Saturday, August 24, 2013

Entry Syawal ke?

Assalamualaikum wbt.

Hai kawan2 sekalian.. rindu i tak?? tehheee.. takdok maknanya la kan.. bajet retis la konon orang nak rindu-rindu ni.hikhik

Kembali bersiaran di pagi 17 Syawal.. What??? Dah 17 Syawal ek?? Rasanya satu entry raya pun belum update di belog ni. Ketinggalan keretapi sungguh.. Seminggu rumah sunyi dari internet, gara2 TM buat kerja-kerja upgrade service Streamyx (upgrade sokmo, bulan lepas dah upgrade.. naik rimas aku ni..huhu)..

Sekarang tenet ok sket, tapi tak selaju biasa. Kata upgrade?? Ni dah kire downgrade la kan. hehehe.. Asyik mengomen mengkritik aje kerjanya ye. Syukurlah apa adanya :) Asal boleh online dah cukup bagus la kan..

Nanti nak update entry raya lepas post yang ni. Gambar2 masih dalam kamera. Hmm,takdela beraya sakan pun. Ala kadar saja.. Lebih bersederhana giteww.. Tambahan pula, Syawal kali ni memberi 1001 erti buat kami sekeluarga. Anugerah terindah yang pernah dikurniakan kepada kami suami isteri.. Haip3x.. bukan tambah anak ye.. tu lambat lagi..huahahaa




Eh ehh.. apesal gambar megi plak ditempeknya.. Menu pagi raya ke apa?? ekekke.. Saje gatal tangan.. Dah gambar raya belum transfer. Taruk mane yang ada dulu la. Ni menu encik suami lewat malam semalam. Jam 12 tgh malam baru balik dari program yg dia handle. Pastu buat muka sedih sebab laporr katenyeee..

Dah kesian la pulak kan.. Masuk dapur tengok ada megi. Encik suami plak memang hantu megi (bininya pon same..sket lagi berjangkit kat anak pulak..heheh).. maka tersedialah hidangan megi goreng basah di malam hari.. Menambah lelemak degil di malam hari..elok sangat la kan. lepas makan, tidooooo. huhuhu

Ada masa nanti update sal raya pula. Tu pun kalau mood rajin datang menjengah.. kiki.. Salam hujung minggu semua :)


RynaHakimi

4 comments:

cik atie said...

Selamat hari raya... Nampak sedap je maggi goreng tu... :)

Eeta Neet said...

Selamat Beraya kita..hahahaha..
Abis raya selera ke maggi la pulok. Sama jek menu kita dua. Bosan kan asyik mkn lelamak seminggu dua nih. Hmm...lemak2 terkumpul mula menggumpal... hadoiiii... (bersyukur sebab ada gigi dan selera..mujur Allah tak tarik...)

NoEn said...

menyelerakan sungguh megi gireng basah tu...lamanya xmakan megi

RynaHakimi said...

@noen
Sesekali makan takpe..hihi..makan selalu botak kepala..kikiki

Saturday, August 24, 2013

Entry Syawal ke?

Assalamualaikum wbt.

Hai kawan2 sekalian.. rindu i tak?? tehheee.. takdok maknanya la kan.. bajet retis la konon orang nak rindu-rindu ni.hikhik

Kembali bersiaran di pagi 17 Syawal.. What??? Dah 17 Syawal ek?? Rasanya satu entry raya pun belum update di belog ni. Ketinggalan keretapi sungguh.. Seminggu rumah sunyi dari internet, gara2 TM buat kerja-kerja upgrade service Streamyx (upgrade sokmo, bulan lepas dah upgrade.. naik rimas aku ni..huhu)..

Sekarang tenet ok sket, tapi tak selaju biasa. Kata upgrade?? Ni dah kire downgrade la kan. hehehe.. Asyik mengomen mengkritik aje kerjanya ye. Syukurlah apa adanya :) Asal boleh online dah cukup bagus la kan..

Nanti nak update entry raya lepas post yang ni. Gambar2 masih dalam kamera. Hmm,takdela beraya sakan pun. Ala kadar saja.. Lebih bersederhana giteww.. Tambahan pula, Syawal kali ni memberi 1001 erti buat kami sekeluarga. Anugerah terindah yang pernah dikurniakan kepada kami suami isteri.. Haip3x.. bukan tambah anak ye.. tu lambat lagi..huahahaa




Eh ehh.. apesal gambar megi plak ditempeknya.. Menu pagi raya ke apa?? ekekke.. Saje gatal tangan.. Dah gambar raya belum transfer. Taruk mane yang ada dulu la. Ni menu encik suami lewat malam semalam. Jam 12 tgh malam baru balik dari program yg dia handle. Pastu buat muka sedih sebab laporr katenyeee..

Dah kesian la pulak kan.. Masuk dapur tengok ada megi. Encik suami plak memang hantu megi (bininya pon same..sket lagi berjangkit kat anak pulak..heheh).. maka tersedialah hidangan megi goreng basah di malam hari.. Menambah lelemak degil di malam hari..elok sangat la kan. lepas makan, tidooooo. huhuhu

Ada masa nanti update sal raya pula. Tu pun kalau mood rajin datang menjengah.. kiki.. Salam hujung minggu semua :)


RynaHakimi

4 comments:

cik atie said...

Selamat hari raya... Nampak sedap je maggi goreng tu... :)

Eeta Neet said...

Selamat Beraya kita..hahahaha..
Abis raya selera ke maggi la pulok. Sama jek menu kita dua. Bosan kan asyik mkn lelamak seminggu dua nih. Hmm...lemak2 terkumpul mula menggumpal... hadoiiii... (bersyukur sebab ada gigi dan selera..mujur Allah tak tarik...)

NoEn said...

menyelerakan sungguh megi gireng basah tu...lamanya xmakan megi

RynaHakimi said...

@noen
Sesekali makan takpe..hihi..makan selalu botak kepala..kikiki

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...