Saturday, March 12, 2011

Kena tinggal lagi

Hukhuk..suamiku outstation lagikk..Haihh..Apa kan daya, takleh nak ikut. Hehe...Ala, pergi Putrajaya je pun. Takla jauh sangat. Malam karang balik la..Tinggal kejap takkan la tak boleh..Huh, ngado2..ehe

Sebelum bertolak tadi, aku telah disogokkan dengan hidangan Kay Ef See yang yummy. Tak sempat nak snap gambar dah kena bedal. Makan tak hengat. Tapi simpan la untuk malam ni. Amat sesuai bagi mereka yang nak jadi penternak lemak yang berjaya macam aku nih. Hehe..

Hari ni pencen masak jap.. Makan ayam je. Bajet tak makan nasik la kan hari ni. Padahal makanan macam ni lagi tinggi kalori.. Aiyarkk!! Risau plak nak makan tetiba..huhuhu

Amik kat google sebab tak sempat snap tadi..Huhu..
Ni la rupa dinner plate, untuk my lunch+dinner today

Sogokan ke2 adalah dengan cara mengajak aku tengok wayang esok. Hikayat Merong Mahawangsa tu weh!! Teruja nih. Jangan esok tukar nak tengok citer lain dah..I vote for Merong Mahawangsa. Yeay!!

Dah seme pakat kata citer tu best. Mesti mau tengok. Nak pulak terbitan KRU kan. Dok sabor nok tunggu esok (^_^)

p/s: Tak sabar menunggu kepulangan encik suami. Tak sanggup berjauhan lama2. Serius *gedik =P*


6 comments:

gigiAriEma said...

sedapp..huhuh..
tggu tgk cita tuh dgn cik suami yeee... :)

Wan Ryna said...

@gigiAriEma
Hehe..kalo jadi la kan..takut tibe2 je esok suami akak ubah plan..arrghh!! tidak..otak sudah di set nak nonton wayang nih.. ;)

Jannah Miho said...

haha. nak tengok jugak :)

Wan Ryna said...

@Jannah Miho
Jom kita serbu pawagam ramai2..kasi KRU kaya..hehe

shida said...

esok kiteorg pom plan nk kuar...
nk tgk citer tu jugak.. kat melaka mall je.. jom3..=)

Wan Ryna said...

Hehe..jom2..tap taktau nak tgk kat mane..nanti nak pujuk encik suami g melaka mall jgk..=)

Saturday, March 12, 2011

Kena tinggal lagi

Hukhuk..suamiku outstation lagikk..Haihh..Apa kan daya, takleh nak ikut. Hehe...Ala, pergi Putrajaya je pun. Takla jauh sangat. Malam karang balik la..Tinggal kejap takkan la tak boleh..Huh, ngado2..ehe

Sebelum bertolak tadi, aku telah disogokkan dengan hidangan Kay Ef See yang yummy. Tak sempat nak snap gambar dah kena bedal. Makan tak hengat. Tapi simpan la untuk malam ni. Amat sesuai bagi mereka yang nak jadi penternak lemak yang berjaya macam aku nih. Hehe..

Hari ni pencen masak jap.. Makan ayam je. Bajet tak makan nasik la kan hari ni. Padahal makanan macam ni lagi tinggi kalori.. Aiyarkk!! Risau plak nak makan tetiba..huhuhu

Amik kat google sebab tak sempat snap tadi..Huhu..
Ni la rupa dinner plate, untuk my lunch+dinner today

Sogokan ke2 adalah dengan cara mengajak aku tengok wayang esok. Hikayat Merong Mahawangsa tu weh!! Teruja nih. Jangan esok tukar nak tengok citer lain dah..I vote for Merong Mahawangsa. Yeay!!

Dah seme pakat kata citer tu best. Mesti mau tengok. Nak pulak terbitan KRU kan. Dok sabor nok tunggu esok (^_^)

p/s: Tak sabar menunggu kepulangan encik suami. Tak sanggup berjauhan lama2. Serius *gedik =P*


6 comments:

gigiAriEma said...

sedapp..huhuh..
tggu tgk cita tuh dgn cik suami yeee... :)

Wan Ryna said...

@gigiAriEma
Hehe..kalo jadi la kan..takut tibe2 je esok suami akak ubah plan..arrghh!! tidak..otak sudah di set nak nonton wayang nih.. ;)

Jannah Miho said...

haha. nak tengok jugak :)

Wan Ryna said...

@Jannah Miho
Jom kita serbu pawagam ramai2..kasi KRU kaya..hehe

shida said...

esok kiteorg pom plan nk kuar...
nk tgk citer tu jugak.. kat melaka mall je.. jom3..=)

Wan Ryna said...

Hehe..jom2..tap taktau nak tgk kat mane..nanti nak pujuk encik suami g melaka mall jgk..=)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...