Tuesday, January 3, 2012

Cerita hari ini

Update kat opis je.. Laptop kat umah dua2 dah weng.. haha.. Tau guna je, maintenance hancussss!! Ekeke.. Kepenatan yang amat.. Otak dah takleh berfikir.. mau balik umah rehat2, golek2 atas katil je. hehe


Letih tahap gaban *Google*


Tapi sekarang ni masih melangut di depan PC opis.. Kerja yang distresskan semalam hampir siap.. Walaupun baru 40%. Cukuplah dulu. Dah itu yang bos nak tengok esok kan.. Buat yang mana patut sudah. ehee

Nak siapkan cost analysis tu punyalah payah. Renyah tu satu hal. Dah naik boring bos tengok muka aku mengadap dia.. haha.. pedulik la.. janji sampai aku faham. Dah bos nak sangat data tu esok kan.. Saya terpaksalah menggigihkan diri.. Boleh?? hikhik

Mula2 nak buat rasa risau takut tak reti. Bila dah tau caranya, barulah sedikit lega.. Hikhik.. Siap cakap kat encik bos "Mintak maafla bos, sy ni buat kerja terkial-kial".. ahaks!! nasib baik bos memahami.. Bos pun kate, memang benda ni memeningkan sikit. So, normal la tu if tak biasa.. Baik sungguh my encik bos ;)

Esok dan hari2 seterusnya masih banyak kerja yang perlu diselesaikan. Go go Rina!! Hehe.. Motivate diri sendiri yang kadang2 tak yakin dengan diri sendiri (^_^)


Ryna Hakimi

3 comments:

nur easy said...

kdg2 rasa lelah kan...;)

Miss Sunshine said...

ryna... are u ok.. ?

-Sara- said...

hop dpt settle sume tu pelan2 ye ;)

Tuesday, January 3, 2012

Cerita hari ini

Update kat opis je.. Laptop kat umah dua2 dah weng.. haha.. Tau guna je, maintenance hancussss!! Ekeke.. Kepenatan yang amat.. Otak dah takleh berfikir.. mau balik umah rehat2, golek2 atas katil je. hehe


Letih tahap gaban *Google*


Tapi sekarang ni masih melangut di depan PC opis.. Kerja yang distresskan semalam hampir siap.. Walaupun baru 40%. Cukuplah dulu. Dah itu yang bos nak tengok esok kan.. Buat yang mana patut sudah. ehee

Nak siapkan cost analysis tu punyalah payah. Renyah tu satu hal. Dah naik boring bos tengok muka aku mengadap dia.. haha.. pedulik la.. janji sampai aku faham. Dah bos nak sangat data tu esok kan.. Saya terpaksalah menggigihkan diri.. Boleh?? hikhik

Mula2 nak buat rasa risau takut tak reti. Bila dah tau caranya, barulah sedikit lega.. Hikhik.. Siap cakap kat encik bos "Mintak maafla bos, sy ni buat kerja terkial-kial".. ahaks!! nasib baik bos memahami.. Bos pun kate, memang benda ni memeningkan sikit. So, normal la tu if tak biasa.. Baik sungguh my encik bos ;)

Esok dan hari2 seterusnya masih banyak kerja yang perlu diselesaikan. Go go Rina!! Hehe.. Motivate diri sendiri yang kadang2 tak yakin dengan diri sendiri (^_^)


Ryna Hakimi

3 comments:

nur easy said...

kdg2 rasa lelah kan...;)

Miss Sunshine said...

ryna... are u ok.. ?

-Sara- said...

hop dpt settle sume tu pelan2 ye ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...