Tuesday, October 11, 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah... Beroleh kabar gembira dari ibu di kampung.. Ayahanda dah boleh kuar hospital petang ni (ceritanya di sini).. Yeayyy..  Berkat doa ahli keluarga, sahabat handai dan saudara mara, beliau diberikan kesihatan olehNya...


ehsan google



So, hajat nak balik malam ni tangguh dulu kot.. Sebab my ummi kate we (my dad la tu) tak sakit pun. Cuma darah tinggi, akibat daripada kurang rehat dan kurang tido.. Masuk hospital pun untuk pantauan aje.. Bukan sebab sakit.. *Owh..saje bikin cuak*


Semoga beliau diberikan kesihatan yang berpanjangan.. Anakmu di sini akan sentiasa doakan we agar cepat sembuh dan dapat mengharungi hari2 mendatang dengan tabah dan semangat.. Syukur ya Allah.. SesungguhNya engkau maha mendengar rintihan hambaMu...



3 comments:

cik cek said...

Alhamdulillah....semuga ayah Ryna tambah sihat....:D

Marniey said...

Syukur Alhamdulillah.

RynaHakimi said...

@cik cek
Alhamdulillah kak.. Keadaan ayah pon dah beransur baik

@marniey
Alhamdulillah..Syukur sangat2 =

Tuesday, October 11, 2011

Alhamdulillah

Alhamdulillah... Beroleh kabar gembira dari ibu di kampung.. Ayahanda dah boleh kuar hospital petang ni (ceritanya di sini).. Yeayyy..  Berkat doa ahli keluarga, sahabat handai dan saudara mara, beliau diberikan kesihatan olehNya...


ehsan google



So, hajat nak balik malam ni tangguh dulu kot.. Sebab my ummi kate we (my dad la tu) tak sakit pun. Cuma darah tinggi, akibat daripada kurang rehat dan kurang tido.. Masuk hospital pun untuk pantauan aje.. Bukan sebab sakit.. *Owh..saje bikin cuak*


Semoga beliau diberikan kesihatan yang berpanjangan.. Anakmu di sini akan sentiasa doakan we agar cepat sembuh dan dapat mengharungi hari2 mendatang dengan tabah dan semangat.. Syukur ya Allah.. SesungguhNya engkau maha mendengar rintihan hambaMu...



3 comments:

cik cek said...

Alhamdulillah....semuga ayah Ryna tambah sihat....:D

Marniey said...

Syukur Alhamdulillah.

RynaHakimi said...

@cik cek
Alhamdulillah kak.. Keadaan ayah pon dah beransur baik

@marniey
Alhamdulillah..Syukur sangat2 =

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...