Monday, August 22, 2011

Uli2 Biskut raya @Julie's Alor gajah

Tiada kate yang boleh describe perasaan kami yang join pogram Uli2 ni tadi.. Memang happening giloss.. Tambah ade Salma, my feberet singer tu kan.. maunya aku tak meroyan.. I lap u Salmaaaa!!! hehe.. *siyes meroyan*
Salma n me.. Muah3 =P

Me n husband join grup Chef Zam.. Memang tak kering gusi layan kerenah chef nih.. Tambah pulak dengan kehadiran selebriti2 terkenal.. Dan Salma pon in my group jugak.. Hoyeahhhh..gile semangat aku deko2 cookies nih.. Ekekeke... Walopun tak berseni, tak pandai mendeko2, hentam je la.. Janji buat sekreatif mungkin..hoho

Ok, takmo bebel banyak.. layan la gamba kami di sana.. jangan jeles, I amik gamba ngan Salma tau.. Siap peluk2 lagi..Ahaks.. Siyes aku jatuh chenta ngan personaliti si Salma ni.. baik dan peramah.. Tak mekap tebal2 pon cantik.. Tak macam artis len yang datang.. Seme muka mekap 3 inci.. Adoyai.. Lantak kome la.. Aku minat Salma je.. =)


Kimi wuzz ere!!

Ryna wuz ere too =)


Aicecehhhh

Payoh sungguh nak pakai apron nih!



Tumpang lalu =P

Aiseh, gamba tak clear..tu chef Anis yg comel

Chef kimi

Ambe

Eh..tumpang lalu skali lagi...

Hang Tuah sesat..ekeke

Cap mohor



Chef Zam yang best =)

Chad dan Deen Hot fm

Sape dah dia ni?? lupa plak =)

Intan Ladyana

Malu2 plak dia =P

Deko2



Cayang Salma =)


Nyanyi lagu Listen dan Bertamu di kalbu..Seyes meremang bulu roma
Lagi kukis


Ok, cukup dulu.. kalo ade tambahan, akan di hapdet kemudian.. babbai =)


7 comments:

nur easy said...

bestnya.. pertandingan ke apa tu?
nampak humble je salma

Miss Sunshine said...

ryna... pergi program ape ni...? macam seronok je...

ryna, knp kite tengok ryna mcm dah berisi sikitlah.. hehe.. kita tau.. mesti sebab ryna bahagia kan.. kan..

RynaHakimi said...

@nur easy
ha'ah, ade pertandingan.. tapi chef ismail yg menang..huhu..kitorang dpt sagu hati je

@miss sunshine
hari2 asyik duk makan je.tu yg kembang semngkuk tu kan..hehe..nak diet.,tapi asyik langgar pantang je..

ni mase pogram uli2 biskut raye td kat alor gajah melaka

-Sara- said...

ewah2! kemain sakan posing kak ryna kite ni! hehe

RynaHakimi said...

@Sara
Jarang2 sekali dapat posing..haha =P

RynaHakimi said...

@Sara
Jarang2 sekali dapat posing..haha =P

qfsue said...

syiok yer leh beramah mesra ngn artis,,,,

Monday, August 22, 2011

Uli2 Biskut raya @Julie's Alor gajah

Tiada kate yang boleh describe perasaan kami yang join pogram Uli2 ni tadi.. Memang happening giloss.. Tambah ade Salma, my feberet singer tu kan.. maunya aku tak meroyan.. I lap u Salmaaaa!!! hehe.. *siyes meroyan*
Salma n me.. Muah3 =P

Me n husband join grup Chef Zam.. Memang tak kering gusi layan kerenah chef nih.. Tambah pulak dengan kehadiran selebriti2 terkenal.. Dan Salma pon in my group jugak.. Hoyeahhhh..gile semangat aku deko2 cookies nih.. Ekekeke... Walopun tak berseni, tak pandai mendeko2, hentam je la.. Janji buat sekreatif mungkin..hoho

Ok, takmo bebel banyak.. layan la gamba kami di sana.. jangan jeles, I amik gamba ngan Salma tau.. Siap peluk2 lagi..Ahaks.. Siyes aku jatuh chenta ngan personaliti si Salma ni.. baik dan peramah.. Tak mekap tebal2 pon cantik.. Tak macam artis len yang datang.. Seme muka mekap 3 inci.. Adoyai.. Lantak kome la.. Aku minat Salma je.. =)


Kimi wuzz ere!!

Ryna wuz ere too =)


Aicecehhhh

Payoh sungguh nak pakai apron nih!



Tumpang lalu =P

Aiseh, gamba tak clear..tu chef Anis yg comel

Chef kimi

Ambe

Eh..tumpang lalu skali lagi...

Hang Tuah sesat..ekeke

Cap mohor



Chef Zam yang best =)

Chad dan Deen Hot fm

Sape dah dia ni?? lupa plak =)

Intan Ladyana

Malu2 plak dia =P

Deko2



Cayang Salma =)


Nyanyi lagu Listen dan Bertamu di kalbu..Seyes meremang bulu roma
Lagi kukis


Ok, cukup dulu.. kalo ade tambahan, akan di hapdet kemudian.. babbai =)


7 comments:

nur easy said...

bestnya.. pertandingan ke apa tu?
nampak humble je salma

Miss Sunshine said...

ryna... pergi program ape ni...? macam seronok je...

ryna, knp kite tengok ryna mcm dah berisi sikitlah.. hehe.. kita tau.. mesti sebab ryna bahagia kan.. kan..

RynaHakimi said...

@nur easy
ha'ah, ade pertandingan.. tapi chef ismail yg menang..huhu..kitorang dpt sagu hati je

@miss sunshine
hari2 asyik duk makan je.tu yg kembang semngkuk tu kan..hehe..nak diet.,tapi asyik langgar pantang je..

ni mase pogram uli2 biskut raye td kat alor gajah melaka

-Sara- said...

ewah2! kemain sakan posing kak ryna kite ni! hehe

RynaHakimi said...

@Sara
Jarang2 sekali dapat posing..haha =P

RynaHakimi said...

@Sara
Jarang2 sekali dapat posing..haha =P

qfsue said...

syiok yer leh beramah mesra ngn artis,,,,

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...