Friday, January 21, 2011

123..I like!!!

I like that number..yeay!! Tibe2 je excited lebey..Haha..follower tak seberapa pun nak bising.ngehehe..Takpe, walaupun tak ramai tapi sy gumbira kerna punya teman2 follower yang setia dan best2. Korang la yang buat aku bersemangat utk terus berbelog nih (^_^)



Why i love no.123?? Sebab ia melambangkan aku yang bertatih2 dalam dunia blog ni. Sampai skang pun masih merangkak lagi. Bnyk benda tak tahu. Dari suka2 berblog, dah jadi aktiviti rutin plak. Untuk kepuasan diri sendiri la kan. Follower memang memainkan peranan penting dalam membakar semangat sesorang blogger tu.

Setiap blog punya identiti sendiri. Yang punya entri menarik memang ade ramai follower. Aku kenal bro Ben Ashaari, Hanis Zalikha and my favourite kitchens (kak Hana, kak MaDiHaA, CMG, dll). memang best follow mereka nih. Minda pun jadi berkembang. Dari tak tahu, jadi tahu..Org kate from zero to hero..tapi aku tak tahap hero lagik la dlm dunia blog nih. ngehehe


Berbalik kepada tujuan asal aku menulis blog plak. As mentioned above, aku suka2 je. Pastu suka kumpul and search resepi baru (yang best2 dan aku mampu buat). Then cuba buat resepi tu, bagi suami rase. Dan suami pun kate sedap. Waaaa..hepi rase..hehe..yela, sape tak suka kan kena puji dari yang terchenta?? Walaupun masak bodo2, tetap dapat pujian. Jangan tak iklas pulak.hikhik

Rakan blogger pon best. Bile dapat comment dari org yang kita follow, especially my fav chef (kak MaDiHaA, Hana dan Fzi) hepi tak terkata. Ke korang tak rase?? Aiyohh..tak dapek den nak nolong. hehe.tapi komen2 mereka buat aku semakin suka memasak dan cuba benda baru. Walaupun dapur umahku kecittt je, perkakas pon tak cukup, tapi aku puas sebab sentiasa berasap. Muahaha. Statement takleh blah.

Last but not least, tq for being my follower. Aku akan cuba senantiasa keep in touch. Tanpa kalian memang dunia blog ni kosong bagi aku. Tenkiu so much. Love u all..Mmmuaaah100x (^_*)



4 comments:

sibutiz said...

like u post...
thx...
grettings.

nur easy said...

cara terkini utk bkawan kan.. ;)

raudhah said...

salam ryna, suka memasak ek. Mesti hubby u bertuah dapat u kan? lalala..

BTW Ryna, raudhah folo yer *129 =)

TQ following me ya =)cyg kamu =)

Wan Ryna said...

@Sibutiz: tq2..hehe

@nur easy: ha'ah, best dpt ramai kwn2 ni sharing n caring..(^_^)

@raudhah: tq folow sy jugak. Ehe, bertuah ke suami sy?? masak simple2 je bolehla..wat isi masa lapang.kena blaja lg ;)

Friday, January 21, 2011

123..I like!!!

I like that number..yeay!! Tibe2 je excited lebey..Haha..follower tak seberapa pun nak bising.ngehehe..Takpe, walaupun tak ramai tapi sy gumbira kerna punya teman2 follower yang setia dan best2. Korang la yang buat aku bersemangat utk terus berbelog nih (^_^)



Why i love no.123?? Sebab ia melambangkan aku yang bertatih2 dalam dunia blog ni. Sampai skang pun masih merangkak lagi. Bnyk benda tak tahu. Dari suka2 berblog, dah jadi aktiviti rutin plak. Untuk kepuasan diri sendiri la kan. Follower memang memainkan peranan penting dalam membakar semangat sesorang blogger tu.

Setiap blog punya identiti sendiri. Yang punya entri menarik memang ade ramai follower. Aku kenal bro Ben Ashaari, Hanis Zalikha and my favourite kitchens (kak Hana, kak MaDiHaA, CMG, dll). memang best follow mereka nih. Minda pun jadi berkembang. Dari tak tahu, jadi tahu..Org kate from zero to hero..tapi aku tak tahap hero lagik la dlm dunia blog nih. ngehehe


Berbalik kepada tujuan asal aku menulis blog plak. As mentioned above, aku suka2 je. Pastu suka kumpul and search resepi baru (yang best2 dan aku mampu buat). Then cuba buat resepi tu, bagi suami rase. Dan suami pun kate sedap. Waaaa..hepi rase..hehe..yela, sape tak suka kan kena puji dari yang terchenta?? Walaupun masak bodo2, tetap dapat pujian. Jangan tak iklas pulak.hikhik

Rakan blogger pon best. Bile dapat comment dari org yang kita follow, especially my fav chef (kak MaDiHaA, Hana dan Fzi) hepi tak terkata. Ke korang tak rase?? Aiyohh..tak dapek den nak nolong. hehe.tapi komen2 mereka buat aku semakin suka memasak dan cuba benda baru. Walaupun dapur umahku kecittt je, perkakas pon tak cukup, tapi aku puas sebab sentiasa berasap. Muahaha. Statement takleh blah.

Last but not least, tq for being my follower. Aku akan cuba senantiasa keep in touch. Tanpa kalian memang dunia blog ni kosong bagi aku. Tenkiu so much. Love u all..Mmmuaaah100x (^_*)



4 comments:

sibutiz said...

like u post...
thx...
grettings.

nur easy said...

cara terkini utk bkawan kan.. ;)

raudhah said...

salam ryna, suka memasak ek. Mesti hubby u bertuah dapat u kan? lalala..

BTW Ryna, raudhah folo yer *129 =)

TQ following me ya =)cyg kamu =)

Wan Ryna said...

@Sibutiz: tq2..hehe

@nur easy: ha'ah, best dpt ramai kwn2 ni sharing n caring..(^_^)

@raudhah: tq folow sy jugak. Ehe, bertuah ke suami sy?? masak simple2 je bolehla..wat isi masa lapang.kena blaja lg ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...