Monday, June 13, 2011

Keputusan Final Piala FA 2011..oh kelate kuuuu..

Bola bola bola...sejak bila aku minat bola, aku pon taktau.. Aku minat kalau game yang ade Kelate je..hehe.. Semangat kenegerian sungguh.. Standard la tu, mesti la sokong team sendiri kan kan kan?? betol3x..heheh

Semalam kuciwa giloss sebab Kelantan kalah di tangan Terengganu 2-1.. Takde rezeki.. Walau apepon, Trg memang best.. Diorang bangkit dari kekalahan, dan semangat tu yang penting.. Serius aku kagum.. TRW pulak dah tak bermaya masa waktu tambahan..Tu la, main2 lagi.. *Lenkali jange llalai deh..fokus2*.. hehe.. Walaupun The Warrior kesayanganku kalah, u are the best.. Adatlah bertanding, ada menang dan kalah kan.. Sape kata korang kalah?? masuk final pon kire menang tau.. ingat senang ke nak mara ke final?? hehe

Dan sekarang mcm2 rumors duk tersebar, jual game la, tu la, ni la.. bagi aku, tu nak menyedapkan hati masing2 kot.. Dah memang ganu main best..They deserve it.. Sape yang usaha tu la yang akan berjaya kan.. Bukan nak kata TRW tak usaha, cuma nasib tak menyebelahi kan.. Redha la.. Hmm. ade mase lagi.. Fokus liga super plak.. All the best TRW ku sayang (^__^)

Pic from google

Pic from google

Sy bangga dengan kalian =) sumber sini

*p/s: Congrats Terengganu.. Korang memang best.. Aku suka jugak korang menang.. Hehe.. Sebab aku pon lame duk ganu dulu.. Menimba ilmu la katakan..huhu.. Ganu adelah sebahagian dari hidupku..Peteh ganu peteh =)



11 comments:

Aida Omar said...

dua2 mantap..hehe
btw tahniah ganu suda menang :)

RynaHakimi said...

@Aida Omar
Yup, agree..adatlah tu mnang kalah..ape pon, ganu mmg best semalam =)

syana mizwateva said...

huhu..agak keciwa kelate kito kaloh...btw,congrate ganu..

NoEn said...

tp satu jer yg sy xpuas hati...ganu xcuti hari ni...erkkk menci

nur easy said...

adat bertanding.. apapun semangat kesukanan tu bagus..;)

RynaHakimi said...

@syana mizwteva
betul tu..kecewa tak terkata..tp terima dgn redha, takde rezeki kita kan =)

@NoEn
Yeke ganu tak cuti?? uish, dekutnye mat said..hehe..protes2!!

@nur easy
Setuju..best tengok ramai peminat bolasepak tanah air..Zaman kegemilangan telah bermula..ehe =)

Sue @ Nenie said...

Salam Ryna....Menang kalah dah adat kan...Apa-apa pun tahniah juga pasal Kelantan berjaya ke final...

RynaHakimi said...

@Sue@nenie
Salam sue..walaupun kalah, TRW tetap di hati..mereka tetap yg terbaik dihatiku..ceewah!! hehe :)

Cik Diana said...

tahniah tganu! rezeki larh tuh..
kesian daudsu..

mama iris said...

kole berang di hatiku...ewaaahhh...=)

RynaHakimi said...

@cik diana
tula, sian daud su..ape pon, bukan salah dia..bola tu memang dah laju..tak tenduk pun still akan masuk gol..redha je la

@mama Iris
Hoyeahhh!!!! hidup Qber!!

Monday, June 13, 2011

Keputusan Final Piala FA 2011..oh kelate kuuuu..

Bola bola bola...sejak bila aku minat bola, aku pon taktau.. Aku minat kalau game yang ade Kelate je..hehe.. Semangat kenegerian sungguh.. Standard la tu, mesti la sokong team sendiri kan kan kan?? betol3x..heheh

Semalam kuciwa giloss sebab Kelantan kalah di tangan Terengganu 2-1.. Takde rezeki.. Walau apepon, Trg memang best.. Diorang bangkit dari kekalahan, dan semangat tu yang penting.. Serius aku kagum.. TRW pulak dah tak bermaya masa waktu tambahan..Tu la, main2 lagi.. *Lenkali jange llalai deh..fokus2*.. hehe.. Walaupun The Warrior kesayanganku kalah, u are the best.. Adatlah bertanding, ada menang dan kalah kan.. Sape kata korang kalah?? masuk final pon kire menang tau.. ingat senang ke nak mara ke final?? hehe

Dan sekarang mcm2 rumors duk tersebar, jual game la, tu la, ni la.. bagi aku, tu nak menyedapkan hati masing2 kot.. Dah memang ganu main best..They deserve it.. Sape yang usaha tu la yang akan berjaya kan.. Bukan nak kata TRW tak usaha, cuma nasib tak menyebelahi kan.. Redha la.. Hmm. ade mase lagi.. Fokus liga super plak.. All the best TRW ku sayang (^__^)

Pic from google

Pic from google

Sy bangga dengan kalian =) sumber sini

*p/s: Congrats Terengganu.. Korang memang best.. Aku suka jugak korang menang.. Hehe.. Sebab aku pon lame duk ganu dulu.. Menimba ilmu la katakan..huhu.. Ganu adelah sebahagian dari hidupku..Peteh ganu peteh =)



11 comments:

Aida Omar said...

dua2 mantap..hehe
btw tahniah ganu suda menang :)

RynaHakimi said...

@Aida Omar
Yup, agree..adatlah tu mnang kalah..ape pon, ganu mmg best semalam =)

syana mizwateva said...

huhu..agak keciwa kelate kito kaloh...btw,congrate ganu..

NoEn said...

tp satu jer yg sy xpuas hati...ganu xcuti hari ni...erkkk menci

nur easy said...

adat bertanding.. apapun semangat kesukanan tu bagus..;)

RynaHakimi said...

@syana mizwteva
betul tu..kecewa tak terkata..tp terima dgn redha, takde rezeki kita kan =)

@NoEn
Yeke ganu tak cuti?? uish, dekutnye mat said..hehe..protes2!!

@nur easy
Setuju..best tengok ramai peminat bolasepak tanah air..Zaman kegemilangan telah bermula..ehe =)

Sue @ Nenie said...

Salam Ryna....Menang kalah dah adat kan...Apa-apa pun tahniah juga pasal Kelantan berjaya ke final...

RynaHakimi said...

@Sue@nenie
Salam sue..walaupun kalah, TRW tetap di hati..mereka tetap yg terbaik dihatiku..ceewah!! hehe :)

Cik Diana said...

tahniah tganu! rezeki larh tuh..
kesian daudsu..

mama iris said...

kole berang di hatiku...ewaaahhh...=)

RynaHakimi said...

@cik diana
tula, sian daud su..ape pon, bukan salah dia..bola tu memang dah laju..tak tenduk pun still akan masuk gol..redha je la

@mama Iris
Hoyeahhh!!!! hidup Qber!!

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...