Thursday, January 6, 2011

Hubby's cooking

Pin pin..tumpang lalu..Aduh, tak larat dah nak makan malam2 ni. Nasibla kena paksa. My hubby balas dendam sebab sokmo paksa dia habiskan makanan. Haha. Encik suami masak ayam n ikan goreng tepung. Ala-ala ayam kentaki gitu. Tu la dia nyer expertise. hehe..Tapi lebih sedap dari yang aku buat tau. Dia rebus dulu ayam dan ikan tu. Nak make sure masak rata. Tapi as usual, no disturbance okey!! haha..dengan hormatnya aku tak dibenarkan tengok dia masak. Saja je takut org tau resepi dia. Ehe.. Nak tgk tak masakan dia?? tadaaaa..Walaupun nampak biasa je, sedap tau. Dimasak dengan penuh kasih sayang. Huhu


Tu diaaa..Ok tak?? ok la org laki masak. huhu..sedap2, i like it. Nak makan 2 org je, masak mcm untuk 4 org makan. Kes dera ni abang!! (^_^)

Huhu..sempat lagi kandid gamba mayonis ngn cili sos kipas udang nih. Duta tesco kunun. haha..Sedap mayonis ni. Pastu murah plak tu. Berbaloi2..

This is for me..makan jangan tak makan. Macam duk tepi Pantai Cahaya Bulan pulak. Menu wajib kalau ke sana--> ikan celup tepung. Yummy!!

Kat sini tak letak resepi la, sebab bukan aku yang masak. Kalau nak resepi nya, sila klik sini. Lebih kurang sama je step nya. Muak makan nasi, makan ni untuk dinner pun kenyang jugak. Marvelous. Ngehehe. okeh, kena stop dah. Encik suami bising asyik duk ngadap laptop dari tadi. Ampun abang. Jangan merajuk ye.tak larat nak pujuk..Hehe (^_^)


2 comments:

So Shy Lady said...

best best...ikan celup tpung klau mkn ngan ns krabu adoi la mnitik air liur

Wan Ryna said...

Hehe..betul2..lame tak mkn nasi kerabu..sodap tuu

Thursday, January 6, 2011

Hubby's cooking

Pin pin..tumpang lalu..Aduh, tak larat dah nak makan malam2 ni. Nasibla kena paksa. My hubby balas dendam sebab sokmo paksa dia habiskan makanan. Haha. Encik suami masak ayam n ikan goreng tepung. Ala-ala ayam kentaki gitu. Tu la dia nyer expertise. hehe..Tapi lebih sedap dari yang aku buat tau. Dia rebus dulu ayam dan ikan tu. Nak make sure masak rata. Tapi as usual, no disturbance okey!! haha..dengan hormatnya aku tak dibenarkan tengok dia masak. Saja je takut org tau resepi dia. Ehe.. Nak tgk tak masakan dia?? tadaaaa..Walaupun nampak biasa je, sedap tau. Dimasak dengan penuh kasih sayang. Huhu


Tu diaaa..Ok tak?? ok la org laki masak. huhu..sedap2, i like it. Nak makan 2 org je, masak mcm untuk 4 org makan. Kes dera ni abang!! (^_^)

Huhu..sempat lagi kandid gamba mayonis ngn cili sos kipas udang nih. Duta tesco kunun. haha..Sedap mayonis ni. Pastu murah plak tu. Berbaloi2..

This is for me..makan jangan tak makan. Macam duk tepi Pantai Cahaya Bulan pulak. Menu wajib kalau ke sana--> ikan celup tepung. Yummy!!

Kat sini tak letak resepi la, sebab bukan aku yang masak. Kalau nak resepi nya, sila klik sini. Lebih kurang sama je step nya. Muak makan nasi, makan ni untuk dinner pun kenyang jugak. Marvelous. Ngehehe. okeh, kena stop dah. Encik suami bising asyik duk ngadap laptop dari tadi. Ampun abang. Jangan merajuk ye.tak larat nak pujuk..Hehe (^_^)


2 comments:

So Shy Lady said...

best best...ikan celup tpung klau mkn ngan ns krabu adoi la mnitik air liur

Wan Ryna said...

Hehe..betul2..lame tak mkn nasi kerabu..sodap tuu

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...