Sunday, May 22, 2011

Gambar rumah anak yatim dihempap tanah runtuh

Subhanallah.. Terkejut dengan berita ni.. kat FB  pun kecoh dengan berita tanah runtuh di Madrasah Al-Taqwa, Ulu Langat yang menempatkan anak-anak yatim.. Search kat tenet, ada berita/update di blog Ustaz Love tentang hal ni..

Gambar dari sini
Dua mangsa ditemui meninggal dunia, 21 masih tertimbus di bawah runtuhan tanah.. Tujuh lagi mangsa dipercayai selamat.. Untuk berita mutakhir, sila saksikan berita terkini yang di'update' dari masa ke semasa kat TV3 dan RTM..

Semoga Allah swt melindungi mereka yang terlibat dalam bencana tersebut.. Let's pray for them


5 comments:

AINA'S SCAI ILVM said...

semoga mereka sentiasa berada di bawah rahmat Allah s.w.t...amin2...

kak, duk katner skrg? hehehehhe

RynaHakimi said...

@Aina
Harap macam tu la Aina.. Akak duk Melaka skang ni..jadik peneman encik suami..hehe

RynaHakimi said...

@Aina
Harap macam tu la Aina.. Akak duk Melaka skang ni..jadik peneman encik suami..hehe

nur easy said...

musim hujan ke.. runtuh tanah

RynaHakimi said...

@nur easy
nak kate musim hujan tak jugak..tapi tu kawasan tadahan hujan, dikelilingi banyak anak sungai..salah satu faktor jugak la..

Sunday, May 22, 2011

Gambar rumah anak yatim dihempap tanah runtuh

Subhanallah.. Terkejut dengan berita ni.. kat FB  pun kecoh dengan berita tanah runtuh di Madrasah Al-Taqwa, Ulu Langat yang menempatkan anak-anak yatim.. Search kat tenet, ada berita/update di blog Ustaz Love tentang hal ni..

Gambar dari sini
Dua mangsa ditemui meninggal dunia, 21 masih tertimbus di bawah runtuhan tanah.. Tujuh lagi mangsa dipercayai selamat.. Untuk berita mutakhir, sila saksikan berita terkini yang di'update' dari masa ke semasa kat TV3 dan RTM..

Semoga Allah swt melindungi mereka yang terlibat dalam bencana tersebut.. Let's pray for them


5 comments:

AINA'S SCAI ILVM said...

semoga mereka sentiasa berada di bawah rahmat Allah s.w.t...amin2...

kak, duk katner skrg? hehehehhe

RynaHakimi said...

@Aina
Harap macam tu la Aina.. Akak duk Melaka skang ni..jadik peneman encik suami..hehe

RynaHakimi said...

@Aina
Harap macam tu la Aina.. Akak duk Melaka skang ni..jadik peneman encik suami..hehe

nur easy said...

musim hujan ke.. runtuh tanah

RynaHakimi said...

@nur easy
nak kate musim hujan tak jugak..tapi tu kawasan tadahan hujan, dikelilingi banyak anak sungai..salah satu faktor jugak la..

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...