Wednesday, December 29, 2010

.::GiveAway Domain by KhaiZarien.com::.

Chopp!! Nak join contest jugak!! hehe..Ah sudah, dah addicted join contest pula. Rasa macam best je tengok org lain duk join. Walaupun baru setahun anak jagung berblog, nak juga rasa macam mane best nya join contest ni. Tak menang pun tak pe, janji cuba kan. Let's follow the rules. Mula2, kena letak banner untuk join peraduan KhaiZarien.com ni. Sila refer gambar di bawah.


Langkah seterusnya ialah dengan meletak gambar sendiri yang paling sopan. Aduh, mano den nak carik gambar ayu2 nih. Ngeh3..tepek jela. Tujuan utama untuk memudahkan proses pengecaman perserta je. Nak letak gambar mana ek?? Hmm..yang ni pun bolehla kot


Then, kena tag 5 blogger lain. Nak pilih sape ek?? Meh kita tengok sapa yang kena (^_^)


Tarikh tutup malam ni pukul 11.59pm dengan guna sistem random.org. kalau nasib baik dapat la menang domain free nih. Saje suka2..Hehe

2 comments:

FaZiLa said...

cesss!!!aku plk yg terkena!hahahaha

aku takmau join contest tu, tp nk tepek je gmba, buleh?hehehehe

Wan Ryna said...

Ngeh3..aku pun sajo jah glenya nak try..tok mene pom..hoho

Wednesday, December 29, 2010

.::GiveAway Domain by KhaiZarien.com::.

Chopp!! Nak join contest jugak!! hehe..Ah sudah, dah addicted join contest pula. Rasa macam best je tengok org lain duk join. Walaupun baru setahun anak jagung berblog, nak juga rasa macam mane best nya join contest ni. Tak menang pun tak pe, janji cuba kan. Let's follow the rules. Mula2, kena letak banner untuk join peraduan KhaiZarien.com ni. Sila refer gambar di bawah.


Langkah seterusnya ialah dengan meletak gambar sendiri yang paling sopan. Aduh, mano den nak carik gambar ayu2 nih. Ngeh3..tepek jela. Tujuan utama untuk memudahkan proses pengecaman perserta je. Nak letak gambar mana ek?? Hmm..yang ni pun bolehla kot


Then, kena tag 5 blogger lain. Nak pilih sape ek?? Meh kita tengok sapa yang kena (^_^)


Tarikh tutup malam ni pukul 11.59pm dengan guna sistem random.org. kalau nasib baik dapat la menang domain free nih. Saje suka2..Hehe

2 comments:

FaZiLa said...

cesss!!!aku plk yg terkena!hahahaha

aku takmau join contest tu, tp nk tepek je gmba, buleh?hehehehe

Wan Ryna said...

Ngeh3..aku pun sajo jah glenya nak try..tok mene pom..hoho

Klik-klik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...