Saturday, June 18, 2011

Mashed potato

Entry yang pantas dan tuntas..hehe.. Hari ni sediakan mashed potato untuk suami bawak ke pejabat.. Nak kasi ofismate dia rasa sos black pepper tu.. nanti trip ke Cameron julai ni, diorang nak tempah gravy ni untuk dimakan dengan ayam BBQ.. So, nak kena bagi diorang rase dulu.. kang tak sedap, tak puas hati plak.. baik testing dulu kan..ngeh3 =)


sos lada hitam

mashed russet potato

Hope diorang puas hati.. Jangan lak compare dengan mashed potato KFC.. Tak terlawan den..hehe =)



4 comments:

kakchik@ella said...

sedap ke ryna sos blackpepper tu? kalo sedap, kc pun nak tumpang order. eh .. boleh ke?

myamyza said...

kite jeles tau ngan ryna, sbb ryna pandai sangat masak!!! macam2.. dulu kite pon ade try masak mee sizzling cilok resep sini la, suami kite kate sedap!! tq ryna...

nur easy said...

nak rasa jg wpun bukan ofismate..hehe ;)

RynaHakimi said...

@Kakchik
Ala, standard homemade la kak..Nak kate sedap sangat tak jugak..hehe..nak tempah?? segan sy..ehe..resepinya senang je kak..tumis lada hitam je =)

@myamyza
sharing is caring..kite tak pandai sgt pun, cuma suka cuba resepi baru..sizzling pun kite blaja dari intenet.hehe..no nal la..amik jela mane2 resepi kat sini =)

@nur easy
meh nk pos.. hehe.. =P

Saturday, June 18, 2011

Mashed potato

Entry yang pantas dan tuntas..hehe.. Hari ni sediakan mashed potato untuk suami bawak ke pejabat.. Nak kasi ofismate dia rasa sos black pepper tu.. nanti trip ke Cameron julai ni, diorang nak tempah gravy ni untuk dimakan dengan ayam BBQ.. So, nak kena bagi diorang rase dulu.. kang tak sedap, tak puas hati plak.. baik testing dulu kan..ngeh3 =)


sos lada hitam

mashed russet potato

Hope diorang puas hati.. Jangan lak compare dengan mashed potato KFC.. Tak terlawan den..hehe =)



4 comments:

kakchik@ella said...

sedap ke ryna sos blackpepper tu? kalo sedap, kc pun nak tumpang order. eh .. boleh ke?

myamyza said...

kite jeles tau ngan ryna, sbb ryna pandai sangat masak!!! macam2.. dulu kite pon ade try masak mee sizzling cilok resep sini la, suami kite kate sedap!! tq ryna...

nur easy said...

nak rasa jg wpun bukan ofismate..hehe ;)

RynaHakimi said...

@Kakchik
Ala, standard homemade la kak..Nak kate sedap sangat tak jugak..hehe..nak tempah?? segan sy..ehe..resepinya senang je kak..tumis lada hitam je =)

@myamyza
sharing is caring..kite tak pandai sgt pun, cuma suka cuba resepi baru..sizzling pun kite blaja dari intenet.hehe..no nal la..amik jela mane2 resepi kat sini =)

@nur easy
meh nk pos.. hehe.. =P

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...