Wednesday, July 3, 2013

Hasil keras tangan..huhu

Assalamualaikum wbt

Saje nak post gambar2 hantaran ni.. Nak abadikan hasil tangan sendiri yg keras khejong nih..ngahaha.. Ni hantaran masa my big bro kawen hari tu.. Tak cantik sgt, tapi sesuai la ngan bajet yang diamanahkan..hehe.. boleh mcm tu??


Kek pengantin


Kotak kek

Kain+tudung+keronsang



Al-Quran+Rehal

Bekas cincin+sirih

Kasut

Perfume+jam

kain pasang

Beg tangan


Eh hari ni hari Rabu ye?? ingat nak buat entry wordless Wednesday td.. huhu.. Takpelah.. Layan aje la ye.. Ambo budak baru blaja.. kikikii



2 comments:

Normi Nieza said...

alahai cantiknya gubahan dia..:)

RynaHakimi said...

Baru blaja2 dik..hihi..nway tq ;)

Wednesday, July 3, 2013

Hasil keras tangan..huhu

Assalamualaikum wbt

Saje nak post gambar2 hantaran ni.. Nak abadikan hasil tangan sendiri yg keras khejong nih..ngahaha.. Ni hantaran masa my big bro kawen hari tu.. Tak cantik sgt, tapi sesuai la ngan bajet yang diamanahkan..hehe.. boleh mcm tu??


Kek pengantin


Kotak kek

Kain+tudung+keronsang



Al-Quran+Rehal

Bekas cincin+sirih

Kasut

Perfume+jam

kain pasang

Beg tangan


Eh hari ni hari Rabu ye?? ingat nak buat entry wordless Wednesday td.. huhu.. Takpelah.. Layan aje la ye.. Ambo budak baru blaja.. kikikii



2 comments:

Normi Nieza said...

alahai cantiknya gubahan dia..:)

RynaHakimi said...

Baru blaja2 dik..hihi..nway tq ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...