Friday, February 22, 2013

Entry pertama 2013

Assalamualaikum wbt..

Weeehuuuuu..lama gile blog sendu ni tak ber'update'.. Ade yang rindu tak??? Ade tak???? Sob3x..ntah2 diri ini dah dilupakan oleh sahabat2 maya yang yang sebelum ni amat rajin menjenguk..Owh..rindu sungguh nak kembali aktif di dunia blogging ni.. Tapi apakan daya.. Kini masa kian terisi dengan kehadiran si kecik yang menjadi pengubat duka lara. Aicehhhhh. hehe

Ada la sekali dua singgah dan bukak blog sendiri.. Tapi tumpul idea, tak tahu apa nak dicoret. banyak je yang mahu dikongsi.. perihal kelahiran si comel, pregnancy dulu kala..*hoh dah basi buat ape nak citer*.. Tak tahu nak mula dari mana.. Hurmmm...takpe2..slow2 and step by step.. dok gitu?? ehe..

Ok, cukup untuk mukaddimah hari ini.. Perkenalkan sang putera kesayangan kami yg lahir pada 13 September 2012, jam 3.03pm di HRPZII, Kay Bee.. jantung hati umi dan abi, Muhammad Hafiey Aufar B. Mohd Hakimi..




Hari2 yang dilalui amat bermakna dengan kehadiran putera kami.. Bagi mereka yang pernah berkunjung ke blog ni, pasti masih ingat yang tuan empunya blog ni selalu risau dan berdukacita (klasik la plak..heh) bila mengenangkan masih belum dikurniakan cahaya mata sedangkan usia perkahwinan dah masuk 1 tahun lebih.. Alhamdulillah, Allah swt perkenankan doa kami dengan kelahirannya.. Syukur Ya Allah...

Ok..sedang mencari idea for the next entry..jangan tahun depan baru hapdet udah la..ngeh3x.. kadang2 gebang je lebih..tapi buatnye tidak.. hikhik.. Jumpa lagi... Babai :)


RynaHakimi

8 comments:

asliner said...

salam kak ryna.
ha ah, akk dah lama tak update.
comelnye muhammad hafiey.
nak cium sikit. hehe

RynaHakimi said...

Hehe..tq..meh cni cium hafiey meh :)

myamyza said...

amboi kak ryna,, lama tak update tiba2 dah keluar beby ya.. congratulation!.. haa,, dah ada beby ni semangat nak berblog mesti lebih la kan.. hihi

MarnieyZ said...

alololo, cutenya baby tuu. :*

NoEn said...

ahaks...rerajin ler update blog yer

nik anna said...

alhamdulilah....
syukur k.rina.. baby hafiyy sgt3 comel...eii..geram plak kita tgk...dh brape bulan ni?
ana pon mula2 risau jgk sbb 7bln lbh khwn..tapi alhamdulilah jgk..sekarang dh pregnent 3 blan lbh..

p/s: rindu nk bce update blog k.rina..jgn lupa update..hi3

RynaHakimi said...

@myamyza
haha..semangat tu ada..tapi tak tau nak mula dari mana..sebab banyak yg dah miss..hehe :)

@marnieyz
Ehe..tenkiuuuu :)

@Noen
Akanku gigihkan diri ini..heuheu

@nik anna
Congrats ye..welcome to the club :)

nur easy said...

assalam ryna n hafiey.. amboih dah besar tetiba ya.. comey bangat :)

Friday, February 22, 2013

Entry pertama 2013

Assalamualaikum wbt..

Weeehuuuuu..lama gile blog sendu ni tak ber'update'.. Ade yang rindu tak??? Ade tak???? Sob3x..ntah2 diri ini dah dilupakan oleh sahabat2 maya yang yang sebelum ni amat rajin menjenguk..Owh..rindu sungguh nak kembali aktif di dunia blogging ni.. Tapi apakan daya.. Kini masa kian terisi dengan kehadiran si kecik yang menjadi pengubat duka lara. Aicehhhhh. hehe

Ada la sekali dua singgah dan bukak blog sendiri.. Tapi tumpul idea, tak tahu apa nak dicoret. banyak je yang mahu dikongsi.. perihal kelahiran si comel, pregnancy dulu kala..*hoh dah basi buat ape nak citer*.. Tak tahu nak mula dari mana.. Hurmmm...takpe2..slow2 and step by step.. dok gitu?? ehe..

Ok, cukup untuk mukaddimah hari ini.. Perkenalkan sang putera kesayangan kami yg lahir pada 13 September 2012, jam 3.03pm di HRPZII, Kay Bee.. jantung hati umi dan abi, Muhammad Hafiey Aufar B. Mohd Hakimi..




Hari2 yang dilalui amat bermakna dengan kehadiran putera kami.. Bagi mereka yang pernah berkunjung ke blog ni, pasti masih ingat yang tuan empunya blog ni selalu risau dan berdukacita (klasik la plak..heh) bila mengenangkan masih belum dikurniakan cahaya mata sedangkan usia perkahwinan dah masuk 1 tahun lebih.. Alhamdulillah, Allah swt perkenankan doa kami dengan kelahirannya.. Syukur Ya Allah...

Ok..sedang mencari idea for the next entry..jangan tahun depan baru hapdet udah la..ngeh3x.. kadang2 gebang je lebih..tapi buatnye tidak.. hikhik.. Jumpa lagi... Babai :)


RynaHakimi

8 comments:

asliner said...

salam kak ryna.
ha ah, akk dah lama tak update.
comelnye muhammad hafiey.
nak cium sikit. hehe

RynaHakimi said...

Hehe..tq..meh cni cium hafiey meh :)

myamyza said...

amboi kak ryna,, lama tak update tiba2 dah keluar beby ya.. congratulation!.. haa,, dah ada beby ni semangat nak berblog mesti lebih la kan.. hihi

MarnieyZ said...

alololo, cutenya baby tuu. :*

NoEn said...

ahaks...rerajin ler update blog yer

nik anna said...

alhamdulilah....
syukur k.rina.. baby hafiyy sgt3 comel...eii..geram plak kita tgk...dh brape bulan ni?
ana pon mula2 risau jgk sbb 7bln lbh khwn..tapi alhamdulilah jgk..sekarang dh pregnent 3 blan lbh..

p/s: rindu nk bce update blog k.rina..jgn lupa update..hi3

RynaHakimi said...

@myamyza
haha..semangat tu ada..tapi tak tau nak mula dari mana..sebab banyak yg dah miss..hehe :)

@marnieyz
Ehe..tenkiuuuu :)

@Noen
Akanku gigihkan diri ini..heuheu

@nik anna
Congrats ye..welcome to the club :)

nur easy said...

assalam ryna n hafiey.. amboih dah besar tetiba ya.. comey bangat :)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...