Tuesday, April 5, 2011

FaceBlog

Aku memang ketinggalan..Orang len dah berabad2 join Faceblog nih, aku baru terhegeh2 nak join jugakk..Heuheu..Takpela, better late than never kan.

Okeyla, sedikit info tentang faceblog ni, ia diwujudkan bertujuan untuk mengumpulkan komuniti blogger..tak kira la blogger lame ataupun baru berjinak2 dalam dunia blog ni (macam aku nih), semua boleh join.


Sekali tengok macam logo Facebook pon ye..Konsepnya sama je, untuk menjalinkan hubungan silaturrahim di kalangan blogger2 kat Malaysia ni..Blog yang baru nak bertapak macam aku ni amat2la sesuai join FaceBlog ni..

Di samping dapat bertukar2 pendapat, boleh dapat kawan2 baru jugak kan..Sambil menyelam minum air..Hehe..Meriah gitu..Moh kita pakat join ramai2 (^_^)


4 comments:

Miss Sunshine said...

Sebenarnya.. kurang faham lagi tentang Faceblog ni.. rase2 mcm dah join.. hmm, tak ingatlah..

RynaHakimi said...

Ikut je step dia tu..hehe..pastu kongsi link kat site tu

-Sara- said...

awk, sara xjoint lg faceblog ni..hehe

RynaHakimi said...

jomla join skali sara..suka2 je..hehe =)

Tuesday, April 5, 2011

FaceBlog

Aku memang ketinggalan..Orang len dah berabad2 join Faceblog nih, aku baru terhegeh2 nak join jugakk..Heuheu..Takpela, better late than never kan.

Okeyla, sedikit info tentang faceblog ni, ia diwujudkan bertujuan untuk mengumpulkan komuniti blogger..tak kira la blogger lame ataupun baru berjinak2 dalam dunia blog ni (macam aku nih), semua boleh join.


Sekali tengok macam logo Facebook pon ye..Konsepnya sama je, untuk menjalinkan hubungan silaturrahim di kalangan blogger2 kat Malaysia ni..Blog yang baru nak bertapak macam aku ni amat2la sesuai join FaceBlog ni..

Di samping dapat bertukar2 pendapat, boleh dapat kawan2 baru jugak kan..Sambil menyelam minum air..Hehe..Meriah gitu..Moh kita pakat join ramai2 (^_^)


4 comments:

Miss Sunshine said...

Sebenarnya.. kurang faham lagi tentang Faceblog ni.. rase2 mcm dah join.. hmm, tak ingatlah..

RynaHakimi said...

Ikut je step dia tu..hehe..pastu kongsi link kat site tu

-Sara- said...

awk, sara xjoint lg faceblog ni..hehe

RynaHakimi said...

jomla join skali sara..suka2 je..hehe =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...