Thursday, September 22, 2011

Beshhhhh

Balik kampung semua tego..ish, baru kawen setahun dah naik badan..kena maintain na, baru tok laki sayang..huwaaaaa...sampai hati korang..mulut takde insurans.. Aku gemok ni pon hasil jagaan tok laki ku..hehehe...

Ok2..fine.. nanti aku kurus korang jeles plak kan (verangan je lebey..hohoho).. Layan ni hari2 boleh kurus tak?? Lepas exercise makan nasik lemak..ngeh3... Tak pon roti tampal sebijik =P




Selalunya bab2 exercise ni hot-hot chicken shit je.. Lepas 2-3 hari,berlapok balik la video2 itewwww.. hehehe..

P/s: teringin nak cantik mcm kak chik@ Ella.. Body maintain selim melim gitu.. =)

14 comments:

nur easy said...

hehe ntahnya..itukan perubahan dgn penuh kasih sayang kan..

RynaHakimi said...

@nur easy
haha..tau takpe..dah suami suh makan..kite makan la kan..tambah plak dia nak makan sedap2, kena la masak..dah tu takkan nak tengok saje, kena la tompang dua kaki makannya..hehehe :)

cik mun said...

hehehe...^^
mun singgah sini ye..

Miss Sunshine said...

ryna nak tahu tak.. kite pernag bgtau kat en bakal suami nanti kita tolong masak n teman dia makan je.. kita tak nak makan, takut berisi...
hahaha.. nampak sangat tipunya kan... kalau dah duduk dpn makanan, confirm makan punye lah.. haha

RynaHakimi said...

@cik mun
welkam mun..hehe :)

@miss sunshine
Tula, kite masak memang niat untuk suami je..risau jugak bila makan banyak takut makin menembam..haha..

tapi, suami tak bagi tengok saje..dia suh teman dia makan jugak..haihhh.. last2, diet ntah ke mana..pulun sampai licin..ngeh3 ;P

NoEn said...

kita terbalik la plak..balik raya aritu sume org bising sebab kurus sangat..ngeh2

berat sekarang lg ringan dr zaman ank dara dulu..xtau bila badan nk naik balik..huhu

RynaHakimi said...

@NoEn
Hehe..jeles nih ngn Noen..bagitau sket ape rahsia.. ;)

kakchik@ella said...

nk jd mcm kakchik@ella? Kakchik ella pun kdg2 'yo yo' gaks. turun naik .. hihi

RynaHakimi said...

@kakchik@ella
tak kisahla kalo yo yo pon kak..asal maintain..hehe.. ;)

Puan Kutu said...

sy pun selalunya seminggu jer semangat.hangat2 taik ayam!hehe

RynaHakimi said...

@Puan kutu
hahah..susahkan nak berdisiplin nih..lagi2 kalo bab senaman..kalo bab makan takde plak nak skip2..hehehe

-Sara- said...

xpelah ryna..jnji tok laki syg sudah..hehe :P

RynaHakimi said...

@Sara
Tok laki lagi kembang lagi dia suka..sedap peluk katanya.. wakakak ..tapi tak best jugak bile terlebih kembang nih..hukhuk

Cik Anita said...

salam singgah..

awal2 badan naik nampak sangat lah sennag hati kan! abaikan mereka2 yg cakap tu.. jeles la tu~~

hihi

Thursday, September 22, 2011

Beshhhhh

Balik kampung semua tego..ish, baru kawen setahun dah naik badan..kena maintain na, baru tok laki sayang..huwaaaaa...sampai hati korang..mulut takde insurans.. Aku gemok ni pon hasil jagaan tok laki ku..hehehe...

Ok2..fine.. nanti aku kurus korang jeles plak kan (verangan je lebey..hohoho).. Layan ni hari2 boleh kurus tak?? Lepas exercise makan nasik lemak..ngeh3... Tak pon roti tampal sebijik =P




Selalunya bab2 exercise ni hot-hot chicken shit je.. Lepas 2-3 hari,berlapok balik la video2 itewwww.. hehehe..

P/s: teringin nak cantik mcm kak chik@ Ella.. Body maintain selim melim gitu.. =)

14 comments:

nur easy said...

hehe ntahnya..itukan perubahan dgn penuh kasih sayang kan..

RynaHakimi said...

@nur easy
haha..tau takpe..dah suami suh makan..kite makan la kan..tambah plak dia nak makan sedap2, kena la masak..dah tu takkan nak tengok saje, kena la tompang dua kaki makannya..hehehe :)

cik mun said...

hehehe...^^
mun singgah sini ye..

Miss Sunshine said...

ryna nak tahu tak.. kite pernag bgtau kat en bakal suami nanti kita tolong masak n teman dia makan je.. kita tak nak makan, takut berisi...
hahaha.. nampak sangat tipunya kan... kalau dah duduk dpn makanan, confirm makan punye lah.. haha

RynaHakimi said...

@cik mun
welkam mun..hehe :)

@miss sunshine
Tula, kite masak memang niat untuk suami je..risau jugak bila makan banyak takut makin menembam..haha..

tapi, suami tak bagi tengok saje..dia suh teman dia makan jugak..haihhh.. last2, diet ntah ke mana..pulun sampai licin..ngeh3 ;P

NoEn said...

kita terbalik la plak..balik raya aritu sume org bising sebab kurus sangat..ngeh2

berat sekarang lg ringan dr zaman ank dara dulu..xtau bila badan nk naik balik..huhu

RynaHakimi said...

@NoEn
Hehe..jeles nih ngn Noen..bagitau sket ape rahsia.. ;)

kakchik@ella said...

nk jd mcm kakchik@ella? Kakchik ella pun kdg2 'yo yo' gaks. turun naik .. hihi

RynaHakimi said...

@kakchik@ella
tak kisahla kalo yo yo pon kak..asal maintain..hehe.. ;)

Puan Kutu said...

sy pun selalunya seminggu jer semangat.hangat2 taik ayam!hehe

RynaHakimi said...

@Puan kutu
hahah..susahkan nak berdisiplin nih..lagi2 kalo bab senaman..kalo bab makan takde plak nak skip2..hehehe

-Sara- said...

xpelah ryna..jnji tok laki syg sudah..hehe :P

RynaHakimi said...

@Sara
Tok laki lagi kembang lagi dia suka..sedap peluk katanya.. wakakak ..tapi tak best jugak bile terlebih kembang nih..hukhuk

Cik Anita said...

salam singgah..

awal2 badan naik nampak sangat lah sennag hati kan! abaikan mereka2 yg cakap tu.. jeles la tu~~

hihi

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...