Saturday, April 9, 2011

I really need a pet!!

Arghh!!! Kebosanan..cemane ni nak pujuk hubby..i want a pet..nak kucing..Tak pun kelinci..Eh, arnab..huhu..i want one!!!


+


+


+


+


+

nak yang ni boleh???




tak pun yang ni..huwaaaa!! comelnyee (nak nanges)




Kucing ni pun ok gak..





Yelaaaaaa..tau la yang kat atas tu mahal2..susah nak dapat free2..

Hmm,yang macam ni pun takpela


kucing kampung macam ni pon ok jugak kalo nak bela..Tak banyak songeh, takyah nak risau sal bulu dia..

Tapi hubby kate kucing ni najisnya busuk..Nanti bising pulak jiran2..Ala, pandai2la bersihkan nanti..Tak gitu?? huhu



+


+


+


+

Kalo kucing tak boleh, arnab pon takpe..Makanan dia pun tak mahal kan..bagi kangkung n sayur2 pon dia makan..




Tak kire!! nak jugak arnab anggora nih..Nak yang sebijik macam dalam gamba tu..huhu..

Kat kampung takde masalah nak bela..Siap ade 5 ekor kucing..tapi lepas kawin ni, mak dah bagi kat orang..Sob3x, sedeynya..

Heheh..tengah mood nak haiwan belaan. Seriously boleh release stress tau..borak2 ngn kucing, peluk2 kucing, really make me comfort..Tension pon hilang..

Kalo ade sape2 nak derma kucing  or rabbit sila la bagitau ye..
Hehe..kalo beli taknak, nak yang free je =P



7 comments:

Dinda Iva said...

takpon belalah sugar glider...lagi senang...comel jek...

Ahtool Izzra said...

comeyy nyeee

RynaHakimi said...

@Iva
Macam best je sugar glider tu..mahal tak??hehe

@Ahtool
Comey kan kucing2 tu..eiii..cubit pipi dia =P

Cik Putri said...

best bela kucing..manja sgt!comel lak tu.ala kak,beli la pasir tempat dia buang air.tak berbau tau.kat rumah guna tu aje.boleh tahan lama n kucing pun suka..

RynaHakimi said...

@cik putri
Akak tak biasa guna pasir tu..bolehla cuba lepas ni..akak memang suka kucing nih..meoww..hehe =)

aiman rashidd said...

kak , beli kucing yang bulu kembang , comel2 :)

arnab tak payah :) tak best kalau besar :) HAHA

hamster best :p HUHU

RynaHakimi said...

@ aiman

Ingat nak bagi akak kucing bulu kembang..taknak beli..wakaka..tapi tula, tengah memujuk cik abe utk bela kucing la ni ;)

Saturday, April 9, 2011

I really need a pet!!

Arghh!!! Kebosanan..cemane ni nak pujuk hubby..i want a pet..nak kucing..Tak pun kelinci..Eh, arnab..huhu..i want one!!!


+


+


+


+


+

nak yang ni boleh???




tak pun yang ni..huwaaaa!! comelnyee (nak nanges)




Kucing ni pun ok gak..





Yelaaaaaa..tau la yang kat atas tu mahal2..susah nak dapat free2..

Hmm,yang macam ni pun takpela


kucing kampung macam ni pon ok jugak kalo nak bela..Tak banyak songeh, takyah nak risau sal bulu dia..

Tapi hubby kate kucing ni najisnya busuk..Nanti bising pulak jiran2..Ala, pandai2la bersihkan nanti..Tak gitu?? huhu



+


+


+


+

Kalo kucing tak boleh, arnab pon takpe..Makanan dia pun tak mahal kan..bagi kangkung n sayur2 pon dia makan..




Tak kire!! nak jugak arnab anggora nih..Nak yang sebijik macam dalam gamba tu..huhu..

Kat kampung takde masalah nak bela..Siap ade 5 ekor kucing..tapi lepas kawin ni, mak dah bagi kat orang..Sob3x, sedeynya..

Heheh..tengah mood nak haiwan belaan. Seriously boleh release stress tau..borak2 ngn kucing, peluk2 kucing, really make me comfort..Tension pon hilang..

Kalo ade sape2 nak derma kucing  or rabbit sila la bagitau ye..
Hehe..kalo beli taknak, nak yang free je =P



7 comments:

Dinda Iva said...

takpon belalah sugar glider...lagi senang...comel jek...

Ahtool Izzra said...

comeyy nyeee

RynaHakimi said...

@Iva
Macam best je sugar glider tu..mahal tak??hehe

@Ahtool
Comey kan kucing2 tu..eiii..cubit pipi dia =P

Cik Putri said...

best bela kucing..manja sgt!comel lak tu.ala kak,beli la pasir tempat dia buang air.tak berbau tau.kat rumah guna tu aje.boleh tahan lama n kucing pun suka..

RynaHakimi said...

@cik putri
Akak tak biasa guna pasir tu..bolehla cuba lepas ni..akak memang suka kucing nih..meoww..hehe =)

aiman rashidd said...

kak , beli kucing yang bulu kembang , comel2 :)

arnab tak payah :) tak best kalau besar :) HAHA

hamster best :p HUHU

RynaHakimi said...

@ aiman

Ingat nak bagi akak kucing bulu kembang..taknak beli..wakaka..tapi tula, tengah memujuk cik abe utk bela kucing la ni ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...