Tuesday, April 12, 2011

.:: CERIA SIHAT GIVE AWAY::.

Dah lama tak join contest/GA nih..tapi kali ni nak cuba try test la plak..hehehe..Hadiah nya pon menarik, 7 sample Lactolite yang bagus untuk kesihatan tubuh badan..Aku memang berminat dengan supplement macam ni..Tak salah mencuba kan (^_^)

Macam biasa, kena ikutla peraturan yang  dah ditetapkan oleh penaja GA nih, iaitu Puan Syahadaa. Kat bawah ni adalah banner untuk GA ni..Sila ke link yang diberi untuk maklumat lanjut GA ini..


Hijau itu cantik =) Klik di sini ye untuk join..




Puan Syahadaa ni merupakan seorang Engineer & Biz woman tau..Kira kaum hawa yang berjaya la..Tak rugi kenal beliau ni..So, jom pakat terjah page beliau ye..Sila klik http://www.syahadaa.com

Moh ramai2 meriahkan GA ni..Tak rugi tau..kalau menang, dapat makanan kesihatan Lactolite..Elok untuk mereka yang nak turunkan berat badan (promote nih..hehe)

Menang atau kalah, bukan menjadi persoalan utama.. Yang penting, persahabatan dan ukhuwwah yang terjalin kekal selama2nya..InsyaAllah.. (^_^)


7 comments:

aiman rashidd said...

goodluck !

RynaHakimi said...

@aiman
Tenkiuuuuu =)

So Shy Lady said...

btul, mnang kalah t.ptg :)
gud luck!

RynaHakimi said...

@SSL
Yeay!! Go go go..hehe.. =)

nelly said...

gud luck !!

Jom join GA NELLY N MAS ...siapa tau anda pemenang ..:)

RynaHakimi said...

@nelly
Tq nelly..nanti kite singgah ye =)

sya said...

salam...
sya terjah cni...
tq coz sudi memeriahkan my GA (^_^)

Tuesday, April 12, 2011

.:: CERIA SIHAT GIVE AWAY::.

Dah lama tak join contest/GA nih..tapi kali ni nak cuba try test la plak..hehehe..Hadiah nya pon menarik, 7 sample Lactolite yang bagus untuk kesihatan tubuh badan..Aku memang berminat dengan supplement macam ni..Tak salah mencuba kan (^_^)

Macam biasa, kena ikutla peraturan yang  dah ditetapkan oleh penaja GA nih, iaitu Puan Syahadaa. Kat bawah ni adalah banner untuk GA ni..Sila ke link yang diberi untuk maklumat lanjut GA ini..


Hijau itu cantik =) Klik di sini ye untuk join..




Puan Syahadaa ni merupakan seorang Engineer & Biz woman tau..Kira kaum hawa yang berjaya la..Tak rugi kenal beliau ni..So, jom pakat terjah page beliau ye..Sila klik http://www.syahadaa.com

Moh ramai2 meriahkan GA ni..Tak rugi tau..kalau menang, dapat makanan kesihatan Lactolite..Elok untuk mereka yang nak turunkan berat badan (promote nih..hehe)

Menang atau kalah, bukan menjadi persoalan utama.. Yang penting, persahabatan dan ukhuwwah yang terjalin kekal selama2nya..InsyaAllah.. (^_^)


7 comments:

aiman rashidd said...

goodluck !

RynaHakimi said...

@aiman
Tenkiuuuuu =)

So Shy Lady said...

btul, mnang kalah t.ptg :)
gud luck!

RynaHakimi said...

@SSL
Yeay!! Go go go..hehe.. =)

nelly said...

gud luck !!

Jom join GA NELLY N MAS ...siapa tau anda pemenang ..:)

RynaHakimi said...

@nelly
Tq nelly..nanti kite singgah ye =)

sya said...

salam...
sya terjah cni...
tq coz sudi memeriahkan my GA (^_^)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...