Wednesday, January 26, 2011

Contest: Saya Nak Tukar Header Saya!

Lama sudah tak join contest. Huhu..Bukan ape, nak join pun kena ikut mood menulis jugak. Hmm, contest kali ni di"organize" oleh AbdulFarique. Sila ke link tersebut jika ingin tahu syarat2 penyertaan tu.




Jika ikutkan syarat penyertaan, tak perlu letak banner pun. Tapi sy letak jugak sebab banner ni comel. I like the blue colour. Huhu. Orait, ada 2 soalan yang perlu dijawab untuk sertai contest ni. Jom tengok soalannya.

Q1. Dari Siapa anda tahu tentang contest ini ?
J1. Sy tahu tentang contest ni dari blog encik Abdul Farique selepas ber'blogwalking' di sana. Contest ni amat menarik bagi sy  (^_^)

Q2. Kenapa mahu tukar header anda ? 
J2.Saya nak tukar header sebab nak blog yang cantik dan kemas. Lagi satu, sy inginkan header yang simple but nice, sesuai dengan blog seorang isteri dan wanita mcm sy nih. 


Okeh, dah siap jawab 2 soalan. Sekarang kena lengkapkan slogan pulak.
'' Saya suka kalau header blog saya di tukar kerana:  header memainkan peranan dalam menyerlahkan kematangan seseorang penulis blog. Secara tak langsung, ia mencerminkan identiti dan keperibadian penulis. Header yang menarik juga mampu menarik perhatian pembaca blog untuk terus mengikuti perkembangan terkini suatu blog tersebut. Sekiranya diberi peluang, sy ingin header saya ditukar supaya blog saya kelihatan lebih simple dan menarik."

Hmm, tak susah pun join contest ni, sekadar mencuba nasib.huhu..Jom pakat join ramai2 dan silalah klik link kat atas tu ye jika nak tahu lebih lanjut.

Selesai sudaa... (^_^) 


 

9 comments:

Abdul Farique said...

tahniah kerana melayakkan diri dalam contest ini yea :)

kalau ada apa2 update mengenai contest ni sy sendiri akan berkunjung ke blog ini untuk beritahu ok :)

Wan Ryna said...

@Abdul Farique
Tq ye..harap2 menang la..hehe ;)

Seimura said...

best of luck

Wan Ryna said...

@Seimura
Tenkiuuuuu =)

Salfiza said...

gd luck ^__^

Wan Ryna said...

@salfiza
tq very much..(^_^)

fATia said...

smg berjaya. .

Wan Ryna said...

@fATia
Arigato gozaimas!! maceehhhhh..huhu =)

Abdul Farique said...

tolong singah blog sy . update pasal kontest tu :)
www.abdulfarique.com

Wednesday, January 26, 2011

Contest: Saya Nak Tukar Header Saya!

Lama sudah tak join contest. Huhu..Bukan ape, nak join pun kena ikut mood menulis jugak. Hmm, contest kali ni di"organize" oleh AbdulFarique. Sila ke link tersebut jika ingin tahu syarat2 penyertaan tu.




Jika ikutkan syarat penyertaan, tak perlu letak banner pun. Tapi sy letak jugak sebab banner ni comel. I like the blue colour. Huhu. Orait, ada 2 soalan yang perlu dijawab untuk sertai contest ni. Jom tengok soalannya.

Q1. Dari Siapa anda tahu tentang contest ini ?
J1. Sy tahu tentang contest ni dari blog encik Abdul Farique selepas ber'blogwalking' di sana. Contest ni amat menarik bagi sy  (^_^)

Q2. Kenapa mahu tukar header anda ? 
J2.Saya nak tukar header sebab nak blog yang cantik dan kemas. Lagi satu, sy inginkan header yang simple but nice, sesuai dengan blog seorang isteri dan wanita mcm sy nih. 


Okeh, dah siap jawab 2 soalan. Sekarang kena lengkapkan slogan pulak.
'' Saya suka kalau header blog saya di tukar kerana:  header memainkan peranan dalam menyerlahkan kematangan seseorang penulis blog. Secara tak langsung, ia mencerminkan identiti dan keperibadian penulis. Header yang menarik juga mampu menarik perhatian pembaca blog untuk terus mengikuti perkembangan terkini suatu blog tersebut. Sekiranya diberi peluang, sy ingin header saya ditukar supaya blog saya kelihatan lebih simple dan menarik."

Hmm, tak susah pun join contest ni, sekadar mencuba nasib.huhu..Jom pakat join ramai2 dan silalah klik link kat atas tu ye jika nak tahu lebih lanjut.

Selesai sudaa... (^_^) 


 

9 comments:

Abdul Farique said...

tahniah kerana melayakkan diri dalam contest ini yea :)

kalau ada apa2 update mengenai contest ni sy sendiri akan berkunjung ke blog ini untuk beritahu ok :)

Wan Ryna said...

@Abdul Farique
Tq ye..harap2 menang la..hehe ;)

Seimura said...

best of luck

Wan Ryna said...

@Seimura
Tenkiuuuuu =)

Salfiza said...

gd luck ^__^

Wan Ryna said...

@salfiza
tq very much..(^_^)

fATia said...

smg berjaya. .

Wan Ryna said...

@fATia
Arigato gozaimas!! maceehhhhh..huhu =)

Abdul Farique said...

tolong singah blog sy . update pasal kontest tu :)
www.abdulfarique.com

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...