Friday, April 29, 2011

Takde modal

Orang lain update, ko pun gatai gak nak update.. Nak update pasal ape pon tak tau..Mati kutu ehhh..

Asal masak je nak tepek kat blog..Gaya chef la konon..padahal ikan singgang je..Hehe... Takpela, yang penting idea sendiri ye..Jangan ciplak orang idea orang lain udah..kena saman kang..hehehe


Sebab tengahari tadi tak masak, encik suami request suh masak ikan singgang feberetnya nih untuk makan malam. Plus ikan kering goreng garing..memang walla..eheh..bertambah2 dia makan..

Malas nak tepek resepi heh..ni kali ke 4 atau ke 5 kalo tak silap aku post entry sal singgang ni..Macam takde lauk lain nak masak..Dah encik suami suka, adinda ikut je..Lagi senang nak masak, lagi dinda suka..muahaha

Stop dulu la ye..Merapu meraban petang2 nih..heheh..babaiii (^_^)


4 comments:

seminggu sekali said...

dah lama tak makan singgang. rindu masakan singgang arwah nenda.

RynaHakimi said...

@seminggu sekali
Kalo makan masakan nenek atau ibu, memang sedapnya takde bandingan kan.. =)

So Shy Lady said...

sdap tuh...mkn pns2, ada ulam n budu lg la mabeles heheh

RynaHakimi said...

@So Shy Lady
Wow..akak sebut budu wat sy kecur air liur la..sedap tu..hehe

Friday, April 29, 2011

Takde modal

Orang lain update, ko pun gatai gak nak update.. Nak update pasal ape pon tak tau..Mati kutu ehhh..

Asal masak je nak tepek kat blog..Gaya chef la konon..padahal ikan singgang je..Hehe... Takpela, yang penting idea sendiri ye..Jangan ciplak orang idea orang lain udah..kena saman kang..hehehe


Sebab tengahari tadi tak masak, encik suami request suh masak ikan singgang feberetnya nih untuk makan malam. Plus ikan kering goreng garing..memang walla..eheh..bertambah2 dia makan..

Malas nak tepek resepi heh..ni kali ke 4 atau ke 5 kalo tak silap aku post entry sal singgang ni..Macam takde lauk lain nak masak..Dah encik suami suka, adinda ikut je..Lagi senang nak masak, lagi dinda suka..muahaha

Stop dulu la ye..Merapu meraban petang2 nih..heheh..babaiii (^_^)


4 comments:

seminggu sekali said...

dah lama tak makan singgang. rindu masakan singgang arwah nenda.

RynaHakimi said...

@seminggu sekali
Kalo makan masakan nenek atau ibu, memang sedapnya takde bandingan kan.. =)

So Shy Lady said...

sdap tuh...mkn pns2, ada ulam n budu lg la mabeles heheh

RynaHakimi said...

@So Shy Lady
Wow..akak sebut budu wat sy kecur air liur la..sedap tu..hehe

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...