Saturday, December 31, 2011

Babai 2011...


Pinjam dari encik Google
Sekejap sungguh masa berlalu.. Tanpa disedari, banyak jua masa yang ada terbuang begitu saja... Tak terisi dengan aktiviti yang sepatutnya..

Tapi itu dulu, kini masa berfoya2 sudah pun tamat.. teheeeee...Sudah kembali ke alam pekerjaan.. Jika diberi pilihan, akanku pilih SAHM (stay at home mom) sebagai impian ku.. Nak duk umah aje.. Tapi bulan2, duit mesti masuk.. Boleh gitu?? Haha.. koya blehla =P

Tahun 2011 bakal melabuhkan tirainya beberapa jam lagi.. Welcome 2012!! Semoga tahun baru ni memberi 1001 manfaat dan kebaikan buatku dan keluarga.. Banyak impian yang bakal digapai untuk tahun ini.. Jangan harapan tinggal angan2 sudah.. hikhik

Hopefully dapat menyesuaikan diri dengan tempat kerja baru yang maha mencabar.. Banyak yang nak kena belajar.. Semua hal kena ambil tahu.. mesti kena rajin!! Itu wajib.. hehe

Impian tahun ni juga nak kembangkan keluarga (*tersipu2 malu..haha*).. Jika ada rezeki, ada lah.. Jika tidak, kami redha.. Tapi tak bermakna kami berputus asa.. He knows the best for us.. So, jangan terlalu membebankan diri dengan sesuatu yang belum tentu ditakdirkan untuk kita.. Doa selalu, pasti akan ada rezeki untuk kita =)

2012 bakal menjadi penanda aras bagi menguji kemampuanku sebagai seorang isteri dan juga full time worker.. Sangat2 mencabar.. hukhuk.. Sangat salute kepada ibu2 bekerja yang boleh membahagikan masa untuk keluarga dan kerja2 opis yang tak pernah habis.. Tabik spring arrr.. eheehh

Sekian dulu omelan di malam tahun baru.. Korang sambut ke tahun baru?? Gi countdown ke?? Ishh.. takde pekdah pon.. Bikin jalan jam je.. haha.. baik duk umah.. Rehat dan manjakan diri secara total.. Lagi heaven.. kikiki..

Akhir kata, SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012 buat semua sahabat dan teman2 yang sudi berkunjung ke blog ni.. Hope all ur dreams will come true too.. Amiin (^_^)



Ryna Hakimi

3 comments:

NoEn said...

Happy new year :D

RynaHakimi said...

@NoeN
Happy new year untuk noen jugak ;)

:: zara :: said...

Happy new year Ryna!~
Amin! (for the doa of a new Ryna-Kimi Jr :))

Saturday, December 31, 2011

Babai 2011...


Pinjam dari encik Google
Sekejap sungguh masa berlalu.. Tanpa disedari, banyak jua masa yang ada terbuang begitu saja... Tak terisi dengan aktiviti yang sepatutnya..

Tapi itu dulu, kini masa berfoya2 sudah pun tamat.. teheeeee...Sudah kembali ke alam pekerjaan.. Jika diberi pilihan, akanku pilih SAHM (stay at home mom) sebagai impian ku.. Nak duk umah aje.. Tapi bulan2, duit mesti masuk.. Boleh gitu?? Haha.. koya blehla =P

Tahun 2011 bakal melabuhkan tirainya beberapa jam lagi.. Welcome 2012!! Semoga tahun baru ni memberi 1001 manfaat dan kebaikan buatku dan keluarga.. Banyak impian yang bakal digapai untuk tahun ini.. Jangan harapan tinggal angan2 sudah.. hikhik

Hopefully dapat menyesuaikan diri dengan tempat kerja baru yang maha mencabar.. Banyak yang nak kena belajar.. Semua hal kena ambil tahu.. mesti kena rajin!! Itu wajib.. hehe

Impian tahun ni juga nak kembangkan keluarga (*tersipu2 malu..haha*).. Jika ada rezeki, ada lah.. Jika tidak, kami redha.. Tapi tak bermakna kami berputus asa.. He knows the best for us.. So, jangan terlalu membebankan diri dengan sesuatu yang belum tentu ditakdirkan untuk kita.. Doa selalu, pasti akan ada rezeki untuk kita =)

2012 bakal menjadi penanda aras bagi menguji kemampuanku sebagai seorang isteri dan juga full time worker.. Sangat2 mencabar.. hukhuk.. Sangat salute kepada ibu2 bekerja yang boleh membahagikan masa untuk keluarga dan kerja2 opis yang tak pernah habis.. Tabik spring arrr.. eheehh

Sekian dulu omelan di malam tahun baru.. Korang sambut ke tahun baru?? Gi countdown ke?? Ishh.. takde pekdah pon.. Bikin jalan jam je.. haha.. baik duk umah.. Rehat dan manjakan diri secara total.. Lagi heaven.. kikiki..

Akhir kata, SELAMAT MENYAMBUT TAHUN BARU 2012 buat semua sahabat dan teman2 yang sudi berkunjung ke blog ni.. Hope all ur dreams will come true too.. Amiin (^_^)



Ryna Hakimi

3 comments:

NoEn said...

Happy new year :D

RynaHakimi said...

@NoeN
Happy new year untuk noen jugak ;)

:: zara :: said...

Happy new year Ryna!~
Amin! (for the doa of a new Ryna-Kimi Jr :))

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...