Sunday, March 6, 2011

Award dari Cik Farhanah Mokhtar

Tiba2 perasaan bertukar menjadi sangat happy...tinggg!!!...hehe..Dapat award follower ke 333. Thank you to Farhanah sebab sudi beri award yang comel ni ye


Tiba2 rasa muda sebab bergelar cik..hehe..like3


Amacam, cantik tak?? Kreatif kan..Memang cik Farhanah ni kreatif pun. Tak caye, singgah la ke blog beliau kat sini. Ada tutorial cara nak buat header n etc. Rugi kalau tak kenal dia. Tak kenal maka tak cinta.. (^_^)

Again, tq sebab sudi hargai my existance as ur follower..Sob3x..terharunya..Hope Farhanah akan sentiasa success dalam hidup..Gudluck and i'll pray for your everlasting happiness..




2 comments:

Farhanah Mokthar said...

hee.
Thanx again buat entry ni..
emm,kalau nak comment kt belog kita pelik sikit.
kene klik nombor kat sebelah title entry.
cuba try..

Wan Ryna said...

ooo..ok..nanti sy try..tq farhanah =)

Sunday, March 6, 2011

Award dari Cik Farhanah Mokhtar

Tiba2 perasaan bertukar menjadi sangat happy...tinggg!!!...hehe..Dapat award follower ke 333. Thank you to Farhanah sebab sudi beri award yang comel ni ye


Tiba2 rasa muda sebab bergelar cik..hehe..like3


Amacam, cantik tak?? Kreatif kan..Memang cik Farhanah ni kreatif pun. Tak caye, singgah la ke blog beliau kat sini. Ada tutorial cara nak buat header n etc. Rugi kalau tak kenal dia. Tak kenal maka tak cinta.. (^_^)

Again, tq sebab sudi hargai my existance as ur follower..Sob3x..terharunya..Hope Farhanah akan sentiasa success dalam hidup..Gudluck and i'll pray for your everlasting happiness..




2 comments:

Farhanah Mokthar said...

hee.
Thanx again buat entry ni..
emm,kalau nak comment kt belog kita pelik sikit.
kene klik nombor kat sebelah title entry.
cuba try..

Wan Ryna said...

ooo..ok..nanti sy try..tq farhanah =)

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...