Monday, December 27, 2010

500 Blog!


Sebelum ni tak pernah join contest pun. Tapi kali ni rase macam nak try je. Anyway, untuk suka-suka je. Orang lain join, ape salahnya kite pun join jugak. Huhu. For further info, bolehla ke blog Ben ashaari.

Nak join pun kena ada syarat jugak kan. Okeh, let me first introduce myself. Nama Hazrina, asal Kota Bharu dan sekarang menetap di melaka. Just married 3 months ago. So, duk Melaka ni sebab menemani suami tercinta la.

Niat asal ber'blog' ni adalah untuk suka2 je. Tulis apa yang sy suka buat, hobi sy, aktiviti seharian dan lain2. Di samping menambah ilmu pengetahuan juga. Tapi memang minat search resepi baru kat internet. Tu sebab utama sy aktif berblog. Huhu.

Harap sy termasukla dalam 500 list tu. Tq very much (^_^)

3 comments:

misz nana said...

salam ziarah dari nana :)

Wan Ryna said...

Hai nana..tq sudi singgah :)

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan dari mamat..
jangan lupa follow aw..nnti sedih mamat..huhu

Monday, December 27, 2010

500 Blog!


Sebelum ni tak pernah join contest pun. Tapi kali ni rase macam nak try je. Anyway, untuk suka-suka je. Orang lain join, ape salahnya kite pun join jugak. Huhu. For further info, bolehla ke blog Ben ashaari.

Nak join pun kena ada syarat jugak kan. Okeh, let me first introduce myself. Nama Hazrina, asal Kota Bharu dan sekarang menetap di melaka. Just married 3 months ago. So, duk Melaka ni sebab menemani suami tercinta la.

Niat asal ber'blog' ni adalah untuk suka2 je. Tulis apa yang sy suka buat, hobi sy, aktiviti seharian dan lain2. Di samping menambah ilmu pengetahuan juga. Tapi memang minat search resepi baru kat internet. Tu sebab utama sy aktif berblog. Huhu.

Harap sy termasukla dalam 500 list tu. Tq very much (^_^)

3 comments:

misz nana said...

salam ziarah dari nana :)

Wan Ryna said...

Hai nana..tq sudi singgah :)

Matika said...

mamat pun dh join..
salam perkenalan dari mamat..
jangan lupa follow aw..nnti sedih mamat..huhu

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...