Friday, April 15, 2011

My 500th Follower Award!!

Tenkiu3x..Sob3 terharunya..Dah ade 500 sahabat  rupenya aku (baru 500, bukan 5000..heheh)..Yup aku ni baru lagi dalam dunia blog ni..Banyak lagi yang perlu dipelajari..

Tanpa sahabat2, sapela aku nih..Tambah pulak blog picisan macam ni (mula start wat skrip drama dah..ngeh3)..

Tahniah kepada Cik Firdani kerana menjadi sahabatku yang bertuah..Tak pernah2 aku bagi award kat sape2 sebelum ni..Eheh..aku tak kreatif, tu yang tak buat award ni..Kang buruk kang, wat rosak blog kawan2 plak..hehe..

Tq my dear Firdani =)

Ok, sedikit tentang Cik Firdani ni, beliau ni masih lagi belajar di UKM dan merupakan bakal Dietitian..Orangnya putih, lawa, secantik namanya..Ape, korang tak caye?? Ewah2..Kalo tak caye jugak sila la ke blog beliau yang cute  di sini untuk berkenalan..She is still single, but no more available..Sorry ye pada kumbang2 di luar sana..ngeee (^_^)

Sempena dah cukup 500 sahabat ni, nak bagi award khas untuk Firdani..


Siyes aku tak pandai nak menghias2 ke ape..Simple macam ni bolehla..Harap Cik Firdani tak kisahla ye..Terimalah sebagai tanda penghargaan dari akak ye..Thanks sudi folow akak..selalu2 la singgah ye..hehehe (dengan tak malunya..kikiki)

Okay, jumpa lagi next entry..babaiii =)



10 comments:

~SYAZ~ said...

waaaahhh~
tahniah2.. :D

aiman rashidd said...

tahniah kak :)

RynaHakimi said...

@Syaz
Macih2..hehe

@Aiman
Ala..bukan ramai mane pon, nak bandingkan ngn aiman yg femes.hensem plak tu...hehe =P

aiman rashidd said...

alahai kak , kita sama lah . femes menda nya =.-

HAHA . blog problem kak . tak nampak follower =.='

susah sikit lah .

Shaherah said...

wah wah.. tahniah.. ^_^

RynaHakimi said...

@aiman
Ooo..problem ye...hope dapatla betulkan nanti ye =)

@Shaherah
Tenkiu..segan lak rasa..bukan ramai mane pun folower..isk..malu3 ;p

Firdani said...

eh2 sgt comel..thanks ya..:)))
nt sy tempek kat blog..

RynaHakimi said...

@Firdani
Amik ye,jangan tak amik..hehe :))

So Shy Lady said...

uisyh...rmai tu! akak myb 4 thn lg la kot nk dpt 500 followers hahaha
congrat ryna n firdani jugak ;)

RynaHakimi said...

@SSL
Ish akak..biase2 jela..tu pun sbb blogwalking..kalo tak memang takde org dtg pon ke blog ni..kekeke..apepun, sy hargai seme kwn2 sy.. Thank you semua =)

Friday, April 15, 2011

My 500th Follower Award!!

Tenkiu3x..Sob3 terharunya..Dah ade 500 sahabat  rupenya aku (baru 500, bukan 5000..heheh)..Yup aku ni baru lagi dalam dunia blog ni..Banyak lagi yang perlu dipelajari..

Tanpa sahabat2, sapela aku nih..Tambah pulak blog picisan macam ni (mula start wat skrip drama dah..ngeh3)..

Tahniah kepada Cik Firdani kerana menjadi sahabatku yang bertuah..Tak pernah2 aku bagi award kat sape2 sebelum ni..Eheh..aku tak kreatif, tu yang tak buat award ni..Kang buruk kang, wat rosak blog kawan2 plak..hehe..

Tq my dear Firdani =)

Ok, sedikit tentang Cik Firdani ni, beliau ni masih lagi belajar di UKM dan merupakan bakal Dietitian..Orangnya putih, lawa, secantik namanya..Ape, korang tak caye?? Ewah2..Kalo tak caye jugak sila la ke blog beliau yang cute  di sini untuk berkenalan..She is still single, but no more available..Sorry ye pada kumbang2 di luar sana..ngeee (^_^)

Sempena dah cukup 500 sahabat ni, nak bagi award khas untuk Firdani..


Siyes aku tak pandai nak menghias2 ke ape..Simple macam ni bolehla..Harap Cik Firdani tak kisahla ye..Terimalah sebagai tanda penghargaan dari akak ye..Thanks sudi folow akak..selalu2 la singgah ye..hehehe (dengan tak malunya..kikiki)

Okay, jumpa lagi next entry..babaiii =)



10 comments:

~SYAZ~ said...

waaaahhh~
tahniah2.. :D

aiman rashidd said...

tahniah kak :)

RynaHakimi said...

@Syaz
Macih2..hehe

@Aiman
Ala..bukan ramai mane pon, nak bandingkan ngn aiman yg femes.hensem plak tu...hehe =P

aiman rashidd said...

alahai kak , kita sama lah . femes menda nya =.-

HAHA . blog problem kak . tak nampak follower =.='

susah sikit lah .

Shaherah said...

wah wah.. tahniah.. ^_^

RynaHakimi said...

@aiman
Ooo..problem ye...hope dapatla betulkan nanti ye =)

@Shaherah
Tenkiu..segan lak rasa..bukan ramai mane pun folower..isk..malu3 ;p

Firdani said...

eh2 sgt comel..thanks ya..:)))
nt sy tempek kat blog..

RynaHakimi said...

@Firdani
Amik ye,jangan tak amik..hehe :))

So Shy Lady said...

uisyh...rmai tu! akak myb 4 thn lg la kot nk dpt 500 followers hahaha
congrat ryna n firdani jugak ;)

RynaHakimi said...

@SSL
Ish akak..biase2 jela..tu pun sbb blogwalking..kalo tak memang takde org dtg pon ke blog ni..kekeke..apepun, sy hargai seme kwn2 sy.. Thank you semua =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...