Saturday, April 30, 2011

.::CONTEST: Gambar Desktop Lappy::.

Hoyeahhh..kena tag lagi..hehe..Anyway, thanks ye Farah Adila sebab sudi tag sy ni..
Kira assignment hujung minggu la ye?? ehee..

Segmen ni sebenarnya idea Cik Gugu yang comel..Kalau nak join, sila klik link tu ye..

klik sini untuk ke blog cik gugu =)


Ok,  kat bawah ni plak my current desktop background untuk my lappy..


 Cer teka kenapa aku letak gamba kucing ni?? 
Hmm..aku ni memang penggemar haiwan comel nih.. 
Kucing ni aku bela sejak lahir lahir lagi tau..
Tapi sekarang dah hilang..Sob3x..Jahatla sape yang culik kucing aku..
Sampai hati..hukhukkkkk =(

Pada mereka yang pernah hilang haiwan kesayangan,
pasti akan faham apa yang aku rasa..
So, untuk hilangkan rindu bolehla tatap gamba kucing2 ni selalu bila wat backgroud lappy nih..
Hehe...membebel plak..Ter 'emo' pulak mak..ngeeee

Tarikh tutup contest ni 14 Mei 2011..Lambat lagi, so ade masa lagi kalau korang minat nak join...Jom3x =)

Okeh, mau tag 2 orang sahabatku..Meh kita tengok siapa yang kenaaaaa =)


Hehe.. selamat berhujung minggu  dengan assignment ni ye..Gudluck (^_^)




4 comments:

..gugu.. said...

cat i pnh hilang jugak dlu..

frust glew.. kalah owg clash ;p

heee tq join ye ;)

RynaHakimi said...

@gugu
Akak siap nanges lagi..yela, bela dari kecik..senang2 je orang amik..kalo mintak tu lainla kan..frust takyah cakapla..huhu =)

mama iris said...

ok....nnti aku buat ye puan ryna....=)

RynaHakimi said...

@mama iris
Berehhhh =)

Saturday, April 30, 2011

.::CONTEST: Gambar Desktop Lappy::.

Hoyeahhh..kena tag lagi..hehe..Anyway, thanks ye Farah Adila sebab sudi tag sy ni..
Kira assignment hujung minggu la ye?? ehee..

Segmen ni sebenarnya idea Cik Gugu yang comel..Kalau nak join, sila klik link tu ye..

klik sini untuk ke blog cik gugu =)


Ok,  kat bawah ni plak my current desktop background untuk my lappy..


 Cer teka kenapa aku letak gamba kucing ni?? 
Hmm..aku ni memang penggemar haiwan comel nih.. 
Kucing ni aku bela sejak lahir lahir lagi tau..
Tapi sekarang dah hilang..Sob3x..Jahatla sape yang culik kucing aku..
Sampai hati..hukhukkkkk =(

Pada mereka yang pernah hilang haiwan kesayangan,
pasti akan faham apa yang aku rasa..
So, untuk hilangkan rindu bolehla tatap gamba kucing2 ni selalu bila wat backgroud lappy nih..
Hehe...membebel plak..Ter 'emo' pulak mak..ngeeee

Tarikh tutup contest ni 14 Mei 2011..Lambat lagi, so ade masa lagi kalau korang minat nak join...Jom3x =)

Okeh, mau tag 2 orang sahabatku..Meh kita tengok siapa yang kenaaaaa =)


Hehe.. selamat berhujung minggu  dengan assignment ni ye..Gudluck (^_^)




4 comments:

..gugu.. said...

cat i pnh hilang jugak dlu..

frust glew.. kalah owg clash ;p

heee tq join ye ;)

RynaHakimi said...

@gugu
Akak siap nanges lagi..yela, bela dari kecik..senang2 je orang amik..kalo mintak tu lainla kan..frust takyah cakapla..huhu =)

mama iris said...

ok....nnti aku buat ye puan ryna....=)

RynaHakimi said...

@mama iris
Berehhhh =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...