Thursday, April 21, 2011

And the result is....


Jeng3x..Result ape ye?? cer teka cer teka..hehe (^_^)

Ni tak lain tak bukan pasal UPT test tu la..
Ingatkan ade kabar gembira, tapi ternyata belum rezeki kami lagi..

Hukhuk..Ingat dah boleh join sara..ngeh3 =P
Walau apa pun, kami terima seadanya...
Kalau belum rezeki kami, kami redha..

Google

Dan jika Allah kurniakan rezeki kepada kami, sudah tentu kami takkan tolak..
Kepada sahabat2 yang sentiasa bagi sokongan dan iringan doa, aku amat2 hargainya..
Alhamdulillah, demam pun dah ok..Syukur sangat2..

Tapi tipula kalo tak terkilan langsung kan..
Sikit2 tu adela, sebab hubby excited nak tau
Bila tau -ve, dia tak kate ape2 pun..Tak la berharap
Hubby siap kate, "Rilek2 sudoh..takyah lorat2..hehehe"

Tapi dalam hati dia kita taktau kan
Tapi dia selalu pesan agar sabar..Sket masa lagi ada la tu rezeki buat kami..
Tak semua yang kita nak tu kita dapat kan..
Betul tak??? hehe..Yang penting, usaha tangga kejayaan. =)
GAMBATTE!!!



10 comments:

mama iris said...

jgn stress...berusaha lebih gigih.....=)

RynaHakimi said...

Yeaahhhh!! mesti mau usaha lebih gigih lagi..hehe =P

DKosongLapan said...

takpele...belom rezeki lagi.....
nanti2 dah ade rezeki silap2 dapat kembo lagiiii

RynaHakimi said...

@DKosongLapan
Bestnya kalo dapat kembar..hehe..sabar jela, dah memang belum rezeki kami =)

fisa othman said...

insya Allah akan ada rezkinya...fisa pun dapat baby selepas 4 tahun kahwin...semoga Ryna cepat menimang cahaya mata k...;)

RynaHakimi said...

@fisa
thanks ye bagi support..bertuah dpt kenal sahabat yang setabah fisa =)

fisa othman said...

kasih mu d terima ryna...;)

fisa amat memahami hati mereka-mereka yang ingin sangat menimang cahaya mata dear..sebab pernah merasai nya kan...:)

RynaHakimi said...

@fisa
yang penting kena banyak doa dan usaha jugak kan..lagipun,kami ni baru lagi kawin..takpela..sabar dulu, honeymoon puas2..hehe =)

nur easy said...

insyaAllah.. Dia y maha mengetahui apa y lebih baik utk hambaNya.. bahagian masing2 kn..;)

RynaHakimi said...

@nur easy
Thanks nur..hope ada la rezeki kami pasni..berusaha!!! hehe =)

Thursday, April 21, 2011

And the result is....


Jeng3x..Result ape ye?? cer teka cer teka..hehe (^_^)

Ni tak lain tak bukan pasal UPT test tu la..
Ingatkan ade kabar gembira, tapi ternyata belum rezeki kami lagi..

Hukhuk..Ingat dah boleh join sara..ngeh3 =P
Walau apa pun, kami terima seadanya...
Kalau belum rezeki kami, kami redha..

Google

Dan jika Allah kurniakan rezeki kepada kami, sudah tentu kami takkan tolak..
Kepada sahabat2 yang sentiasa bagi sokongan dan iringan doa, aku amat2 hargainya..
Alhamdulillah, demam pun dah ok..Syukur sangat2..

Tapi tipula kalo tak terkilan langsung kan..
Sikit2 tu adela, sebab hubby excited nak tau
Bila tau -ve, dia tak kate ape2 pun..Tak la berharap
Hubby siap kate, "Rilek2 sudoh..takyah lorat2..hehehe"

Tapi dalam hati dia kita taktau kan
Tapi dia selalu pesan agar sabar..Sket masa lagi ada la tu rezeki buat kami..
Tak semua yang kita nak tu kita dapat kan..
Betul tak??? hehe..Yang penting, usaha tangga kejayaan. =)
GAMBATTE!!!



10 comments:

mama iris said...

jgn stress...berusaha lebih gigih.....=)

RynaHakimi said...

Yeaahhhh!! mesti mau usaha lebih gigih lagi..hehe =P

DKosongLapan said...

takpele...belom rezeki lagi.....
nanti2 dah ade rezeki silap2 dapat kembo lagiiii

RynaHakimi said...

@DKosongLapan
Bestnya kalo dapat kembar..hehe..sabar jela, dah memang belum rezeki kami =)

fisa othman said...

insya Allah akan ada rezkinya...fisa pun dapat baby selepas 4 tahun kahwin...semoga Ryna cepat menimang cahaya mata k...;)

RynaHakimi said...

@fisa
thanks ye bagi support..bertuah dpt kenal sahabat yang setabah fisa =)

fisa othman said...

kasih mu d terima ryna...;)

fisa amat memahami hati mereka-mereka yang ingin sangat menimang cahaya mata dear..sebab pernah merasai nya kan...:)

RynaHakimi said...

@fisa
yang penting kena banyak doa dan usaha jugak kan..lagipun,kami ni baru lagi kawin..takpela..sabar dulu, honeymoon puas2..hehe =)

nur easy said...

insyaAllah.. Dia y maha mengetahui apa y lebih baik utk hambaNya.. bahagian masing2 kn..;)

RynaHakimi said...

@nur easy
Thanks nur..hope ada la rezeki kami pasni..berusaha!!! hehe =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...