaikum ryna.

tahniah. hehe..gud gud :)

RynaHakimi said...

@Genta
Waalaikumussalam.. =)

Myra Jay said...

tahniah:)smoga makin banyak dpat lpas ni

Miss Sunshine said...

wow... lepas ni boleh bg tips mner nak up kan traffic.. tahniah2..

RynaHakimi said...

@Myra Jay
Tenkiu...kena tambah rajin blogwalking la pasni..hehe

@Miss Sunshine
Takde tips pon..huhu..blogwalking je mcm biasa..cuma kena sabar sikit la kot..ehee

Tuesday, April 12, 2011

Terima kasih Mr.Nuffnang (^_^)

Wah2, ni first time aku tulis entry puji memuji nih..Hehe..Bukanlah niat nak membodek, tapi teruja sebenarnya..Heheh

Yela..taula korang dan selalu dapat cek dari Nuffnang kan..Aku ni jugakla duk bertatih2 lagi..Al-maklumla, blog picisan..huhu..Kalo nak traffic tinggi memang kena rajinla blogwalking..Macam aku ni, blogwalking ikut mood..ehee

Oh ye, aku sebelum ni tak faham sangat apa itu Buffered Earning (BE) ..Bila dh berjinak2 ngan dunia blog ni baru faham sikit2..Yang penting, kena sabar..Kena rajin update blog dan up traffic blog anda..

BE bermaksud pengiklan yang join Nuffnang akan pilih daripada ramai-ramai bloggers yang join Nuffnang ni yang mana website/ blog diorang ada potential untuk beri pulangan pada company diorang..Ok, kalo nak maklumat lebih lanjut, boleh rujuk sini www.lizarazak.com

Ehem2, apa yang buat aku teruja, Mr. nuff bagi aku BE..Tabung barang dapur rumah aku nih! Ehehe..Kebanyakannya dari Iklan Digi..Time kasih jugak kat Digi sebab sudi menempel di blog picisan ni..Terharu sangat2..Sob3x..



Dan kini terasa lebih excited nak berblog..pembakar semangat nih..hehe..Walaupun bukan banyak mane pon, tapi memang bermakna bagi new blogger macam aku nih..

Kepada kawan2 yang ade blog, tapi belum register Nuffnang, silala berbuat demikian sekarang juga..Sila ke sini ye untuk daftarkan blog anda (^_^)..Tak rugi pon, memang berbaloi2..

Yup, nak maintan traffic bukannya senang kan..tapi takpela, orang kate bangun perlahan2 kan..Ingat senang ke nak tarik orang datang blog kita?? Susah wooo..wat nye plak entry yang merepek2 (macam aku ni =P), sape la sudi bace kan..huhu

Sekali lagi, aku nak berterima kasih kepada kawan2 yang sudi jengah blog aku nih..Walaupun tak blog ni tak best, korang tetap support aku dari belakang..ceewah, ayat drama swasta plak..Akanku kenang jasa2 kalian..


P/s: I love Nuffnang very much!!!!!!!!! (^_^) ..Mode teruja~


11 comments:

aiman rashidd said...

tahniah tahniah :)

belanja lah :) LALALALALA

RynaHakimi said...

@aiman
elehhhh...RM1.80 je aiman..Blanje bubur kacang bolehla..hehe =P

Laluna_Semalaman said...

atleast ade ryna, i pon baru pasang nuffnang kt belog, huuhu :)

RynaHakimi said...

@Laluna
hehe..sikit2 lame2 jadi bukit kan..takpela baru pasang pon..masih belum terlambat..huhu =)

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

go-go-go..moga pasnie dpt byk lg =)

RynaHakimi said...

@Khumaera
Go go go untuk Khumaera jugak..hehe =)

Genta said...

assalamualaikum ryna.

tahniah. hehe..gud gud :)

RynaHakimi said...

@Genta
Waalaikumussalam.. =)

Myra Jay said...

tahniah:)smoga makin banyak dpat lpas ni

Miss Sunshine said...

wow... lepas ni boleh bg tips mner nak up kan traffic.. tahniah2..

RynaHakimi said...

@Myra Jay
Tenkiu...kena tambah rajin blogwalking la pasni..hehe

@Miss Sunshine
Takde tips pon..huhu..blogwalking je mcm biasa..cuma kena sabar sikit la kot..ehee

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...