Friday, April 29, 2011

.::CONTEST BLOG SAYA SMART::.

Adeh..dah dapat assignment plak..hehe..Kena join contest Blog Saya Smart nih..Cik Eva Lieyana dah tag, kena la merajinkan diri join..dah lame tak ber'contest' nih..hehe =)

Klik sini (^_^)

Idea asal contest ni adalah dari cik Qistina..Kalau nak tau rules & regulation untuk contest ni, sila ke sini..

Hadiahnya pon agak lumayan, tempat pertama dapat RM150 dan ke2 RM100..Banyak tu!! bleh wat shopping baju raya (kalau menang la kan)..hehe..

Tarikh tutup  plak 20 Mei 2011..Banyak masa lagi, so moh le join ramai2 meriahkan contest ni.. last but not least kena tag 4 orang kawan..Meh kita tengok sape yang kenaaa!! =)


Kepada yang dah kena tag..Kena siapkan assignment secepat mungkin..cikgu nak tengok!! hehe..Gurau2 je..take ur time ok..

Ok ,gudluck semua.. Selamat join contest =)


6 comments:

dwaty said...

blog saya smart ke??? terima kasih... ermm.. minggu ni nak exam... so assigment tolak tepi dulu... hehehehe... gurau juga...

RynaHakimi said...

@dwaty
Ok ape blog dawty, kemas n smart..huhu..ade mase join la..suka2 je...hehe =)

fatien ! said...

goood luck ! :)

RynaHakimi said...

@fatien
thanks ye dik =)

~SYAZ~ said...

wahh!!
syaz kena tag lah..
tenkiu kak..
dah lama rasanya x join contest ni..
ermm~ nanti syaz buat..
yeah! ^__^

RynaHakimi said...

@Syaz
Join, jangan tak join..hehe =)

Friday, April 29, 2011

.::CONTEST BLOG SAYA SMART::.

Adeh..dah dapat assignment plak..hehe..Kena join contest Blog Saya Smart nih..Cik Eva Lieyana dah tag, kena la merajinkan diri join..dah lame tak ber'contest' nih..hehe =)

Klik sini (^_^)

Idea asal contest ni adalah dari cik Qistina..Kalau nak tau rules & regulation untuk contest ni, sila ke sini..

Hadiahnya pon agak lumayan, tempat pertama dapat RM150 dan ke2 RM100..Banyak tu!! bleh wat shopping baju raya (kalau menang la kan)..hehe..

Tarikh tutup  plak 20 Mei 2011..Banyak masa lagi, so moh le join ramai2 meriahkan contest ni.. last but not least kena tag 4 orang kawan..Meh kita tengok sape yang kenaaa!! =)


Kepada yang dah kena tag..Kena siapkan assignment secepat mungkin..cikgu nak tengok!! hehe..Gurau2 je..take ur time ok..

Ok ,gudluck semua.. Selamat join contest =)


6 comments:

dwaty said...

blog saya smart ke??? terima kasih... ermm.. minggu ni nak exam... so assigment tolak tepi dulu... hehehehe... gurau juga...

RynaHakimi said...

@dwaty
Ok ape blog dawty, kemas n smart..huhu..ade mase join la..suka2 je...hehe =)

fatien ! said...

goood luck ! :)

RynaHakimi said...

@fatien
thanks ye dik =)

~SYAZ~ said...

wahh!!
syaz kena tag lah..
tenkiu kak..
dah lama rasanya x join contest ni..
ermm~ nanti syaz buat..
yeah! ^__^

RynaHakimi said...

@Syaz
Join, jangan tak join..hehe =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...