Saturday, April 13, 2013

Im 7 months old today!!

Assalamualaikum...

Dah 7 bulan anak umi ni ye?? Pantas sungguh masa berlalu.. Rasa baru semalam duk bawak perut memboyot ke sana sini..hehe..

Nama je hujung minggu, tapi tak ke mana pun.. Abi hafiey (en kimiey) ada pogram kat Ipoh.. Hujung minggu pun keje (huh mencik!!!!).. Ehe..takpe2..demi mencari sesuap nasi kan..Staff yang hanya menurut perintah (tangan di bahu mata ke atas =P)..

Nasib baik anakanda setia menemani.. Hapi 7 months birthday my dear Hafiey.. Umi sayang hafiey sangat2..Mmmmuachhss :)

Semoga membesar sebagai anak yang pintar dan soleh wahai anakku...


Che su kata sy mcm jepun..mentang2 mata sy sepet ye!!




Selamat berhujung minggu uollssss :)



RynaHakimi

8 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Happy 7mon... kejap jek rasa.. anak me dah 11 mon hehehe

RynaHakimi said...

@Mummyhaza
Dah dekat 1 yo la ek..cepat sungguh anak2 membesar :)

MarnieyZ said...

wahh, dah 7 bulan sma dgn ank sepupu sya. hehhe

RynaHakimi said...

@Marneyz
Oh, bleh geng ngan hafiey la tu..hehe

asliner said...

takpe kak ryna..muke anak akk macam ikut muka hubby akk je..kalau rindu kat hubby, leh tengok melalui wajah anak akk je.. hehe

RynaHakimi said...

@asliner
ehe,,semua org cakap hafiey sama mcm abi dia..ekekke..mata ikut akak..tapi bulu mata abi dia..pendek kata fotostet abi la kan ;)

Super Ummi said...

Kan ryna kan... cepat je rasa masa berlalu... anak pun dah mcm2 perkembangan die.. Ryna, hanafi baru start2 nak belajar menyusur ke depan.. sebelum ni die reverse.. haha

RynaHakimi said...

@Super Ummi
Haishhh..pandai hanafi masuk gear reverse ye..hehe..comel je..pasni merangkak plak ye..cepat sgguh diorang ni besar ;)

Saturday, April 13, 2013

Im 7 months old today!!

Assalamualaikum...

Dah 7 bulan anak umi ni ye?? Pantas sungguh masa berlalu.. Rasa baru semalam duk bawak perut memboyot ke sana sini..hehe..

Nama je hujung minggu, tapi tak ke mana pun.. Abi hafiey (en kimiey) ada pogram kat Ipoh.. Hujung minggu pun keje (huh mencik!!!!).. Ehe..takpe2..demi mencari sesuap nasi kan..Staff yang hanya menurut perintah (tangan di bahu mata ke atas =P)..

Nasib baik anakanda setia menemani.. Hapi 7 months birthday my dear Hafiey.. Umi sayang hafiey sangat2..Mmmmuachhss :)

Semoga membesar sebagai anak yang pintar dan soleh wahai anakku...


Che su kata sy mcm jepun..mentang2 mata sy sepet ye!!




Selamat berhujung minggu uollssss :)



RynaHakimi

8 comments:

εïзmummyHazaεïз said...

Happy 7mon... kejap jek rasa.. anak me dah 11 mon hehehe

RynaHakimi said...

@Mummyhaza
Dah dekat 1 yo la ek..cepat sungguh anak2 membesar :)

MarnieyZ said...

wahh, dah 7 bulan sma dgn ank sepupu sya. hehhe

RynaHakimi said...

@Marneyz
Oh, bleh geng ngan hafiey la tu..hehe

asliner said...

takpe kak ryna..muke anak akk macam ikut muka hubby akk je..kalau rindu kat hubby, leh tengok melalui wajah anak akk je.. hehe

RynaHakimi said...

@asliner
ehe,,semua org cakap hafiey sama mcm abi dia..ekekke..mata ikut akak..tapi bulu mata abi dia..pendek kata fotostet abi la kan ;)

Super Ummi said...

Kan ryna kan... cepat je rasa masa berlalu... anak pun dah mcm2 perkembangan die.. Ryna, hanafi baru start2 nak belajar menyusur ke depan.. sebelum ni die reverse.. haha

RynaHakimi said...

@Super Ummi
Haishhh..pandai hanafi masuk gear reverse ye..hehe..comel je..pasni merangkak plak ye..cepat sgguh diorang ni besar ;)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...