Thursday, March 10, 2011

Cantek, menarik!!! :Half smokey make up tutorial

Cop2!! Bukan aku yang buat tutorial nih..jangan tertipu dengan tajuk di atas..hehe. Tutorial ni aku tengok kat my friend's blog, "My Square Cut Ring" (Ms. Liyana Azzuan). Comel je tuan blog ni a.k.a model/tutor  untuk tutorial tersebut..ehe. Promote nih!!


Klik sini  ye

Walaupun aku ni tak reti sangat make up, tapi aku suka belajar and tengok cara orang make up. Tutorial ni amat sesuai bagi sape2 yang baru nak belaja sebab ianya step by step. Semua wanita nak nampak chantek kan kan kan??? Jangan tipula..heheh

Sila lah ke page beliau dan kita sama2 belajo. Sekali tengok tak la susah pon. Tapi sebenarnya memerlukan kesabaran dan ketelitian yang tinggi..Let's learn together..yeay!!


2 comments:

Faa Eryna said...

suka suka!! best, TQ ye ;)

Wan Ryna said...

hehe..just sharing =)

Thursday, March 10, 2011

Cantek, menarik!!! :Half smokey make up tutorial

Cop2!! Bukan aku yang buat tutorial nih..jangan tertipu dengan tajuk di atas..hehe. Tutorial ni aku tengok kat my friend's blog, "My Square Cut Ring" (Ms. Liyana Azzuan). Comel je tuan blog ni a.k.a model/tutor  untuk tutorial tersebut..ehe. Promote nih!!


Klik sini  ye

Walaupun aku ni tak reti sangat make up, tapi aku suka belajar and tengok cara orang make up. Tutorial ni amat sesuai bagi sape2 yang baru nak belaja sebab ianya step by step. Semua wanita nak nampak chantek kan kan kan??? Jangan tipula..heheh

Sila lah ke page beliau dan kita sama2 belajo. Sekali tengok tak la susah pon. Tapi sebenarnya memerlukan kesabaran dan ketelitian yang tinggi..Let's learn together..yeay!!


2 comments:

Faa Eryna said...

suka suka!! best, TQ ye ;)

Wan Ryna said...

hehe..just sharing =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...