Sunday, January 23, 2011

Dinner encik suami

Huh, macam takde entry lain nak letak.haha..Tapi excited nak tepek jugak sebab excited makan masakan suami. Yela, hari ni pencen masak lunch ngan dinner. Masak brekfes ngan makan petang je tadi. Angin malas datang laieee..hohoho

Ni dia menu masakan hubby ku, meehon goreng basah. Tapi resepinya taktau la sebab aku tak interframe pun masa dia masak. Huhu





Haa..amacam,nampak sedap tak?? tapi memang sedap pun..saje gatal nak display, takde keje..ngeh3..Best sebab rase daun ketumbar tu. Bleh tahan jugak air tangan hubbyku nih. Oppss..nanti ade yang perasan pulak. Haha. Gamba kat bawah ni menu dinner dia semalam. Beriya suruh aku ambil gamba..padahal nasi kicap je. Huhu..takpela, layan je. Kang kecitt lak hati dia..Ape pun, ikan goreng berempah tu sedap tau. Licin makan sebab best digoreng garing ngan jintan putih. Hmm.tak pasti lak bahan2 apa yang encik suami perap ngan ikan tu. Tapi, not bad la (^_*)



Nasi kicap dengan ikan goreng. makan sambil nonton tv..siap lapik suratkabar tu.haha..


Masakla selalu ye abang. Boleh la sayang pencen pasni. huhuhu.gurau je.Tak baik buli suami. Ahaks. Pesanan untuk para suami di luar sana, rajin2la tolong isteri. Mesti anda akan sentiasa disayangi dan disanjungi.

Bukan susah nak ambil hati isteri. Tolong buat air secawan pun hati isteri dah cukup berbunga2. Huhu..tapi si isteri pulak janganla ambil kesempatan di atas kerajinan suami tu. Tanggungjawab isteri tetap tak boleh diabaikan ye. Sekadar ingatan untuk diri sendiri jugak kan. Okey, mahu layan cerekarama. Macam best pulak tengok Eman Manan berlakon. Zassssss! Layannnnnnnnn!



5 comments:

cik yayah said...

sweet! :)

Miss Sunshine said...

Bestnya... Rajin sumai Ryna kan... Bertuah Ryna

Wan Ryna said...

@cik yayah
Sweet ke??hehe.

@Miss Sunshine
Tq..yela,masa datang mood rajin tu memang la selalu dia tolong..hehe.yang penting, tolong dgn ikhlas. Sedap ke tak tak kisahla kan.. =)

nur easy said...

wah2 sweet nya.. ;)

Wan Ryna said...

@nur easy
Segannya..hehe ;)

Sunday, January 23, 2011

Dinner encik suami

Huh, macam takde entry lain nak letak.haha..Tapi excited nak tepek jugak sebab excited makan masakan suami. Yela, hari ni pencen masak lunch ngan dinner. Masak brekfes ngan makan petang je tadi. Angin malas datang laieee..hohoho

Ni dia menu masakan hubby ku, meehon goreng basah. Tapi resepinya taktau la sebab aku tak interframe pun masa dia masak. Huhu





Haa..amacam,nampak sedap tak?? tapi memang sedap pun..saje gatal nak display, takde keje..ngeh3..Best sebab rase daun ketumbar tu. Bleh tahan jugak air tangan hubbyku nih. Oppss..nanti ade yang perasan pulak. Haha. Gamba kat bawah ni menu dinner dia semalam. Beriya suruh aku ambil gamba..padahal nasi kicap je. Huhu..takpela, layan je. Kang kecitt lak hati dia..Ape pun, ikan goreng berempah tu sedap tau. Licin makan sebab best digoreng garing ngan jintan putih. Hmm.tak pasti lak bahan2 apa yang encik suami perap ngan ikan tu. Tapi, not bad la (^_*)



Nasi kicap dengan ikan goreng. makan sambil nonton tv..siap lapik suratkabar tu.haha..


Masakla selalu ye abang. Boleh la sayang pencen pasni. huhuhu.gurau je.Tak baik buli suami. Ahaks. Pesanan untuk para suami di luar sana, rajin2la tolong isteri. Mesti anda akan sentiasa disayangi dan disanjungi.

Bukan susah nak ambil hati isteri. Tolong buat air secawan pun hati isteri dah cukup berbunga2. Huhu..tapi si isteri pulak janganla ambil kesempatan di atas kerajinan suami tu. Tanggungjawab isteri tetap tak boleh diabaikan ye. Sekadar ingatan untuk diri sendiri jugak kan. Okey, mahu layan cerekarama. Macam best pulak tengok Eman Manan berlakon. Zassssss! Layannnnnnnnn!



5 comments:

cik yayah said...

sweet! :)

Miss Sunshine said...

Bestnya... Rajin sumai Ryna kan... Bertuah Ryna

Wan Ryna said...

@cik yayah
Sweet ke??hehe.

@Miss Sunshine
Tq..yela,masa datang mood rajin tu memang la selalu dia tolong..hehe.yang penting, tolong dgn ikhlas. Sedap ke tak tak kisahla kan.. =)

nur easy said...

wah2 sweet nya.. ;)

Wan Ryna said...

@nur easy
Segannya..hehe ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...