Friday, April 1, 2011

Kau telah pergi....

Lagu ni sangat SEDAP didengar dan MERDU okeh..Nyanyian Farahdhiya.
Takmo bebel panjang2

Tak caye korang dengar sendiri (^_^)


video

Sumber: Youtube

*P/s: Hukhuk..seyes sedih dengar lagu nih..aku memang kalah ngan lagu jiwang nih..hehehe



3 comments:

-Sara- said...

awk, best kan drama kemboja putih ni :)

RynaHakimi said...

@sara
ha'ah, best cite nih..hari2 tengok..hehe =)

Syuzana said...

salam...ryna ada tanya pasal skor A kan...mcm ni, kalu ryna berminat, sy akan try tanya leader saya tempat preview skor A dekat Melaka....ryna bleh pegi preview tu dan dari situ ryna boleh tau lebih banyak mengenai skor A ni...

bleh saya dapatkan email ryna, senang kita nak berhubung nanti...tak pun ryna hantar email kepada saya..alamat email saya : ryanza_capital@yahoo.com

insyallah saya cuba dapatkan maklumat preview skor A di Melaka...

Friday, April 1, 2011

Kau telah pergi....

Lagu ni sangat SEDAP didengar dan MERDU okeh..Nyanyian Farahdhiya.
Takmo bebel panjang2

Tak caye korang dengar sendiri (^_^)


video

Sumber: Youtube

*P/s: Hukhuk..seyes sedih dengar lagu nih..aku memang kalah ngan lagu jiwang nih..hehehe



3 comments:

-Sara- said...

awk, best kan drama kemboja putih ni :)

RynaHakimi said...

@sara
ha'ah, best cite nih..hari2 tengok..hehe =)

Syuzana said...

salam...ryna ada tanya pasal skor A kan...mcm ni, kalu ryna berminat, sy akan try tanya leader saya tempat preview skor A dekat Melaka....ryna bleh pegi preview tu dan dari situ ryna boleh tau lebih banyak mengenai skor A ni...

bleh saya dapatkan email ryna, senang kita nak berhubung nanti...tak pun ryna hantar email kepada saya..alamat email saya : ryanza_capital@yahoo.com

insyallah saya cuba dapatkan maklumat preview skor A di Melaka...

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...