Friday, September 13, 2013

Sanah Helwah Hafiey!!!!!!!!!!

Assalamualakum wbt
 
Wah..sungguh tak sangka anak terunaku dah genap setahun hari ni. Hoyeayyy.. boleh minta abi belanja secret recipe nih..hikhik. mak yang over!!

Penat bercerita tentang 'buku merah' pun tak hilang lagi. Tau-tau je dah setahun. Dah besar ye comot2 umi ni..hehe.. Baru rasanya keluar masuk hospital untuk check up pregnancy tu. Hikksss.. Rindu la bau baby. Nak baby lagi la camni..hahah.. Hafiey dah takde bau baby.. Al-maklumlah, makin besar dah kan. =P





Gigi dah ada 6, 4 atas dua bawah..hehe.. Jalan belum pandai. Berdiri laju je. Awatlah segan nak jalan tu nak oiii.. Risau jatuh ye?? Ololoo.. umi abi kan ada,meh kami pimpinkan..hihi.. Comel tengok keletah baby berjalan. tak sabar nak tunggu saat Hafiey mula menapak perlahan2. Orang kelate kate 'bulih kaki', istilah baru belajar berjalan. Cepatla Hafiey, umi tak sabar ni.. Ehehe






Semoga Hafiey membesar sebagai anak yang soleh, beriman dan taat kepada ibu-bapa. Umi dan abi akan lakukan segalanya yang terbaik buat Hafiey. Kamulah anugerah yang paling berharga yang pernah hadir dalam hidup kami. Tanpamu, kami sepi. Penawar suka duka abi dan umi. Saaaaaaaaaaaayanng Hafiey sangat2.

Hopefully one day bila Hafiey dah besar dan terbaca diary umi ni, berjanjilah kepada umi&abi yang Hafiey akan jadi seorang yang berguna kepada keluarga, masyarakat dan agama. Janji tau!! hehe.. (Drama queen la umi nih. Penangan banyak tengok TV la nih.. ;))

Hikhik.. sepanjang taip entry ni hafiey tergelak2 tengok gamabr dia kat atas tu. pelik agaknya macam mana gambar dia bleh duk dalam laptop. wakakak


LOVE YOU TILL THE LAST BREATH


UMI&ABI

3 comments:

zaza nizam said...

heppy besday utk adk Hafiey!! smoga jdi anak yg baik buat umi n abah ye...

Si Matatajam said...

Sanah Helwah Hafiey cute...

nur easy said...

Happy bday hafiey..semoga jd anak y soleh

Friday, September 13, 2013

Sanah Helwah Hafiey!!!!!!!!!!

Assalamualakum wbt
 
Wah..sungguh tak sangka anak terunaku dah genap setahun hari ni. Hoyeayyy.. boleh minta abi belanja secret recipe nih..hikhik. mak yang over!!

Penat bercerita tentang 'buku merah' pun tak hilang lagi. Tau-tau je dah setahun. Dah besar ye comot2 umi ni..hehe.. Baru rasanya keluar masuk hospital untuk check up pregnancy tu. Hikksss.. Rindu la bau baby. Nak baby lagi la camni..hahah.. Hafiey dah takde bau baby.. Al-maklumlah, makin besar dah kan. =P





Gigi dah ada 6, 4 atas dua bawah..hehe.. Jalan belum pandai. Berdiri laju je. Awatlah segan nak jalan tu nak oiii.. Risau jatuh ye?? Ololoo.. umi abi kan ada,meh kami pimpinkan..hihi.. Comel tengok keletah baby berjalan. tak sabar nak tunggu saat Hafiey mula menapak perlahan2. Orang kelate kate 'bulih kaki', istilah baru belajar berjalan. Cepatla Hafiey, umi tak sabar ni.. Ehehe






Semoga Hafiey membesar sebagai anak yang soleh, beriman dan taat kepada ibu-bapa. Umi dan abi akan lakukan segalanya yang terbaik buat Hafiey. Kamulah anugerah yang paling berharga yang pernah hadir dalam hidup kami. Tanpamu, kami sepi. Penawar suka duka abi dan umi. Saaaaaaaaaaaayanng Hafiey sangat2.

Hopefully one day bila Hafiey dah besar dan terbaca diary umi ni, berjanjilah kepada umi&abi yang Hafiey akan jadi seorang yang berguna kepada keluarga, masyarakat dan agama. Janji tau!! hehe.. (Drama queen la umi nih. Penangan banyak tengok TV la nih.. ;))

Hikhik.. sepanjang taip entry ni hafiey tergelak2 tengok gamabr dia kat atas tu. pelik agaknya macam mana gambar dia bleh duk dalam laptop. wakakak


LOVE YOU TILL THE LAST BREATH


UMI&ABI

3 comments:

zaza nizam said...

heppy besday utk adk Hafiey!! smoga jdi anak yg baik buat umi n abah ye...

Si Matatajam said...

Sanah Helwah Hafiey cute...

nur easy said...

Happy bday hafiey..semoga jd anak y soleh

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...