Tuesday, May 10, 2011

Penangan Salma Mentor5 =)

Ah sudah..payahla kalau dah mula terminat nih..Siapa antara kawan2 yang layan Mentor TV3?? Mesti ramai kan.. Elee..takyah malu la nak mengaku..hehe

Dan untuk pertama kalinya aku vote/undi peserta program ni.. Tak lain dan tak bukan iaitu Salma, protege Erra Fazira.. Entah kenapa aku nak sangat dia menang.. Yup, Iqa (protege Edry) pun tak kurang hebatnya, tapi bagi aku Salma lebih menonjol dan terserlah bakat nyanyiannya.. Tambah pula vokal yang mantap gilerrrr..


Imej dari Google

Hehe.. sebelum ni tak pernah2 aku habiskan kredit untuk mana2 rancangan realiti kat Malaysia ni.. Tapi untuk Salma, memang berbaloi2..Serius!! Emm..kenapa ye aku tak minat Shiha (protege Sharifah Aini)?? Entahla..aku rasa suara dia tu dah selalu dengar, tak ada kelainan.. Atau dengan kata lain, dah ada penyanyi lain di malaysia ni yang punya vokal macam Shiha.. Siapa setuju sila angkat tangan..hehe

Apa pun, setiap orang punya pendapat sendiri kan.. Cuma pendapat peribadiku, Salma yang  paling layak jadi juara Mentor 5 ni.. Paling tak boleh lupa, lagu  Jeritan Batinku yang Salma nyanyi dengan Lan masa konsert 2 minggu lepas.. Giler mantap wehh!! Hehe.. Chaiyok2 Salma.. U're  the best.. Memang kompem menang punya =)

*P/s: tak sabar nak sakskan separuh akhir Mentor 5.. Semata2 nak tengok Salma yang memang power!! (^___^)


4 comments:

HAJAR hasan said...

suka gilerrr suara salma. mantap habiss. high not dia superbb ouh! cuma low not kureng cket. tp, dye mmg terbaekkk! ;)

RynaHakimi said...

@HAJAR hasan
betul tu..suara Salma memang tiada tandingan..untuk low note tu cabaran bagi Salma..Hope semi final nanti Salma akan lebih baik..go salma go!! =)

~SYAZ~ said...

betol kak! syaz pon minat kat salma ni..
superb lah vokal dia..
dan yang penting yg dapat masuk separuh akhir semua tu bagus2 belaka..

RynaHakimi said...

@Syaz
setuju ngan syaz..yang masuk semi final seme best2..kira sengit la persaingan kali ni kan =)

Tuesday, May 10, 2011

Penangan Salma Mentor5 =)

Ah sudah..payahla kalau dah mula terminat nih..Siapa antara kawan2 yang layan Mentor TV3?? Mesti ramai kan.. Elee..takyah malu la nak mengaku..hehe

Dan untuk pertama kalinya aku vote/undi peserta program ni.. Tak lain dan tak bukan iaitu Salma, protege Erra Fazira.. Entah kenapa aku nak sangat dia menang.. Yup, Iqa (protege Edry) pun tak kurang hebatnya, tapi bagi aku Salma lebih menonjol dan terserlah bakat nyanyiannya.. Tambah pula vokal yang mantap gilerrrr..


Imej dari Google

Hehe.. sebelum ni tak pernah2 aku habiskan kredit untuk mana2 rancangan realiti kat Malaysia ni.. Tapi untuk Salma, memang berbaloi2..Serius!! Emm..kenapa ye aku tak minat Shiha (protege Sharifah Aini)?? Entahla..aku rasa suara dia tu dah selalu dengar, tak ada kelainan.. Atau dengan kata lain, dah ada penyanyi lain di malaysia ni yang punya vokal macam Shiha.. Siapa setuju sila angkat tangan..hehe

Apa pun, setiap orang punya pendapat sendiri kan.. Cuma pendapat peribadiku, Salma yang  paling layak jadi juara Mentor 5 ni.. Paling tak boleh lupa, lagu  Jeritan Batinku yang Salma nyanyi dengan Lan masa konsert 2 minggu lepas.. Giler mantap wehh!! Hehe.. Chaiyok2 Salma.. U're  the best.. Memang kompem menang punya =)

*P/s: tak sabar nak sakskan separuh akhir Mentor 5.. Semata2 nak tengok Salma yang memang power!! (^___^)


4 comments:

HAJAR hasan said...

suka gilerrr suara salma. mantap habiss. high not dia superbb ouh! cuma low not kureng cket. tp, dye mmg terbaekkk! ;)

RynaHakimi said...

@HAJAR hasan
betul tu..suara Salma memang tiada tandingan..untuk low note tu cabaran bagi Salma..Hope semi final nanti Salma akan lebih baik..go salma go!! =)

~SYAZ~ said...

betol kak! syaz pon minat kat salma ni..
superb lah vokal dia..
dan yang penting yg dapat masuk separuh akhir semua tu bagus2 belaka..

RynaHakimi said...

@Syaz
setuju ngan syaz..yang masuk semi final seme best2..kira sengit la persaingan kali ni kan =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...