Monday, October 31, 2011

Update pendek

Iye..memang entry ni pendek je... Sebagai intro lah konon.. hehe.. hampir 2 minggu blog tak terusik.. Eh, usik jugak..  cuma tak hapdet.. Lebih gemar blogwalking dan singgah blog kengkawan.. Bukan takde cerita, tapi sedikit sibuk dengan aktiviti cuti2 Malaysia.. ekekkekeke...


Google

InsyaAllah kalau mood tak lemau, maka bakal menyusullah cerita2 baru (taklah baru sangat, tapi latest la..ngeh3).. Menarik bagi aku, tak semestinya menarik bagi korang kan.. takpe2, layankan aje.. hehehe.. 

Owh, sedikit update sal Piala Malaysia semalam.. Hoyeahhhh..Rusa menang!!! haha.. ape kes sokong rusa pulak?? iyela, TRW tak masuk final kan.. Nak sokong penyu, tapi ter"kecik" hati ngan sikap segelintir penyokong fanatik (sape yang berFB tau la) yg bikin provokasi.. yang pastinya ditaja oleh pihak tertentu (politik wehh..tau sangatla U**O... )

Agok2 la weh nak *jeh* pasukan lain pon.. Tak selalunya kita di atas.. Biarlah jadi macam padi, makin berisi makin ia tunduk kan.. Kan dah termenangis.. Haaa...salah sape.. Kalau orang kutuk kena terima lah.. What u give, u get back!! 

Jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. Kes bola je nak gaduh2.. Tapi best jugak jadi musuh tradisi bola sepak ni.. Gergasi pantai timur gitu.. Ehee..takla fanatik sangat pon tengok bola semalam.. Neutral je.. Sebab seme pasukan hebat.. kalo tak, takkan masuk final kan.. ;)

P/s: Moral of the story, jangan terlalu overconfident dengan sesuatu yang belum pasti.. Tetap sayang TRW sampai bile2.. hehe =)



4 comments:

hawiz said...

hehe...tahniah update..selamay blogging..hihi...

NoEn said...

sedey gak ganu kalah..bukan ape klo ganu menang mesti dapat cuti...kiki..sokong sebab nk cuti :P

Miss Sunshine said...

ryna... rindu kar ryna..
sedih tau tganu kalah... huhu
takpela, takde rezeki kan... lain kali boleh cuba lagi..
^_^

RynaHakimi said...

@hawiz
mood masih lemau..heheh

@NoEn
N9 cuti tak?? hehe..kalu ganu menang mesti dpt cuti kan..ok la tu, naib juara kire menang jugak ;)

@Miss Sunshine
Rindu kt sy..hehe.mekasih..rindu hana jugak..takpela, takde rezeki kan..Tahun depan cuba lagi ;)

Monday, October 31, 2011

Update pendek

Iye..memang entry ni pendek je... Sebagai intro lah konon.. hehe.. hampir 2 minggu blog tak terusik.. Eh, usik jugak..  cuma tak hapdet.. Lebih gemar blogwalking dan singgah blog kengkawan.. Bukan takde cerita, tapi sedikit sibuk dengan aktiviti cuti2 Malaysia.. ekekkekeke...


Google

InsyaAllah kalau mood tak lemau, maka bakal menyusullah cerita2 baru (taklah baru sangat, tapi latest la..ngeh3).. Menarik bagi aku, tak semestinya menarik bagi korang kan.. takpe2, layankan aje.. hehehe.. 

Owh, sedikit update sal Piala Malaysia semalam.. Hoyeahhhh..Rusa menang!!! haha.. ape kes sokong rusa pulak?? iyela, TRW tak masuk final kan.. Nak sokong penyu, tapi ter"kecik" hati ngan sikap segelintir penyokong fanatik (sape yang berFB tau la) yg bikin provokasi.. yang pastinya ditaja oleh pihak tertentu (politik wehh..tau sangatla U**O... )

Agok2 la weh nak *jeh* pasukan lain pon.. Tak selalunya kita di atas.. Biarlah jadi macam padi, makin berisi makin ia tunduk kan.. Kan dah termenangis.. Haaa...salah sape.. Kalau orang kutuk kena terima lah.. What u give, u get back!! 

Jangan kerana nila setitik rosak susu sebelanga.. Kes bola je nak gaduh2.. Tapi best jugak jadi musuh tradisi bola sepak ni.. Gergasi pantai timur gitu.. Ehee..takla fanatik sangat pon tengok bola semalam.. Neutral je.. Sebab seme pasukan hebat.. kalo tak, takkan masuk final kan.. ;)

P/s: Moral of the story, jangan terlalu overconfident dengan sesuatu yang belum pasti.. Tetap sayang TRW sampai bile2.. hehe =)



4 comments:

hawiz said...

hehe...tahniah update..selamay blogging..hihi...

NoEn said...

sedey gak ganu kalah..bukan ape klo ganu menang mesti dapat cuti...kiki..sokong sebab nk cuti :P

Miss Sunshine said...

ryna... rindu kar ryna..
sedih tau tganu kalah... huhu
takpela, takde rezeki kan... lain kali boleh cuba lagi..
^_^

RynaHakimi said...

@hawiz
mood masih lemau..heheh

@NoEn
N9 cuti tak?? hehe..kalu ganu menang mesti dpt cuti kan..ok la tu, naib juara kire menang jugak ;)

@Miss Sunshine
Rindu kt sy..hehe.mekasih..rindu hana jugak..takpela, takde rezeki kan..Tahun depan cuba lagi ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...